-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
(ÉN)közPONT
őstag
Az a baj ,hogy olasz sörből sok tapasztalatom nincs mert csak ezt a két márkát kaptam itthon :-/
Tuti nekik is van prémium kat sörük..már ami tényleg prémium kategória és nem csak a matrica szerint az
Én is alíg várom az osztrák utazásomat...felüdítő lesz minden téren ...nézek is vmi normális sört ha kintjárok -
-
Hu ez az üveg jól néz ki. Ha véletlen úgy döntesz hogy hozol haza pár üveg ilyen sört akkor egyet szívesen megvennék.
Még nincs kanadai sör a gyűjteményemben.
Mostanában sopronit iszogatok. Plussz becsúszott egy arany ászok is. Egészen fura volt utánna meginni egy sopronit. Nagyon erős a különbség pedig azért a soproni se egy drága sör.
-
Eagl3
veterán
A jó radler az finom.
De ez a citromos gösser borzasztó, arról nem is beszélve, hogy van benne vagy 1% alkohol, az ízében a sört szinte nem is érezni.
Mondjuk csajoknak jó, azok elszopogatják.mephi666: egyszer nagyon jó radlert ittam az Osztrákoknál, ilyen tescós radlert még nem ittam.
-
mephi666
nagyúr
radlert nem szeressem... attól még be sem lehet rúgni
talán 1.7%-os... megiszol belőle 5öt és akkor vagy ott, mintha egy finom dreher bak-ot innál... meg be is lehet csömörleni a keserédes citromos ízétől... úgy vagyok vele, mint boroknál mondjuk a sangriával... annak is van mindenféle íze meg gyenge is...
-
ThaBoss
senior tag
Ne köszönd a tippet
, örülök, hogy bejött
Akkor úgy néz ki, a reptéren kell tankolnodAz én asszonykám is be van indulva egy mókusra, ha meglát egy képet a neten, egy hónapig nem lehet lelőni, mert ő olyat akar
Tegnap este leugrottam a szomszédos Plus-ba (ill. már félig Spar), és csoda, de beraktak egy söröshűtőt... Közelebbérve láttam, hogy alaposan kifosztották, de maradt még benne pár tétel. Mivel az üvegeset szeretem, így nem volt sok választásom, vittem egy Amstel-t...
Még jó hogy csak 1 üveggel, mert mikor megkóstoltam, eszembe jutott, hogy miért is nem veszek soha.Pocsék sör...
-
ThaBoss
senior tag
Szép árakkal fárasztanak odakint
, nem semmi.
Esetleg ha jutottál valamire írhatsz róla a kanadai beszámolókhoz (Logout-ra) egy 3. résztEsetleg nincs valaki ember a környéken aki mókust venne, mert ha be tudnál fogni párat a parkokban és el tudnád adni őket kilóra (vagy becserélni sörre)..., hamar összejönne egy kis sörpénz...
Nemrég jártam Örsön az Árkádban, és az ottani állatkereskedésben volt egy csíkosmókus, 20-25k-ért adták -
-
-
hát igen akinek már az Erdinger is csak az átlagos sörök közé tartozik
Nolf: akkor megnézem mert tesco van itt Győrben is hátha vmelyik nagyobban van. a nagy hypertescoban biztos van ott karaj söröket tartanak de az szemétmessze van..
hümm kipróbálom ezt ak ép beillesztése dolgot amit itt lentebb találtam. mintha új lenne..
-
Lipcsében is 4 euro felé tartottak a sörárak a sörfesztiválon. Bár az igaz hogy abból 1 euró a korsó ára volt.
Darnellsmith: ja Franziskaner nem rossz ittam sötétet és világosat is bár búzából jobban szeretem a világos típust.
Paulanerből miylen típusok voltak kinnt oktoberfesten? búzából még az az ami kedvenc és nagyon jó de sajnos még a Hoeegardennél is drágább -
Leffe az kiváló sör nagy kedvenc és szinte bárhol lehet kapni.
Talán a barna a finomabb szerintem most hogy megjönnek (elvileg) a hidegebb idők úgyis áttérek a barna sörökre. A barna Leffe erre pont tökéletes
Szerencsére itt Győrben elég jól el vagyunk látva sörökkel. Mostanában a Sparba elég jó új söröket hoztak be. Elivleg ha van Spar, InterSpar vagy Kaiser akkor meg lehet venni őket mert ezeknél ugyanolyan sörök szoktak lenni.
480-ba a szórakozóhelyen került az Erdinger ami annyira nem sok itt nálunk. Itt ha beülsz valahová búzasört inni 500 körül kezdődik. Csak a boltban drága nagyon. -
Nálunk szinte minden boltban lehet kapni Erdingert. Világosat is és sötétet is. Sparban, Kaiserben biztosan lesz. Tescoban nem tudom de szerintem még az is előfordulhat. Mondjuk az ára elég kemény de aki ezt szereti annak sajnos ki kell fizenie
Én ha boltban veszem a búzát akkor ha drágábbat akarok hoegaarden (kb. 400/3deci) ha meg olcsóbbat akkor Edelweiss ill. Löwenweisse (kb. 250-270)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest