- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermandani
tag
válasz
Lessmessino #20078 üzenetére
Mivel lehet tesztelni, hogy mit tud?
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lessmessino #19925 üzenetére
-
Gino20
őstag
válasz
Lessmessino #19697 üzenetére
"úgysem venni észre különbséget"
Ez is egy vélemény, de azért szerencsére nem erről van szó. A magasabb kategória 5.1 magyar hangsáv esetén is jobb élményt fog adni. A magasabb kategória pl samu esetén (de más gyártók esetén is) egy jobb mélyládát is tartalmaz, ami szintén hozzáad az élményhez (jó esetben nem keveset).
-
313313
addikt
válasz
Lessmessino #19697 üzenetére
Én átszokok majd az angol nyelvű akció filmekre. Nekem számít a hangzás beli különbség....
-
domedee
senior tag
válasz
Lessmessino #19600 üzenetére
Amin jött, középálláson van, néha rakom fel +1/+2-re a -6/+6 skálán, de jobbára nincs rá szükség az én ízlésemnek. Így simul bele a többibe.
-
freemanone
addikt
válasz
Lessmessino #19600 üzenetére
Teljesen más a két sub. Irreveláns a hangerő összevetése.
Hangos tud lenni egy picike 6,5"-es láda is, betont is fog remegtetni, de másképp szólnak a nagy subok. Azok megtöltik a teret és érzed a hangot, de nem feltétlen kopogsz át a szomszédhoz vele.
Nálam szintén panelban a Q990B tandemben van hajtva egy studio monitor szettel, amiben van egy jóval nagyobb SUB mint amit a samuhoz adnak.
Mégsincs rám panasz a szomszédoktól, pedig együtt hajtom a kettőt.
Q990B 14es hangerőn a sub +6dB-en + a JBL szett.
Nagyjából 85dB-re van normalizálva a két hangcucc közös hangképe nappal és 65dB környékére este, de a mély akkor is érezhető a bőrömön, viszont a panel nem remeg.
Viszonyításként 85dB az a Q990B-n önmagában, dolby atmos filmeknél ~20-as hangerőt jelent +3dB mélykiemeléssel. -
freemanone
addikt
válasz
Lessmessino #19595 üzenetére
A 9500S hátsóknál az is fontos eltérés, hogy mindkettőnek csak áramot kell adni és nem kell egy hangkábelt kihúzni a kettő közé.
Viszont a hangzáshoz nem különösebben ad hozzá a 9500-as felsője. Szóval csak ezért én nem biztos hogy erőltetném a felárat.
Egy Q700D-hez később vásárolt SWA9500S, közel hozza az árat a Q930-as szériához, ami viszont fölényesen megveri a 700-ast.
Szóval szerintem nem biztos hogy akkora előny a későbbi bővítés lehetősége, persze egy jó akció mindig segíthet az arányon. -
blueye
veterán
válasz
Lessmessino #19595 üzenetére
Igaz, valamit valamiért, én is csak sok év után voltam hajlandó érte ennyi pénzt adni amikor most esett az ára, igaz most nem bántam meg.
@Project: A Ajánlottam hogy esetleg innen a HAról kapsz most is, akkor pontosítom hátha nem reklám. -
Roland861010
veterán
válasz
Lessmessino #19562 üzenetére
Mindegy mostmár.
Vissza ment. -
Roland861010
veterán
válasz
Lessmessino #19560 üzenetére
Minden is rendben volt szinte teljesen fül magasságában volt én a hangszórók élőt ülve hallgattam kb 1-1.5M-el.
Q-Symphony- ra állítva mivel a tv egy QN90B hozzá a Q600B.
Adaptiv + Virtual-ra volt állítva az Front 2-re a TOP 1-re a hátsok 5-re.
De semmivel nem volt nagyobb élmény.Majd 1-2 hónap múlva ha elmegy a Q600B rá dobok még és nézek egy 930C-T
-
maki81
csendes tag
válasz
Lessmessino #19252 üzenetére
Nem lett állítva semmi. Kábel csere is megvolt a mai nap se semmi változás.
-
S.Zoliy
tag
válasz
Lessmessino #19198 üzenetére
Köszönöm!
Magasság stimmel. Sajnos nem nagyon van más opció
Gondoltam rakok alá egy kis filces szövetet. Falon lenne jó a tv de sajnos nem bírja el tv-t a fal.. -
Louro
őstag
válasz
Lessmessino #19113 üzenetére
Nem bömböltetni akarom, hanem minőségre megyek és ha már belefeccölöm a pénzt, akkor a térhangzást is kiélvezném. Q800 is szimpatikus, csak nincsenek hátsói. (Igaz az többségében a TV előtt lennének. Csak a nagy hétvégi filmezéskor lennének hátrapakolva. ) Mozival is pont az a bajom, hogy úgy érzem inkább hangerőre mennek a minőség helyett
Mivel a szekrény mélysége miatt a sub kicsit lelógna, keresem azt, ahol nem rontok a helyzeten. Ha ez a 90°-os elforgatás gáz, akkor keresek olyan modelt, ahol kisebb a doboz.
A mostani Thonet&Vander Kürbis nem rossz különben, csak hát 2.0 . Iszonyat régóta megvan, de szintet lépnék minőségben. Persze egy Q800 is ugrás lenne, de akkor nem nagyobb ugrás a Q930. -
VIBO
őstag
válasz
Lessmessino #19026 üzenetére
Ha más megoldás nem lesz akkor TV bekapcs és úgy csinálom. Csak felesleges bekapcsolni a tvt ezért érted
-
szaby72
tag
válasz
Lessmessino #19011 üzenetére
930-as is a 200ezres határ feletti de most van egy elég jó Emag-os ajánlat(255ezer). 4 hónap kamatmentes
-
szaby72
tag
válasz
Lessmessino #19009 üzenetére
Én nem linkeltem a Q990-et.
Annyi pénzt nem akarok elkölteni.
-
Gino20
őstag
válasz
Lessmessino #18960 üzenetére
Mi a baj a torrentről szerzett tömörítettlen TrueHD anyagokkal? ahol 3000-5000 kbps a hangsáv (persze eredeti nyelven) még stream-en meg 600-700kbps.
#18957S.Zoliy: Klipsch is bővíthető surround hangfalakkal. Klipsch / JBL / Harman pl Extreme audio-ban egész jó körülmények között demózható. Ha van rá lehetőség lehet érdemes beugrani és hallgatózni egy kicsit. -
Cocos 2.
csendes tag
válasz
Lessmessino #18887 üzenetére
Pláne megérte!
-
válasz
Lessmessino #18887 üzenetére
A 600-as szériát nem is értem, sok létjogosultsága nincsen.
A 60-as széria majdnem ugyanaz mint a 600, csak a Q60-ban nincs benne a sokmindent nem érő 2 felső hangszóró.Szerintem még a hangszórók is megegyeznek, funkcionalitásban és teljesítményben meg 1:1, a 20W előny max a 2 felső miatt lehet a 600-nál.
A Q60 után a Q700 az első értékelhető lépcső ha valódi Atmost akar az ember. -
Cocos 2.
csendes tag
válasz
Lessmessino #18813 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest