- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
válasz
vendingo #19841 üzenetére
Akkor nem ideális helyen van a sub.Nálam a Q60B subja is igen szépet domborít 0/-1 állásban is.
Persze ha bútorzat miatt korlátozottak a lehetőségeid és az ideális helyen pont valami bútor van, akkor az szívás.
Ebben az esetben (ha pont kioltási pontban ülsz) egy sokkal nagyobb sub is el tud vérezni. -
313313
addikt
válasz
vendingo #19749 üzenetére
Multi ch az az 5.1 vagy 7.1 lesz(nyilván a forrástól függ)
... Pcm stereo...
... Multi ch...
Dolby Digital
DTS
ATMOS
(Pontok helyén lehet még egyéb szöveg, pontosan passz)
Valahogy így jönnek sorban. Én az első néggyel találkoztam már a Q600-on. DTS-t számítógépről indított formátumra írta ki.
Laptop->Q600->tv (tlc q655) a sorrend, tehát a bar fel van fűzve. -
freemanone
addikt
válasz
vendingo #19745 üzenetére
TV hang beállításainál bitstream-et kéne beállítani ha tudja, de ARC esetén így is csak tömörített DD+ lesz. A legjobb ha marad az xbox mint lejátszó.
Xbox-ot kötötted az SB hdmi inputjába és a TV-t az SB earc portjába?
Mert akkor jelenleg a soundbar az átjátszód és ez így input lagot hoz magával, de ha nem érzékeled, akkor felejtsd is el hogy említettem. -
-
toompa
őstag
válasz
vendingo #19730 üzenetére
Ahogy a kolléga leírta, de pl
az én tv-m átkapcsol game módba ha érzéleli hogy a konzolt bekapcsolom. Ha nem ősrégi a tévéd, ezt már tudják. Nem kell kapcsolgatni. Az a nano tudja.
Illetve a hang átengedést ne felejtsd el azon a hdmi porton beállítani a tv-n.
A másik opció pedig hogy direktbe kötöd a soundbarra a boxot. Arc hdmi a tv-be, a soundbar másik hdmi-re pedig a boxot kötöd. -
freemanone
addikt
válasz
vendingo #19730 üzenetére
Xbox-ot a HDMI1-re a TV-n, majd szintén a TV-n az ARC-os HDMI portba az SB-t. Ha esetleg a HDMI1 az arc port, akkor a 2-esbe kösd a boxot, nem tudom pontosan melyik melyik.
Ne felejtsd el HGiG módba tenni és a game képi módot használni, hog minimalizáld a késlelteséseket.
Filmezésnél más mód javasolt, ezt kapcsolgatni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hardverkemping június végén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest