- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
Integra #4717 üzenetére
Ja-ja, az a fajta, csak mivel jelentős mértékben vedeltem az elmúlt napokban, így nem ütött ki, de azért már az első után éreztem, hogy nem kispályás.
Az ízre a vörösökre jellemző édeskés: én pils-rajongó vagyok, így inkább a dögkeserű söröket szeretem, de ez nem rossz a maga műfajában. Egészen biztos, hogy fogok még ilyet venni.
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #4693 üzenetére
a szőke ciklon nem citromos, csak citromsav meg édesítőszer meg minden szar bele van tolva, de alapvetően sör. 4,5 %os, két korty után kiköptem. undorító. a citromos gösserről ne is beszéljünk...
és ezek jöttek be az emstel bock helyett...egy kisboltban még mindig találtam, de ugyanúgy 07.26-án jár le mint az összes többi amit mostanában láttam. még 251 ft, de egy hónapja már volt akciózva 129ért, ezt is megvesszük mind ha 2 héten belül leakciózzák
-
válasz
Integra #3613 üzenetére
hm hát lehet csak nekem jött le az a cikkből de mintha azt írták volna hogy minél magasabb az alkoholtartalom annál jobb a sör.
szerintem ez nemigazán van igy leglaábbis eddigi tapasztalataim szerint nálam biztosan nem.
pl a guinness asszem csak 4% környékén van de nekem egészen bejön meg talán más embereknek is.
mondjuk a legtöbb kedvenc az 8-9% környékén van. Duval Chimay Bleu meg a Rochefort 8-as. Meg az Orval is bár azis kicsitz kevesebb. -
pink75
aktív tag
válasz
Integra #2384 üzenetére
395 a budafoki-lágymányosi kereszteződésben
kedvenc helyem volt, saját zene, addig nyitva, míg akartam inni, most új tulaj van, meg minden mindennek vége, vége már, de paulaner csapolt és üveg van és leffekonzerv és 15ft több, mint volt.
odajártak a pau importőrei
ja, a kutyamakettem is kapott belépőt, bár neki is most már elmarad az ingyen zsíroskenyér
viszont minden korsóhoz jár egy tálca pattogatott kukorica, csakhát azt nem szereti
mellette egy jó kis pizzaforrás, hm, mit ne mondjak
siheder nyikoromban a korona jött be nagyon, a kis tömzsi üvegben
x éve véletlenül összefutottam vele egy helyen, nahát, nem értem haza, vazz
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Integra #2232 üzenetére
Nem egészen. Erdinger mintha egy százassal drágább lenne, legalábbis a Sparban. Vagy csak a barna? Az 330 körül van, Edel mindenféle pedig 200. A nem barna Erdingert nem tudom, mibe kerül, de szerintem egy árban van a barnával.
Csapolva meg határ a csillagos ég, Erdingert nem tudok, Edel-t 300-ért szoktam szürcsölgetni -
NoLF
veterán
válasz
Integra #1790 üzenetére
10% az extrakt tartalomra vonatkozik, ez egy bizonyos összetevő arányát jelenti az alapanyagok közül. a legtöbb szlovák vagy cseh sör 12% extrakttartalommal készül, de csinálnak pár 14%-ost is /én tegnap ittam egy olyat, nagyon karakteres az íze/
itthon pl a dreher által gyártott Kozel 10% extrakttartalommal készül, de az eredeti cseh kozel 12es. -
ett
aktív tag
válasz
Integra #1790 üzenetére
Vsetci za jedného, Corgoň pre vsetkých!
Fincsi is az, én is szeretem. De nem 10%-os, illetve, az nem a sör alkoholtartalmát jelzi. A corgoň alkoholtartalma elég alacsony, 3,5% kb. Jó még a szomjas barát (Smädný mních) söröcske is. Azt is kóstold meg egyszer!
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
válasz
Integra #1450 üzenetére
erről az a vicc jut eszembe, amikor a róka szopatja a nyuszikát a jó kocsijaival, mert a nyuszika elissza a pénzét és nem fussa neki semmire, a végén meg a nyuszika valami übertuning járgánnyal megjelenik, mire a róka:
-honnan volt erre pénzed?
erre a nyuszika:
-visszaváltottam az üvegeket
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz
Integra #1155 üzenetére
Nekem kurvára égeti a gyomrom ill inkább megfájdítja..de szerencsére csak a Beck's.
Vasárnap az a 7 heineken+7 mézespálesz + fél üveg vörösbor este nem fájdította meg
Igaz hétfő reggel a melót nem kezdtem túl nagy lelkesedéssel...vmiért fájt a fejem is..(jaaa a sok cigi)
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
Bővebben: link
a whiskys poharakat is elkezdtem gyűjteni mostanában
[Szerkesztve] -
Rommel6600
őstag
''october fest-ről csórtam anno''
Nálunk is figyel lefelé jópár ilyen a szekrényről, már vagy tíz éve (volt egy időszak amikor megszaporodtak, és van több fajta)! Úgyhogy akkor megvan hogyan szerezte Fater a Paulaner-es darabokat, meg a többit!Ezt eddig nem említette, csak hogy honnan való
Majd rákérdezek
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
így van, de elbaszott egy húgyíze van a legtöbbnek (ilyenek vannak, hogy Amsterdam Navigator, meg van olyan sör, aminek egyszerűen 8.4, 8.6, 8.8 neve, mint amennyi alkohol van benne)
ittam ott malátásabb sört (elég erős whisky íze volt), az már nem tom, milyen néven futott
jah, meg az Amsterdam Navigatorban volt cukor, mint hozzávaló...
ja és ott kapni dobozos Desperadost -
gege71.hu
addikt
Faterom borban bír kemény cuccokat venni. Mindíg mondom neki, hogy rendes bort ami valószínűleg szőlőt is látott az 900-1000 HUF felett van. Ami ez alatt az erősen tablettás jellegű egyéb kőolajszármazékokkal és atomhulladékkal dúsítva.
De hiába...ő büszkén mutatja mikor felugrom hozzájuk, hogy ezt nézd fiam 320 ft-ért micsod sárdonné... kóstold meg....
Na ilyenkor inkább kérek 1 HP-t meg egy sört a kínálást nem de az ajánlott cefretípust (320 huf sárdonné) finoman elutasítva.
DSe a non plus ultra, mikor névnapra vagy csak úgy viszek neki valami jobb fajta vörösbort (Thummerer Bikavért, vagy Dolyum-os Pinot Noirt), a lényeg, hugy 2k körüliek ezek akkor meg jön a nagy ötlettel, hogy van neki az a dunántúli félédes () faxtuggyami vöröse, majd azzal összeönti és milyen jó kis Cuvée lesz..báááhh... Na ilyenkor van ''De fater, ezgyalázat!'' mondás, keresztet vetés és egyéb rontásűzó mozdulat részemről.
Fater amúgy jóarc szal RESPEKT...na de ez a cuvée állatkodás
kicsit off
bocsesz -
gege71.hu
addikt
Nekem meg megfájdítja a gyomrom ha 1-né többet iszom belőle (Beck's ről van szó még mindíg). Soha semmilyen más sör nem csinált velem ilyet. Ez is csak most az utóbbi hónapban. Vagy rossz szériát fogtam ki(
) vagy öregszem, vagy mittomén....
öööaz öregedés kilőve juteszembe. Heineken több is volt vmelyik nap és gyomrom szerette jól...
KOFF sört ivott már vki?
Aki kitalálja milyen nemzetiségű pia és hogy milyen állat van rajta bonthat magának egy sört
Én utoljára 89-ben ittam mikor kinn voltam eme országban...úgy emlékszem FINom volt...öö...asszem -
NoLF
veterán
ne szennyezd mar magad...
en mondom neked, nolf: [l] http://www.kepfeltoltes.hu/view/050917/kep_014.jpg[/l] -
törölt tag
Hmmm, tegnap este finom Löwenbrau csapoltat ittunk
, verhetetlen, a 220ft /korsó, és függetlenül attól hogy csapolt, valami kegyetlen finom.
Előtte horgásztunk, haversrác hozott le egy láda Carlsberget, háát nem volt rossz.
Modjuk meg is látszik hogy nem magyar alapanyagokból készült..
-
NoLF
veterán
-
acer_
aktív tag
Hat, valoban, elegge hugy.. Akarcsak az Aszok.. broaf..
Szerencsere, eddig csak parszor kerultem veluk kozelebbi kapcsolatba..
..valamelyik kozertben lattam Szent Istvan, meg hasonlo nevu soroket, altalaban dobozos kiszerelesben, 80ft koruli arakon. Valahogy nem vitt ra a lelek, hogy megkostoljam barmelyiket is.
Egyaltalan, dobozbol inni :/
En ha csak tehetem, uvegbol, ill ha van, akkor kitoltom poharba..
Csapoltat kerulom, felenk mindenhol vizeznek, es semmi kedvem vizizu lottyot inni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest