-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #4899 üzenetére
akkor ismerd meg a harcászati atompingvint
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #4897 üzenetére
bűnerős a scaldis, de nem rossz
-
gabitoo88
tag
válasz
darnellsmith #4050 üzenetére
Hát ha én egyszer kijutnék egy sörfesztiválra...
Alkoholmérgezéssel hoznának haza az biztos!
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
darnellsmith #4524 üzenetére
Zsír!
NoLF:
A citromos........áááááá az szégyen+eretnekség...karóbahúznám azt az ....ot aki a Gössernél ezt kiagyaltanehogyvegyetek! tiszta pénzkidobás! De ha ez nem lenne elég akkor még azt is mondom ,hogy állati szar íze is van!
Tegnap kaptam a boltból 1 Borsodi strapa palackot
...nem mondom kb 2 huzatra le is ment .
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
darnellsmith #4421 üzenetére
Jól néznek ki !
És az ajándék UP azért is jár mert látok a háttérben 1 db sólámpát is
Tegnapi vendégeim voltak egy esszonyatos bulira1 Staropramen...fekete volt és finom
.....(Tervezem többször is vendégül látni
)
1 Valentin búza
1 Soproni DémonA család meg az ismerősünk Mr. Jagermeister-t látták vendégül
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #4421 üzenetére
nagyon dizájn a pohár, szeretem
mindig nagyon óvatosan bánok vele, otthonra viszont nem merek venni...
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
darnellsmith #4419 üzenetére
Pont a kettő között volt
DDDDDDD így lenne lottó5 öm
Jól is néz ki!
Én is fogok vmi hasonlót szerválni...mivel a picolo nem az én méretem -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
darnellsmith #4417 üzenetére
várjcsak .....
A hölgy milyen "poharat" tart a kezében? ..őőő 1L ..vagy csak becsapós? a formája miatt?
Upp a képeknek!
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
darnellsmith #4195 üzenetére
OFF:
Ennyire nem súlyos a helyzet
Amúgy neked kéne inkább Bánfi hajszesz
én ezen a téren hasonlatos vagyok az avatarra
ON: Ma veszek 2 doboz Heinekent...meg vmi jófajta stouot
Egészségedre !!!
-
válasz
darnellsmith #4191 üzenetére
én is vettem egy corsendonk christmas pakkot remélem jó lesz! majd karácsonykor megiszogatom őket
-
válasz
darnellsmith #4133 üzenetére
okok majd szólok mert Chimay-s meg Westmalle-s kehely majd kell nekem.
mondjuk az a baj hogy postával küldik a cuccot és mivel elég sokat dolgoztam ott és annyira nme bízom benne. mondjuk nekem még semmiylen csomagom nem sérült meg és sosem veszett el semmim de azért ezek a cuccok viszonylag törékenyek.Nolf:
vmi ilyesmi van a weblapjukon:
Bolt, iroda:
Budapest,
Rákóczi út 10.
1072mondjuk ez nemtom hol van mert nem vágom a BP térképet de valahogy el lehet érni tuti.
a 0,75-ös sörök sztem kb. annyiba kerülnek mint a 8és8-ban is.
ez elég jónak néz kis. oktoberfestes paulanert még nem ittam pedig a sima nagyon bejön.
[link] -
válasz
darnellsmith #4130 üzenetére
ja nme tőlük rendelem a sört csak nézegettem az oldalukat.
a kasteelt remélhetőelg egy ismerős szerzi majd be a 8&8-ban.
még nme tudom hogy 0,33-as legyen vagy 0,75-ös.
majd még megnézem mennyi pénzem van mert a 0,75-ös az azért 2K környékén van ha jól tudom. -
válasz
darnellsmith #4130 üzenetére
Mindig csak a piálás...
Azért egy 0,75-ös kasteel rouge jöhetne ide is -
válasz
darnellsmith #4109 üzenetére
nem nagyon nézegettem semmit csak a söröket a hűtőben igy is elvacakoltam a választással vagy 20 percig aztán siettem elfele.
de vannak szép 7 decis üveges söreig. Chimay white vagy Kasteel Rouge is jó lett volna. -
F-ECT$
titán
válasz
darnellsmith #4102 üzenetére
Hát már 1-2 éve téma, hogy lassan 10Eu lesz a sör, és a Ft mostani gyengélkedése miatt ez 2700 Ft köröl lenne...
-
válasz
darnellsmith #4096 üzenetére
ahogy a képeket nézegettem a single roomban egy franciaágy van.
és nem az a kérdés hogy elférünk e egy ágyon hiszen az nyilvánvaló csak az a kérdés hogy a 45euros szobaár kifizetése után egy személy alhat ott vagy kettőez a kis panzió vagy mi ott van közel a fesztiválhoz szóval sztem gyalog is simán meg lehet tenni az utat.
-
válasz
darnellsmith #4074 üzenetére
Al Bundynak ez maga lenne a mennyország
sör+csajok.
-
válasz
darnellsmith #4067 üzenetére
igen közben megnéztem a belga sörös bolt árlistáját és megtaláltam a két említett búzasört.
azt hiszem 18.-án amikor megyek fel mivel nem lesz sok pénzem ezeket veszem meg meg még pár másikat ha jó napom leszoff
te milyen gyakran portalanítód az üvegeid? -
válasz
darnellsmith #4065 üzenetére
barackosat nem ittam még Bruxellesből abból a Belgian Peaches volt talán a legjobb. Meghát gyümölcsösből a Floris a kedvenc eddig.
Red Draknak az a szuper kézzel nyitható üvege remek. Csak miután kitöltöttem és leültem iszogatni vettem észre hogy széepn folydogál a kezemen a vér. Két helyen is elvágta az ujjam az a remek kupakprersze nem vészes de érdekes hogy miylen éles az a vacak.
Belga búzából eddig csak ez a Blanche de bruxelles Hoegaarden meg Blanche de namur volt. Utóbbi nem hagyott különsebb nyomot bennem de az első kettő búzából favorit. Ezt a Blanche d'Ardenne sört hol lehet kapni? Vagy lehet itt MO.-n egyáltalán? -
válasz
darnellsmith #4062 üzenetére
az biztos hogy drágább lenne mert 2K a vonatjagy vagy inkább a buszjegy mert a népliget az közelebb van a lurdy házhoz asszem tehát gyalog is lehet.
de akkoris 2K + 1,5K a beugró.hétvégén egy edelweiss volt meg egy korsó gösser.
Illetve csehországból hoztak ekem egy üveg Red Drak nevezetü söröcskét. Eleinte kicsit féltem hogy valami hasonlóság lesz eközött és a nálunk kapható sárkánysör között de szerencsére tévedtem. Elég kellemes vörös színe van mivelhogy ez egy afféle vörös sör. Nem is rossz szerintem. Nem mondom hogy olyan jó mint a Ír vörösök de 100Ft volt talán annyiért meg nem rossz.
Aztán barátnőm megajándékozott egy remek Blanche de Bruxelles nevezetü sörrel. (kiskutyanézés rullz) 450pénz a 3 deci szóval nem olcsó de a belga búzás söröket meg kell fizetni. A Hoegaardenre hasonlít leginkább és mivel az nagyon bejött ez is bejött. Aki szereti az édesebb búzasöröket annak kötelező darab. Az utóíze egészen olyan mint a méz. Tényleg egészen édes volt egy hajtásra megittam volna legszívesebben az egészet. mondjuk aki a keményebb keserübb ízt szereti annak nem fog tetszeni de nekeme tetszik ez az íz. Talán a Hoegaarden jobb meg olcsóbb is de ez sem rossz. És a címkéje nagyon durva
-
válasz
darnellsmith #4057 üzenetére
igen itthon nme túl nagy a beck's kínálat sajnos.
pedig németeknél van leglaább 4 fajta vagy lehet még több.
a gold is karaj bár nekem bejöttek ezek az üditő jellegü ízesített narancsos és limeo-os típusok.
sajnos semmi jó sör nem csöppent le mostanság. ha nem lettem volna oylan hüyle most 5K-val többet költhetnék sörre. helyette fizethetem be a sulinak a tantárgyújrafelvételre. pedig már megvolt a helye -
kavicssli
addikt
válasz
darnellsmith #4055 üzenetére
jókis kivágott rucikba Nyami Nyami
-
kavicssli
addikt
válasz
darnellsmith #4050 üzenetére
Te mennyit költöttél kint? mondjuk a franc sajnálja a pénzt!Ne azért meek ki hogy ne érezzem jól magam!
-
válasz
darnellsmith #4028 üzenetére
Ingrid is jó kondiban lehet akárcsak a többi, nem szeretnék tőle pofont
-
válasz
darnellsmith #4026 üzenetére
Ki kell dobálni a vörösbika dobozokat és akkor lesz hely
-
válasz
darnellsmith #4023 üzenetére
Mi lett azzal a sok sörrel, csak nem elfogytak?
Campus Gold: kicsit kesernyés íz tartós habbal, igazából semmi extra, 6,2% alkoholtartalom 6,5/10
Kasteel Rouge: 10/10
Corsendonkot ma kóstolom meg.
-
válasz
darnellsmith #4023 üzenetére
oda mehetsz is érte mert ahogy az árlistájukat nézem ott van Kastel Rouge potom 580-ért.
októberben én is megyek fel majd pestre összeírtam pár sör meg poharat hogy végre teljes legyen a trappista sörös pohár alátét és üveggyüjteményem -
válasz
darnellsmith #4021 üzenetére
Kasteelt én is most láttam először, meggyes ízesítésű 8%-os, top 3-ban benne van. Culinarisban lehet beszerezni, az utolsó darabot hoztuk el.
A többire kíváncsi vagyok milyenek. -
bbazsy
őstag
válasz
darnellsmith #4017 üzenetére
az erdingert én is elnézegetném itthon
-
L.T.
tag
válasz
darnellsmith #4015 üzenetére
talän holnap meg jozanul felulunk vmire...
-
L.T.
tag
válasz
darnellsmith #4002 üzenetére
Hello mindenkinek Munchenbol
Elso nap vegigkostoltuk az osszes sor kiveve a Spatern-t. Meg elunk
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #4002 üzenetére
hát 22ért én is bevállalnám... a sörárra meg szarok, hisz azért mennék ki
na majd, ha nagy leszek. -
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #4000 üzenetére
bárcsak kijuthatnék egyszer...
-
L.T.
tag
válasz
darnellsmith #3994 üzenetére
Elmentem váltani darnelt...
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3994 üzenetére
sok liter viszont = hektoliter
-
válasz
darnellsmith #3988 üzenetére
a többieknek is hagyjál ám a sörökből
-
L.T.
tag
válasz
én csütörtök este indulok
-
bbazsy
őstag
válasz
ehhj. :\
érezd ckkor jól magad, igyál helyettünk is !
-
bbazsy
őstag
válasz
darnellsmith #3986 üzenetére
szóval megér egy próbát..
h-h nem Octorberfesten vagy ? vagy rosszul emlékszem ?
-
válasz
darnellsmith #3974 üzenetére
sőt egészen biztos hiszen arra jártam akkor és eléggé hasonlítok magamra
sajnos semmi jóféle sör nincs most raktáron. de csak egy úszásfélévet kell megcsinálnom és már kapom is a sört! 8000 méter leúszása nem is nagy ár érte -
L.T.
tag
válasz
darnellsmith #3969 üzenetére
ment egy privát
-
válasz
darnellsmith #3954 üzenetére
hát ha korsót is adtak volna hozzá én se saujnáltam volna érte az 500-at de egy kis 3 decis üveg sörért nem kevés az 500. boltban olcsóbb vmivel asszem. talán 300 körül lehet.
woodstockos sörből sztem nem lesz semmi mert már egy hete írtam nekik hogy hogyan tudnék venni de semmi választ nem kaptam eddig. sztem már nme nézik azt a címet vagy fenetudja. máshol neten meg nem találtam ilyet. ebayen se. de majd még utánnanézek hátha.
-
válasz
darnellsmith #3952 üzenetére
jaja a St. Benoit nem rossz ittam már régebben csak most megint került egy véletlenül.
Sajnos tegnap nem volt időm meginni őket.
Egy Krusovice lett ami nem rossz sör de sajnos nagyon drágán vettük (3 decis 500) igy ez kicsit beárnyékolta az ízét. De érdemes sör egészen érdemes.woodstockos sört innen akartam: [link]
De tekintve hogy elég régóta nem frissitették az oldalt elég kevés esélyem van hogy visszaírnak. Pedig nem is írtak olyan rosszakat az erösebbik verzióról. Meghát durván jól néz ki ez a címke. -
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #3944 üzenetére
szép gyűjtemény, gratula.
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3926 üzenetére
azt hiszem egy csöppet irigyellek...
DelArco: amit kóstoltál, az nem a mindenki által ismert Budweiser, hanem egy kevésbé ismert szintén Budejovicében található, 1795ben (meglepő
) alapított kisebb sörgyár terméke, itthon világos, és barna változatát kapni. a világostól nem ájultam el (nem volt rossz persze) de a barna az kifejezetten ízlett, hozta az édeskés, könnyen fogyasztható cseh-szlovák jelleget.
nagyon sok cseh sör van, felsorolhatatlan melyiket kell megkóstolni...
-
válasz
darnellsmith #3926 üzenetére
szép szerzemények!
mivan rád szakadt a nemzeti bank?én most egy bodweisert iszogattam épp. gondoltam kiprószálok vmilyen cseh söröket is mert azokat nem nagyon ittam még.
ez nem volt rossz csak sajnos a 3 decis kiszerelést vettem ebböl a budweiser 1795-ből ami kb fél percig tartott ki. de azért nem volt rossz.
cseh sörök közül mit érdemes megkóstolni?és a poén szekcióba a kis sörnyitós videónk mert azunk is lett közben
[link] -
divot
veterán
válasz
darnellsmith #3905 üzenetére
Mindenesetre vettem belőle 5 üveggel, biztos ami biztos.
Már hül, este okosabbak leszünk.
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3905 üzenetére
én egy kisboltban vettem a 6kerben 270ért
-
válasz
darnellsmith #3837 üzenetére
A szokásosokon kivül amiket egyébként én még mindig szívesen iszogatnék volt vmi Bud nevezetű amcsi sör. Az állítólag egész híres kinnt. s nemis drága.
Bár az meglepett hogy azt láttam hogy a Paulanerből vmelyik 400 fölött van. Kevesebbre emlékeztem.
De van ott jópár sör amit szívesen iszogatnék annak ellenére is hogy már ittam belölük27K az nem semmi! mondjuk ott el is lehet költeniennyit van egy halom sör és pohár ami nagyon karaj!
ma egy kis Stella volt amit ugyan nme kedvelek kiemelkedően de középkatban jó.
-
szumoo
senior tag
válasz
darnellsmith #3824 üzenetére
Teljesen igaza van!
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3820 üzenetére
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.űű
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3812 üzenetére
egyébként szopogattam már egy-két belgát, de férfiasan bevallom, tegnap odakúrtak ezek a flamandok rendesen a szervezetemnek, nem igazán látok még most se.
pedig mennyiségre nem volt sok, csakhát ugye az alkoholtartalom más dimenziókban mozog mint az "igyunkmegegyládasörtazzek" típusú nyári szomjoltók.koxx: egy ilyen helyre úgy érdemes elmenni, ha nem kell számolgatnod hogy "ezt egyek v azt egyek, jaj ezt ne, ez túl drága"
meg kell adni a módját.
-
válasz
darnellsmith #3812 üzenetére
"patermarcusba úgy 10-15 ezerrel szívesen elmennék" szólj akkor megyek én is
ha már ilyen sok pénzt hozol
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3810 üzenetére
sajnos a korsót nem tudtam elhozni, mert kevés volt nekik belőle, de mondta a srác hogy ha lebeszéljük akkor hozat nekem, 900 ft darabja (ezeket a spec korsókat nem kapják ingyen mint a többi "tucat" sörnél, pl jószívűen hozzánkvágott egy krusovice korsót meg egy kis poharat -ja télleg azt is ittam tegnap
- "mert az ingyen van") és nekik is meg kell venni.
a patermarcus honlapját már többször nézegettem, el kell nézni egyszer az biztos
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3808 üzenetére
"igazából Anyumnak vettem szülinapjára"
aha
én is kezdek belépni a belga sörösök klubjába
tegnap: csapolt delirium tremens (korsó 650ért)
kisüvegesek: Kasteel (ubzmg!)
Tripel Karmeliet
Corsendonk
csapolt St Luis Kriek (inkább nőknek való)előtte meg egy borzasztó steffl, meg egy ízletes dreher bak
szerintem volt még egy fajta belga, de már nem emlékszem rá
-
válasz
darnellsmith #3801 üzenetére
"Anyumnak vettem szülinapjára" ahham
megyek keresek vmi sört a hűtőben
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3799 üzenetére
irigylésre méltó gyűjtemény
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3795 üzenetére
ma megpróbálok böjtölni egyet
amúgy csak nyáron vedelek ennyit, hidegebb időben napi 1 barna 1 szőke és ennyi, de sokszor napok kimaradnak. -
horyk
senior tag
válasz
darnellsmith #3783 üzenetére
Hát fér bele söricilin az biztos
Hány decis kb -
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3767 üzenetére
igen érdekes a színe, de ez amiatt van hogy nincs benne árpa, nincs mi színezze, az élesztőtől meg opálos.
nagyon fincsi, de ez sem lesz mindennapi sör... -
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #3767 üzenetére
azért az a kék színű üveg is odatesz kicsit...
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3765 üzenetére
mellé, ezek koktélok
barátom bármixer egy 1st class helyen és tegnap kosarazás után arra vitt az utam, szomjas voltam, rábeszélt
egyébként kihagytam a felsorolásból, pedig letolatott velem még valamit: egy jim beam blacket, jéggel, szódával.
egyébként neked hogy ízlett az 1664 blanc? a címke szerint nincs benne árpa, csak és kizárólag búza. nekem iszonyatosan bejött, bár vajmi kevés köze van a tipikus igyunk egy sört kategóriához, de nagyon finom. barátnőmmel is meg fogom kóstoltatni, szeretni fogja ezt a gyümölcsös jelleget.
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3760 üzenetére
ja azért nem mondtam 15öt mert tudtam hoyg erősebb mint a normál.
mára van 4db 1literes borsodi strapapalack, sztem ebben a melegben könnyen elfogy...
-
kmate32
csendes tag
válasz
darnellsmith #3698 üzenetére
Kedvenced?
-
válasz
darnellsmith #3694 üzenetére
egészen biztosnak kéne lennie:
Trappista sörök
A legjobban erjesztett világos sörök. A trappista kolostorokban készülnek. Hogy egy sör ebbe a kategóriába tartozhasson az egész gyártási folyamatot trappista szerzeteseknek vagy trappista felügyelet alatt kell folytatniuk. Hét kolostor felel meg ennek a feltételnek jelenleg. Hat Belgiumban és egy Hollandiában. A jelenlegi trappista márkák az Achel, Chimay, La trappe – Hollandia , Orval, Rochefort, Westmalle és a Westvleteren.onnan lehet megismerni őket hogy van egy Trappista logó a plackjukon amit csak ezek a sörök használhatnak. Authentic Trappist Product asszem ez van ráírva.
mod2: mondjuk ennek a wikipédiás idézetnek az első sorát nem értem. világos sörök? én mintha láttam volna pár barnát
-
válasz
darnellsmith #3692 üzenetére
köszi!
jaja trappista sörök eddig bejöttek eléggé.
próbálok összegyűjteni mind a 7 féléből pár fajtát meg a hozzájuk tartozó poharat.
aztán persze szeretem a többi sört is csak úgy elhatároztam hogy most ezeket prószálom megszerezni.
19.-én Lipcsébe megyünk és ottis iszogatunk vaalmennyit talán sikerül onnanis szerezni valamit. azt mondják hogy korsót pl eléggé olcsón lehet. -
ttower
aktív tag
válasz
darnellsmith #3685 üzenetére
ezzel
, a csomagtartó csak félig volt, de nem akartuk 6 személy mellé nagyon leterhelni
-
ttower
aktív tag
válasz
darnellsmith #3683 üzenetére
hát hozzánk is bekéretszkedett 140 palack. londonban a fekete sört akarom még kipróbálni. azt mondják az is jó.
-
válasz
darnellsmith #3662 üzenetére
kasteel barna, saját pohárból...
fura mi többször visszajártunk és csak 1x tudtunk kasteel poharat venni.
-
válasz
darnellsmith #3655 üzenetére
ha megnézed nekem azt megköszönöm mert ezek hiányoznek még de most venni nem tudok mert spórolás van sajnos
kell a píz Lipcsei útra. Remélem a németeknél is lesznek vmilyen sörök
corsendonk-nak már az üvege is nagyon szép az egyik legszebb amim van. -
válasz
darnellsmith #3652 üzenetére
milyen korsókat néztél ki magadnak?
azt nézd meg lécci amikor mész hogy Chimay-s van e nekik már illetve ha esetleg akad mondjuk Westmalle meg a La Trappe korsó.ez a botl amit linkeltél egészen jónak néz ki ilyen kéne ideheza is minden városba
-
válasz
darnellsmith #3650 üzenetére
Ejhh, csak egy estére zárnák rám a boltot...
-
válasz
darnellsmith #3641 üzenetére
igen pestről azt hiszem abból a 8&8 nevezetű helyről
azt mondták elég sokféle pohár van náluk.
bár Chimay-s nem volt most sajnos -
divot
veterán
válasz
darnellsmith #3635 üzenetére
Az az igazság, hogy ahogy jön a kánikula, egyre inkább a lazább világos söröket kívánom. Ugyanúgy a boroknál az olaszrizlinget és társait. Ezek az erős, barna, fekete sörök nekem inkább télen jönnek be, kevés hűtés után, majdnem szobahőmérsékleten.
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3623 üzenetére
nem tudom, én a sör ízét kedvelem, de nagyon. aztán persze bizonyos mennyiség után már az alkohol hatását is érzem, ez csak egy plusz dolog
de nem hagyom abba az ivást, hisz az íze változatlanul jó... általában hólyag vagy pénztárca szab határt az egynapi fogyasztásnak.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #3617 üzenetére
Blanche de Namur. kifejezetten nem rossz, majdnem olyan, mint a blanche de bruxelles, ugyan az a kissé citrusos kellemes aroma.
koxx: ha ízre kb. belle-vue, akkor asszem olyat nem is veszek. a meggyet szeretem, a málnát nem. viszont a meggyes sör nem lopta be magát a szívembe, a málnás viszont igen, még a "kenjük be sárral, oszt jóvan" módszerrel is iható volt: tg málna ízű szénsavas üdítő és tg minőségű sörrel. oké, ez már elég perverz volt, néha rendes málna üdítő és normál kommersz (kőbányai, borsodi, esetleg kozel) is került bele (akkor csóró voltam, most mán burzsuly vagyok
)
-
válasz
darnellsmith #3610 üzenetére
a sima spárba nemis lesz szerintem mert ez intersparos volt és ha jól tudom van ezek között vmi különbség. asszem.
akkor st. benoit még mindig nem volt ezekszerint. kár mert az se lehet rossz.
balanche de namur nekem ízlett sztem jó sör elég gyenge lehet belőle sokat is inni.
nyári napokra meg kiváló hiszen ezt a fajtát nagyon hidegen kell inni úgy tudom.sörnyítót meg ebayról akarok rendelni majd van ott egy csomó tökjó trapista apátságos sörnyitó
bár a kedvencem a chimays egér volt -
L.T.
tag
válasz
darnellsmith #3605 üzenetére
Most a Duvel csúszott le. Persze Duvel-es pohárból
-
L.T.
tag
válasz
darnellsmith #3601 üzenetére
Én már megvettem délelőtt mind az ötöt.
A St Louis Kriek épp most megy le Westmalle-s pohárból -
válasz
darnellsmith #3579 üzenetére
igen énis ott vettem egyszer
ott mondjuk csak barnát láttam/vettem világos nem volt asszemnem lenne rossz győrbe is egy belga sörös bolt mint amilyen pesten van. én fenntartanám!
-
válasz
darnellsmith #3577 üzenetére
főleg hogy 7,5 decis
vagy lehet kicsiben is kapni?
mondjuk győrben csak egyszer láttam floreffét azóta sem...alitak: nekem jelenleg annyi bajom van a fácánnal hogy nincs a kezemben egy korsóval
koxx:
a poharat itthon vetted vagy ez vmi külföldi verzió? jól néz ki.
nekemis kéne szereznem már végre a rochefortos mellémég egyet kettőt. csak az a baj hogy 1200 ft vagy mennyi. ilyet nme lehet a sörözőkből elhozni -
válasz
darnellsmith #3568 üzenetére
ja gondoltam is hogy elhozom merthát a 400ft-s sör árárba gondoltam beépítették már a korsók árárt is
de inkább mégse mert vissza akarok még menni oda párszor szóval nme lopok nem csalok és hazudok
sKOt:
jahát az nekemis fura volt hogy hogyan csinálták meg.
de nálunk tényleg erösebben rögzitve vannak.
mondjuk szájjal kinyitottat már láttam itthoni sörrel is azt biztos meg lehet meg amikor csak odailleszted vmi párkányhoz és rácsapsz azt is.
ami még érdekes az az amikor két üveget illesztenek össze és úgy niytják ki hogy az egyiket megütik. azt ki kéne prószálni. -
alitak
senior tag
válasz
darnellsmith #3552 üzenetére
Jah. Gondoltuk megadjuk a módját. Szerintem megyünk még majd oda.
-
válasz
darnellsmith #3541 üzenetére
csak nem egy racing jacket?
-
válasz
darnellsmith #3527 üzenetére
ja közben felismertem a kilkennyt van ilyen üvegem csak a másikra gonodltam
az az edelweiss tényleg szépséges kár hogy ilyen kiszerelésben nálunk nincs.
márha jól tudom. -
stangli
senior tag
válasz
darnellsmith #3483 üzenetére
Az 1lityisben furcsán is nézne ki
én most szerváltam be egy 2,5 decis Dreheres korsócskát, abból iszogatom a söröcskémet
-
stangli
senior tag
válasz
darnellsmith #3481 üzenetére
eeeeejjj
macis korsóból sörözgetünk?
-
I_Am
veterán
válasz
darnellsmith #3479 üzenetére
A többit is megkóstoltam, dunkelt, meg a weizen-t, de azok mivel barnasörök nem izlettek annyira. Én a világos söröket szeretem. Pilsener-t még nem láttam.
-
I_Am
veterán
válasz
darnellsmith #3473 üzenetére
Én 3 félét ittam, de nekem a világos (Gold) jött be a legjobban. Vettem is 12 üveggel multkor, már csak 1 van belőle.
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3466 üzenetére
a peroni az teljesen jó, angliában mindig azt ittam az étteremben ahol melóztam, szerintem finom.
elég sok nemzetközi sört kaptál, olcsóbb románban mint itthon? -
válasz
darnellsmith #3464 üzenetére
jahátkérem akinek ingyen vannak a srörök...bár az áruházi lopás nem túl dícséretes dolog dehát ez van vagy mi
-
válasz
darnellsmith #3462 üzenetére
ez a sanmiguel az alkoholmentes?
a gyümölcsös holstent kiprószálom majd lehet mert ha van olyan jó mint a belga florisok cska olcsóbb akkor viszek egy pár raklapal a balatonra
hogyér mérik kilóját?egy kedves ismerösöm épp most van kint hollandiában remélem tud nekem szerválni a La Trappe szörzetesek söréből..
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3460 üzenetére
ebből a grimbergen ér vmit, a többi kuka...
-
kasokaa
csendes tag
válasz
darnellsmith #3419 üzenetére
Nagy itt a sörfanatizmus kérem! :-)
-
válasz
darnellsmith #3378 üzenetére
igen ez még hiányzik a gyűjteményből.
hamarosan be is szerzek belőle egy üveggel.
mindenesetre jól néz ki. biztos a polcomon is jól mutat majd -
Hold
őstag
válasz
darnellsmith #3371 üzenetére
Igen van, Pistabácsi belépett a kocsmába, kocsmáros felnyúlt, levette Pista bácsi korsóját
majd elétette finom Bajor sörrel -
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #3366 üzenetére
van egy barátom, aki dreher-elosztó. ő szerzi, és bartelezünk
az árfolyam változó. nekem jobban tetszik, hogy nem mindenből 1-1 van, hanem mindenből van garnitúra. ezen kívül vannak 1-1 poharak is (erdinger, ilzer, borsodi, stb), de mégiscsak ez a pohár fő készlete. majdnem 100 darab van összesen...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #3350 üzenetére
-
Hold
őstag
válasz
darnellsmith #3360 üzenetére
ne hergelj mert beleszeretek és annyi neki
-
Hold
őstag
válasz
darnellsmith #3358 üzenetére
mutogasd csak a drágámat, úgyis felém kacsingat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest