- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
Redlight2 #18398 üzenetére
Ma megjött. Kicsomagoltam, hát van benne anyag, jó súlya van. Kiraktam, bekapcsoltam, na itt megviccelt, mert nem láttam rajta a visszajelzőt, és azt hittem nem jó, nem kapcsol be. Gondolom elszutymogott a mélynyomó párosításával is. Majd még venni kell hosszabb HDMi kábelt, hogy összekössek mindent, mindennel. (Számítógép projektor, projektor tv) talátam itthon optikai kábelt, hirtelen azzal kötöttem össze a tv-vel. (Majd ha lesz HDMI kábel, majd a Bule Ray lejátszóba dugom az optikát) Bt-on kipróbáltam hát van hangja, mikor a 28-30m2 nappali/étkező közepén állsz és remeg a padló (alul pince, beton födém, 40 cm-s vasbeton falak 3m-es belmagasság, márvány járólap) az már valami.
Majd ha lesz időm/kedvem még állítgatom, hangosabban és szebben szól, mint az előd (Genius sw ht-5000)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Dark Souls sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest