- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suri84
kezdő
válasz
Urguru #19568 üzenetére
Mindkettőtöknek igaza van részben. Nem rossz ötlet a kipróbálás és az esetleges vissza küldés, de egyrészt nem engedhetem meg most magamnak másrészt meg nem is szoktam így csinálni /rendelni tudatában annak, hogy az egyiket vissza kell küldenem. Sajnos kevés a teszt és a vélemény a jvc-ről, Sonyra találtam vegyesen, jót is rosszat is. Mind1 majd valahogy eldöntöm februárig mert addig kellene megvennem. Meg esetleg hátha valaki jelentkezik akinek van egyik, masik....Köszi
-
Roland861010
veterán
válasz
Urguru #19568 üzenetére
Miért te igen ?
Ha nem talál megfelelő minőségű tesztet ami alapján el tudja dönteni akkor megrendeli és kipróbálja.
Majd eldönti neki melyik a megfelelő.Lehet mondjuk a JVC mások szerint nem megfelelő térhatású vagy nem jól kezeli a beszéd hangot de lehet fordítva a sonyval is.
Miközben lehet neki mégis a JVC tetszene.Akkor miért is baj ha kipróbálja legálisan azt amiért ő pénzt ad ki.
Vannak olyanok akik úgy vásárolnak hogy megteheti de azért át gondolja mennyit is költsön el.Szerintem ez nem Trollkodás.
Figyelj én sem szoktam össze vissza rendelni.
Kb 1 éve gondolkodtam az SWA-n és mivel azóta sincs rendes teszt megrendeltem mert most belefért.Van egy akkor 550k-s TV-m mellé egy akkor amikor megjelent 110k-s soundbar ha nem jött át valami amiért kiadtam 50K-t hagy döntsem már el hogy vissza viszem vagy sem.
-
-
bisiz
tag
válasz
Urguru #19287 üzenetére
No, végül az ambeo plust-t visszamondtam, mert nem bíztam benne, hogy az office depotból 1-2 hétnél hamarabb beérkezik, ahogy így ovlasgattam ma róluk a véleményeket így ma egy samsung 990d-t újítottam be 329-ért a bestbyte-ból és azért a klipsch 600-hoz képest a sounbar része meg a két hátsó fényévekkel jobb minden tekintetben már elsőre is, viszont a sub az érdekes, mert zene alatt nem olyan jó mint a klipsch, de film alatt az is baromi durva. Szerintem ez ad annyival nagyobb élményt mint amennyivel többet fizettem érte.
Ami nagyon érdekes, hogy nekem még egy soundbaron se sikerült ez a 4k120hz.
Pár másodpercenként villan egyet a kép és rohadt idegesítő, szóval most úgy használom PC-n is, hogy a PC is a TV-re van kötve és nem közvetlen a barba. A kábel tuti jó, mert csak akkor villódzik, ha abba dugom a gépet és nem a tv-be.
A beszéd nagyon jó egyébként itt. Sokkal jobban,érthetőbben és tisztán hallani -
Gino20
őstag
válasz
Urguru #19148 üzenetére
TiTLE.........: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
HUN.TiTLE.....: A Karib-tenger kalozai: Salazar bosszuja
RELEASE.DATE..: 2024.09.22.
RUNTiME.......: 02h 09m 06s
SiZE..........: 52.2 GB
ViDEO.CODEC...: HEVC
HDR FORMAT....: Dolby Vision, Version 1.0, Profile 8.1, dvhe.08.06, BL+RPU
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 47.9 Mbps
RESOLUTiON....: 3840x2160
AUDiO.........: Hungarian DD 5.1 @ 384 kbps / #1 /
English DDP 7.1 @ 8918 kbps
English DD 5.1 @ 640 kbps
Persze ettől még nagyon sok múlik a hangmérnökök munkáin. Lehet valami 5000 kbps, ha egyszerűen szar és már BD-n is úgy jelenik meg, hogy mondjuk 50-60Hz alatt ki van herélve (sajnos van ilyen). -
Elar
senior tag
válasz
Urguru #18743 üzenetére
Touche
Igazad van átfogalmazom.
"Unatkoztam" és elkezdtem gondolkodni, hogy mit fejleszthetnék házimozi rendszeremen.
A TV-t nem szeretném, mert az anyagilag nagyon combos lenne, ezért marad a soundbar - amivel egyébként elégedett vagyok.
Ez egy Q800A + a külöm megvásárolt sorround hangszorók. (hirtelen nem emlékeztem h mi volt hozzá és mi nem)A válasz érdekel, hiszen ha nem érdekelne, nem kérdeztem volna.
Mivel pont említette LógaGéza a 930C-t ezért erre kérdeztem rá, mert többnek tűnt, mint az enyém illetve árban is jóna tűnik.
És mégegyszer hangsúlyozom, h igen érdekel a kettő közötti minőségbeli különbség -
scukp78
csendes tag
válasz
Urguru #18511 üzenetére
Koszi szepen.
A 900-asok tobb speakerrel jonnek ugy latom. Nekem egy soundbar + max lada johet szoba.
Ennyire jok a samsungok? Jbl sonos bose lg feleslegesek? Nem jok?
Samsungbol sima bar + lada melyik ajanlott? Es hogy be legyen 93 centinel nagyibb mert kilogna.
Koszi elore is.
-
makoveizs
csendes tag
válasz
Urguru #18433 üzenetére
Köszönöm szépen!
SAMSUNG QE65S90C OLED-hez kellene, remélem jó lesz így egyben a SAMSUNG HW-Q600B-vel, de lehet Samsung HW-Q700C ast veszek.
Van valami érdemi különbség a kettő között?
-
phain
tag
válasz
Urguru #18297 üzenetére
Hát ez már nem derül ki mivel a hivatalos márkaszervíznél a forma konkrétan lecseszett, lehülyézett, hogy nem értek hozzá és még kérdőre is vont, hogy "hogyan gondolom, hogy majd ők ki tudják vizsgálni, mert ehhez több milliós "laboratóriumi felszerelések kellene".
Ha amúgy működik a sounmdbar akkor meg örüljek....
Nonszensz ahogy a Samsung márkaszervíznél viselkednek. -
bigrob
őstag
válasz
Urguru #18295 üzenetére
Amikor supportkodom a cégnél én is 0-ról kezdem, az ügyfél biztos balf..sz címszóval, persze ehhez az is kell, hogy értsen az adott support kolléga ahhoz amiért megfizetik és ne akkor olvassa a nyilvánosan elérhető tudásbázist, amit egy 2 IQ-t meghaladó júzer valszeg megpróbált már.
-
toto0569
addikt
válasz
Urguru #18124 üzenetére
TCL TS8212 sound bar.
Tegnap sokáig elhúzódott a bekötés,vagyis a Dolby Atmos hang megtalálása...
Nem akart abban működni az istenért sem.Már minden kipróbáltam de se a tévé saját Netflix aplikációja se az Apple TV 4K (2022) nem akarta a jót...
Későn,de eszembe jutott,hogy nyelvet váltsak... És lőn világosság,vagyis Dolby Atmos...(Még jó,hogy nem költöttem rá egy kisebb vagyont.)
A Sound bar meglepően hangos.Efekteknél van durrogás és robbanás.A filmek beszédhangja is jó.(Próbáltam youtubeos videókat nézni "Dolby Atmos"-t de az szerintem sosem lesz az.)Vagy azt írja PCM sound vagy Dolby sorrund.A hang nem késik sehol nem volt szükség korrekcióra a tv-ben.
A telekomos iptv-n keresztül nem tetszik a hangja ,mert sok a mély és dörmög...(a subot még pakolgatom,keresem a megfelelő helyet.)
A "treble" és a "bass" +5 és -5 között állítható.
Ettől a SB-tól senki sem vár csodát,de azért hallható a fent megjelenő hang...
A szoba 5m x 4m x 3.30m.Ehhez a térhatáshoz nagy a szoba belmagassága.
Ha hamarabb tudom,hogy csak az eredeti nyelven hajlandó Atmosban megszólalni akkor még ennyit sem költök rá...
(Ha valaki tud Netflix filmet ami Magyar nyelvű és Atmos, az küldhetne film címet...) -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Urguru #17930 üzenetére
He? Sajnos nem...
#17929 Sys85:-> Hát ez már sajnos húzós ár érte nekünk. Egy belépő kategóriás Hisense TV-ről van szó, aminek a hangszórói egyszerűen "fülsértőek" néha. Lehet szoftveres gond, de lehet egyszerűen ilyenek a hangszórói. Nem "turbó" kategóriát keresünk, csak, hogy normális és elviselhető legyen a TV hangja. Így se tudtok valami olcsóbbat?
-
Danex
addikt
válasz
Urguru #17797 üzenetére
Hát attól függ, ha nincs gyerek / macska és nem nyúlnak hozzá akkor igen, de egy nagyobb hangszórónál már elég fejnehéz tud lenni.
A képemen SWA9000-rel van, az ahogy néztem lényegesen kisebb mint a 9200.
Itt egy kép az SWA9000 és a Q990B surroundját összehasonlitani. Utóbbival egy kisebb lökés hatására is már szerintem borulna az alzás piszkavas
-
Danex
addikt
válasz
Urguru #17792 üzenetére
Majd megprobalom megkeresni, de alza-n azt hiszem kapható, igazából ugyan az a termék van szinte mindenhol más márka alatt.
Viszont ezt csak a kisebb sugarzokhoz ajánlom, ami esetleg már egy samsung 930-990 satelitjéhez jó oda ez már kevés, de az ehhez valóról is tettem fel képet és linket , csak rá kell keresni itt a topikban
-
bigrob
őstag
válasz
Urguru #17543 üzenetére
Q700-at tudtam próbálni Euronicsban és Q800-at egy Mediában.
A Q700-hoz igaz nem volt elég hely hátrébb állni, de dobozosabb hangja volt mint a Q800-nak, ez már nagyon is tetszett. Csak szóba került hogy mi lenne, ha lenne 2 hangszóró hátul is és nem sokkal drágább ahhoz képest a Q930... Annál meg már ismét nem sokkal drágább a Q990...
Ördögi kör...Szerk.:
A legnagyobb baj, hogy nincsenek kirakva sehol egymás mellé, hogy mit szól a valóságban és így nehéz eldönteni mi éri meg.. -
greenw88
csendes tag
válasz
Urguru #17087 üzenetére
Szia!
Én is lefutottam ezeket a köröket, és végül egy Q800C mellett döntöttem. (Tudom, jelentősen drágább, mint a Q600C.)
A Q700C volt a kiszemelt, kifejezetten a Dolby Atmos miatt, de, amikor megvásároltam +15k volt a különbség a két termék között, ezért döntöttem a Q800C mellett.
Az S800B-vel szintén szemezgettem, de azt végül elvetettem, mert nem tud eARC-ot.-Nem tudom, hogy ez a gyakorlatban mennyire hátrány, de külföldi tesztek/fórumok ezt kiemelték.
Hátha segít a fenti válaszom a döntésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged