- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Nem vagyunk egyformák.
Elég sok prémium fejest próbáltam az évek alatt és most is akad pár a fiókjaimban, de sosem nyújtotta ugyanazt az élményt. Főleg "impact" téren. Bár nálam a DRC (dynamic range compression - éjszakai mód) is szitokszó.#19617labeda:
Most olvasom hogy folyamatosan feltöltve tartod a hátsók akkujait. Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor valahogy old meg hogy tudjanak merülni is, mert csúnya akku púposodás lehet ennek a vége.Én néha tiszteletemet teszem egy-egy moziban pesten. Viszont a technikában mindig csalódással kell találkoznom. Szerencsére ritkán van olyan film amit ne bírnék kivárni.
Részemről fényéveket ver az itthoni mozi a nagyvászonra. Hangzásban is és képvilágban is. -
Roland861010
veterán
Én nem tudom miről beszéltek!
1. nem kell mind a kettőt meg rendelni. De jó ha az ambernek van ilyen lehetősége, hogy akár 30 napig is élhet azzal a vissza küldéssel.
2.Az Alza például 10%-al adja kevesebb összegért a bontot termékeket és csak olyat árulnak igy ami minőségre és esztétikára szinte megegyeznek az újjal. Plusz azért nem kell őket sajnálni sőt egyiket sem.
3.Amelyik bolt a ruhát vissza veszi az idióta. A ruhát max úgy küldheted vissza ha ajándékba veszed és méret hibás és még a cimkéket nem vetted le. Ezt nem is értem ruhát mosva használtan vissza küldeni vagy ha ilyet küldenének ugy hogy nincs feltüntetve ki is verném a balhét.Semmilyen magyar mentalitás nincs ebben. Itt inkább az emberi butaság játszik szerepet és nem annak aki igy tesz hanem aki szerint ez nem helyes.
Itt valaki azt mondja Úr Isten olyan hangzása van annak a Sonynak, hogy jaj még az ég is leszakad majd megrendeled és Te csak pislogsz, hogy most velem van-e a baj mert nekem nem tetszik. Szóval van egy 110k-s soundbar ami neked nem tetszik de még is elfogadod mert mások mondták hogy nagyon jó, majd 2-3 hónap múlva amikor már tuti 0 az esélyed tenni bármit eladód 30%-al kevesebbért vagy megbékélsz vele hogy egy hányadék és elfogagod azt amit mások amúgy rád erőltettek mert a tömeg akarata érvényesül mindig.
Pedig egyszerübb lett volna vissza küldeni 2 hét előtt vagy után attól függ mennyi időt ad a bolt.
Gratulálni tudok csak. -
SOAD19
addikt
Hát, ez az LG még nem az a modern, ultra, papírvékony kivitel... Igen, a fizika az fizika, bár a mobiloknál kamera terén komoly szintet el tudtak már érni a fizikai korlátok ellenére. De hangszóró esetén nyilván jobban számít a fizikai méret. Viszont azt nem értem, hogy a gyártók, akkor minek erőltetik a tv belsejébe szerelt hangszórót, ha egyszerűen használhatatlan, élvezhetetlen teljesítményt produkál?! Kérjenek el inkább 10-20k-val többet, adjanak a tv-hez soundbart, ami már egy értelmes hangminőséget ad, amivel el lehet lenni, ami az átlag usernek már megfelel. 20k környékén már vannak ilyenek, ha jól látom. Most annak mi értelme van, hogy beszerelnek ilyen használhatatlan hangszórót, és a vásárló nem elégedett, és felidegesíti, hogy még pluszban kajtasson magának valami normális külső hangkeltőt. A legtöbb vásárló azt szeretné, hogyha vesz egy tévét, akkor az teljes értékű legyen, beüzemeli, és használhassa, nem arra vágyik, hogy még külön vegyen hozzá hangszórót. És környezettudatosság szempontból is jobb lenne, ha nem "szemetet", a legtöbb esetben nem használt eszközt szerelnének be a készülékekbe.
-
SOAD19
addikt
Jó, nyilván nem vártam nagy hangminőséget. Csak a '20-ban vett 50k-ért JVC-jének, mintha sokkal jobb hangja lett volna. Nem rémlik, hogy ilyen szinten doboz hangú lett volna. Aztán lehet, hogy az kivételesen jó hangú tv volt, és nem ez a jellemző. Az amúgy tényleg igaz, hogy manapság a tv-k általában 3-4 évet bírnak ki? A szervizes csávó felesége mondta, aki az üzletben volt, akivel együtt viszik a boltot. Vagy ez hülyeség?
-
Én is azt javaslom amit toompa.
Ha kell a hátsó szett is akkor jobban jársz egy 930D-vel.
A nagyobb tér miatt nem árt a nagyobb sub, szóval a Q700-nál magasabb kategóriás soundbarral jobban jársz, nagyobb a subjuk és komolyabbat szólnak nagyobb térben, persze jól is kell elhelyezni majd a nappaliban (az ideális hely megtalálása kísérletezgetős lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest