- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
650 a 4 decis korsó delirium és floris kriek (kisboltban a 0,33as 700 körül van) meg van 450éer csapolt barna krusovice és világos budweiser, meg kisüveges belgák 700ért mint achel blod, bruin, duvel, corsendonk, tripel karmeliet, kwak, kasteel blonde meg egy pár kommerszebb 600ért. sztem a különleges sörök nem drágák!
-
szerintem se rossz sör de nálam a hoegaarden és a paulaner a nyerők ha búzáról van szó. ezkhez még életemben nem keveretem citromot nem is kell szerintem.
csak ká hogy Győrben viszonylag kevés szórakozóhelyen lehet ezekkel találkozni.minap ittam egy kronenbourg 1664-et. nem volt tökéletes mert inkább szobahőmérsékletü volt hiszen instant kis pad szélén kinyitós sörözés volt csupán. mindenképp meg kell majd kóstolnom még behűtve is hiszen úgy lehet igazán megítélni egy sört.
most meg itt van együ veg borsodi ami megfelelöen hűtve ilyen melegben ügyes kis sör lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged