- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
válasz
Steady74 #19066 üzenetére
Ugyanez a mediaMarkt is. Telefonok is pl. Kirakják bemutatónak, mindenki agyon fogdossa, egész nap fent van töltőn és visszacsomagolják. Nem is ezzel lenne a gond, ha mondjuk ezeket akciós áron meg lehetne venni, akinek ilyen belefér az ár miatt. de nem. Zsír ujként adják el őket és kamuznak. Én médiában vettem telefont. Kérdeztem új? Igen. Tuti? Igen. Ránéztem otthon, abban is volt csomó óra. Visszavittem nem túl kedvesen, meg egy fogyasztóvédelmi ráijesztéssel és kaptam egy újat. Magyarországon mindent meg lehet csinálni
-
Gino20
őstag
válasz
Steady74 #18923 üzenetére
Erre nincs igazán jó válasz. Valaki ennek, valaki annak preferálja jobban a hangját és ehhez nem kell a gyártó csúcs termékéig elmenni, vagyis olcsóbb kategóriában is igaz ez. Samut nehéz értelmesen demózni, de arra, hogy meghallgasd a hangját talán elég (nem sub és térhangra gondolok) egy MM is. JBL-t egyszerűbb. Pl Extreme audioban szokott lenni elfogadható körülmények között.
-
válasz
Steady74 #18658 üzenetére
Persze hogy jó lehet, csak a gumi talpakat vagy át kell ragasztani, vagy újakat kell venni a jelenlegi tetejére mivel az lenne az alja átforgatás után.
Az biztos hogy a subot beszorítani nem ajánlott sehova sem.
Persze ettől még nem biztos hogy az lesz ideális helye a subnak, lehet ott nem fog jól szólni a szoba akusztikája miatt.Oldalsó reflex?
Általában elöl, vagy hátul van.
Nem a hangszóróra gondoltál? A nagyobb subokon az van oldalt.
Milyen Samut néztél, mert most nem ugrik be olyan aminek oldalt van a reflexe. -
válasz
Steady74 #18576 üzenetére
LG tv-n van olyan opció a HDMI-CEC-nél, hogy automatikus tápszinkron, amit ha kikapcsolok, akkor nem kapcsolja be/ki a soundbart.Más tv-knél is kell ilyen, vagy hasonló opciónak lennie.
Amúgy meg fogod használni a soundbart amikor rájössz hogy még tv adásnál is sokkal jobb hallgatni mint a tv a belső hangszóróit. -
-
ribarszki
őstag
válasz
Steady74 #13735 üzenetére
A mély szerintem sokkal kevésbé érzékeny erre. De kipróbálod. Fejjel lefelé semmiképpen. De fordíthatod úgy, hogy a reflexnyílás legyen felőled. Majd kitapasztalod hol szól jobban. Szerintem mindegy lesz.. Mivel vezeték nélküli, elég nagy szabadásod van. Magad mellé is rakhatod..
A Q800B 160k körül fut a hardverapron. Veszel mellé két 9500-as hátsó hangfalat 90k-ért, és van egy nagyon király Atmos rendszered.
A következő szint a Q950A, de az már 400k.
Illetve az Emag elárazta néhány napig a Q990B-t, és 417k-ért adta. De sajnos rájöttek..
Az már nagyon más világ. A Q800B soundbarja sem kicsi, de a Q990... uhhh
Viszont zenében ha kikapcsolom a Q990B hátsó hangfalait, akkor semennyire nem érzem rosszabbnak a Q800B-t. Annyi, hogy a 990 már 15.ös hangerős masszív, telt, dinamikus hangot ad, a 800-nak kell a 20-as szint ehhez. -
Kroni1
veterán
válasz
Steady74 #11108 üzenetére
MM jó ötlet, én a westendben voltam anno, ott volt Q60T, 800A, 900A is, úgyhogy ki tudsz próbálni sokmindent.. Alzában is voltak samsungok, LG-ből csak olcsóbbak, és TCL-ek is.
Amúgy azért vettem én is sb-t pont kb mint te, hogy néha zenék, koncertek megszólaljanak, és a filmek is kicsivel jobban. A filmes effektek nálam sem fontosak, a kedvenc filmjeim amúgy sem a Halálos iramban vagy a transformers sorozat tagjai közül kerülnek ki jellemzően, inkább mondjuk a szemtől szemben, az interstellar, vagy hasonlók jutnak eszembe, de azért ezeknek sem árt ha kicsit jobban szólnak..
Amúgy a hangos effekt, halk párbeszéd problémával már 20 éve is találkoztam, ott is centert kellett kiemelni, hogy halljam de a szomszédok ne kopogjanak a panelba sajnos.
Az én soundbar-omon amúgy az jött be, h emelem a center szintjét, csökkentem a woofert kicsit, és is nagyon kellemes most. Esti filmezéshez nem kell night mód, ha pedig nem kell figyelni a hangerőre akkor megjön az igazi erő az addig csak kellemes basszust adó wooferből. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
Steady74 #11095 üzenetére
Még nincs meg a cucc majd valamikor a hét vége felé.
De a magyar kézikönyvet most is le lehet tölteni a Samu honlapjáról.
Én már futólag átnéztem egyszer de konkrét hangszóró elhelyezést nem láttam benne. (vagy csak elsiklottam felette)
Amivel kezdeni kell az úgy is a Firm update lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardverkemping június végén
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest