Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt500
csendes tag
Most válaszoltak a pixelhiba ügyében,korrekt a cég ,visszaküldöm és küldenek másikat.Elmondták hogy még pixelhibával nem találkozta, remélem a következő már rendben lesz.
-
zsolt500
csendes tag
1 pixel fehér, nem nagy de egy új készüléken ezt nem tudom tolerálni.Már vissza dobozoltam nem nyitnám .
A fenn említett cude gép fórumára érdemes benézni vannak érdekességek. -
zsolt500
csendes tag
Azt a szuper tartót hol lehet venni a géphez és mennyi az ára?
-
zsolt500
csendes tag
Megjött délelőtt a tab.Minden jól és gyorsan működik a gépen , pl simán lejátszotta a canon 7D-vel rögzített hd videót is külső mem kártyáról.Viszont pixelhibás a gép ezért visszajuttatom a boltba.Telefont nem vették fel egész nap, pedig kicsengett.Most írtam mailt, kíváncsi vagyok hogy lesz megoldva a dolog.
-
mycsu29
tag
válasz
szakonyizsol #82 üzenetére
Ez nagyon jól néz ki.
Mi ennek a típus száma, neve?
Mennyiért vetted? -
mycsu29
tag
Úgy látom ennek a topicnak vége is lett ezzel a kitiltással sajnos...
-
Nem ertem hogy ebben a forumban miert nem lehet a tabrol irni, miert kell piszkalni savazni masokt. Ha lehetne kerni a tabbal kapcsolatosan irjatok ide, mert ha jo a tab akkor mas is venni fog, de igy hogy csak a vita megy nem juttok elore. Koszonom.
-
filipsz
csendes tag
Üdv! A privát üzenetedre már nem engedett a rendszer válaszolni, mert állítólag ki vagy tiltva. Kösz az infókat, de azt nem tolerálom, hogy a másik topikban nagyon segítőkész fórumtársat így leszólod! Amúgy sokan az Overmax-ot savazzák ugyanúgy, mint te a Colorovo-t, ami szintén lengyel cég, és szinte biztos, hogy a két hardver ugyanabban a kínai gyárban készül, csak más disztribúció. Akkor miért lenne ennyivel jobb az egyik? A Wayteq-el is főleg sw gondok vannak, amire van esély, hogy megoldják.
-
kanóczy
csendes tag
válasz
this is life #72 üzenetére
Akkor 4 hónapos tabot kell venni???
-
kanóczy
csendes tag
Szia! Pénteken kaptam meg a tabot....mit ne mondjak jól muzsikál, el ne kiabáljam. 8 napig nagyon nyúzom..De érzem, hogy nem biztos, hogy elfogult csőnadrág! Van fantázia ebben a gépben. És milyen szép a külleme. Antutut mértem .11450!! Nem semmi..Gyors. És én is kipróbáltam full HD-s anyagot. Semmi röccenés. Az IPS kijelző csodaszép. 61 rongyért, baráti. Telenoros SIM kártyám van . Semmit nem kellett állítani. 2 percig dolgozott, majd készen állt. Most már fél per alatt aktiválódik. Ja és baromi nagy a hangereje. Ezt már szeretem...Nyúzom tovább....
-
mycsu29
tag
Kár, hogy ez történt... nekem tetszett a tablet leírása...
Ha valakinek lesznek tapasztalatai az ossza meg, ha kérhetném. -
Szia !
Tudod a 8 nap nagyon keves, volt brandelt tabom , sajna annyi ido alatt nem jottek elo a hibai, de igaz ez minden muszaki cikkre. Ami valos erteket kepvisel az a 4 honapos tartos hasznalat, ha akkor is minden jo , na onnantol szamit ajanlottnak egy eszkoz. Abban igazad van ha valami alapbol nem jo akkor 8 napon belul mehet vissza a boltba. Bar en tervezek mostanaban tabot venni de elore is koszonom a tobbiek neveben a tapasztalatok megosztasat.
-
zsolt500
csendes tag
Jövőhéten megjön a gépem akit érdekel majd elolvassa mik a tapasztalataim.
Egyébként meg neten rendelve bárki nyúzhatja 8 napig és ha valami nem OK vele vissza küldi és a pénzét visszakapja indoklás nélkül.Úgyhogy hajrá, lehet irkálni a tapasztalatokat ..jó alaposan meg kell cincálni a tabot. -
De hogy on is legyen, akinek ilyen tabja van, ne folytsa magaba a tapasztalatokat , mert hosszu tavon igy szereznek infot masok a keszulekrol , es amenyiben keves kompromiszummal rendelkezo tab marad/lesz akkor ajanlott kategoria szintjere lephet. Ami miatt ovatosan van kezelve az overmax brand az a steelcore+ es a solution 8 hibai illetve a szerviz nem tul rugalmas hozza allasa a gondokhoz. Ugy hogy legyen beke vegre es a tabletekrol irjatok.
-
válasz
szakonyizsol #66 üzenetére
Nem en tiltottam nekem csak az info jott, gondolom a tiltas ip cim , esetleg mac cim alapjan tortenik,az elobbinel lehet hogy artatlan is lehet, de mac cim eseten nem. Amugy rabitfiendkent en is ismerem , es hat hmmm hogy is mondjam lehetett volna kevesbe vehemens. Nem tudom eldonteni hogy mi igaz es mi nem de a moderek se nyeretlen kezdok a szamtech vilagaban, igy sanszos hogy nekik van igazuk.
-
Poplacsek
senior tag
Bosszúból én is berendeltem egy ilyet!
Kíváncsi leszek rá, bár a Colorovo CityTab 10.1 olyan rövid ideig volt nálam (vissza kellett küldenem, mivel feltölthetetlen volt), hogy az igazán összehasonlítási alapnak se volt elég, de azért majd pár napos használat után én is megírom a véleményem erről a kütyüről. A Colorovo nálam a képernyő érintést össze-vissza érzékelte, de ezt ráfogtam arra, hogy töltőn kellett lennie, mert az akksija hibás volt..
-
Nem a fenyezessel volt a gond hanem azzal hogy tul negativam allitotta be mas gyartok termekeit es ezt tul eroszakosan tette. Ezert is kertek elozoleg paran hogy kicsit kisebb elannal nepszerusitse ezt a termeket, masoket meg ne szidja annyira vehemensen mert baj lesz belole, ami mint latjuk meg is tortent. A forum szabalyzataban foglaltaknak ellentetesen viselkedett ami nem maradt valasz nelkul. Kb vagy 10 szoltunk neki hogy lightosabban adja elo magat , de hasztalan volt.
-
Poplacsek
senior tag
A csomagban adnak hozzá tokot? Úgy olvastam, hogy a 8-ashoz nem, de erről a 10-esről nem találok infót, tesztet és unboxing videót se...
-
zsolt500
csendes tag
Na egyet megrendeltem , hétfőn megérkezik remélem.Egy apple ipad 2 meg ez volt versenyben
-
csőnadrág
csendes tag
Antutu benchmark : 11.300
-
csőnadrág
csendes tag
Az SD kártyára felmásoltam egy 23 Gb-os mt2s-es file-t. Ugye ez már full HD-s blu ray kvázi. Minden akadás nélkül gördülékenyen viszi. Ez is jelzi,hogy a hardver bikajó.
-
-
Bader
csendes tag
Sziasztok! Kérdéseim lennének és a véleményetekre vagyok kíváncsi: 3-as célból szeretnék tabletet venni amik fontossági sorrendben a következők lennének. 1. otthon WIFI kapcsolattal netezés esetleg email facebook.
2. Fejtámla monitorként szeretném használni hosszabb úton a kisfiamnak mesenézéshez. 3. Szintén a kisfiamnak egyszerűbb játékokat telepíteni. Hosszabb úton kicsit jobban elfoglalja magát. Kérdés lenne , hogy autóban tölthető -e. Illetve a videó lejátszás és a játékok áttehető-e tv-re? (azaz tudnám-e "multimédia lejátszóként használni?) Köszönettel: BA. -
-
zsolt500
csendes tag
HD videókat simán le tudja játszani? Egyre jobban tetszik ez a masina.
A méreteit meg tudnád adni? -
kelzsoca
félisten
Üdv!
Ha rámutatsz, hogy hol fenyegettem kitiltással, jövök Neked egy sörrel.
Jóindulatból szóltam, hogy az efféle viselkedést a Prohardver lapcsalád házigazdái/moderátorai nem nézik jó szemmel.
Nem a topic indításra, és a termék ajánlgatására gondoltam, hanem a más konkurens gyártók elleni megnyilvánulásokra. (legyen az Samsung, ConCorde, MyAudio, WayteQ vagy bármelyik cég)
A WayteQ-el nyugodtan összeköthetsz, ez eddig sem volt titok, modder vagyok, és ezekre a készülékekre is készülnek custom szoftverek, mint még számos másikra is.Viszont olyan jellegű hozzászólásokat sem fogsz találni tőlem, ami a konkurens gyártók termékeit bármilyen szinten is negatív, lejárató, provokáló hangnemben tüntetné fel.
Remélem sikerült most már mindenkinek megértenie.Ez a topic pedig az Overmax Solution 10 3G készülékről szól, megkérnék mindenkit, hogy térjetek vissza a topic eredeti témájához.
Köszönöm! -
filipsz
csendes tag
Üdv! Nagyon tisztelem a szakértelmed és a segítőkészséged technikai téren, de én sem értem, miért fenyegeted kitiltással csőnadrágot?! Lehet, hogy furán lelkes, de ő is segítőkész, és őszintén szólva te pedig gyanúsan elkötelezett vagy a Wayteq irányába.Én is pont azt szűrtem le a WayteQ xTAB-100dci 3G topikjából, mint ő, hogy az sajnos nem egy jól sikerült készülék! Mondom ezt úgy, hogy azóta olvasom-követem a topikot, hogy létrejött, és nagyon vártam azt a tabletet, meg akartam venni. De a sok késés, a nekem felesleges 3G modem miatti árnövekedés, és a hamar kiderült sw-problémák, érintés-kezelés, megjelenítés, a fedetlen SIM-foglalat, pixelhibák miatt elment a kedvem az egésztől, nem fogom megvenni. Az azért szánalmas, hogy egy alig megjelent tablet fóruma már tele van panaszokkal, szoftveres buherációkkal, ollóval vagdosott SIM-fiók betéttel! Szerintem a vásárlók 99,9%-a nem akar ilyenekkel foglalkozni, csak szeretné használni a nem fillérekért vett készülékét.
Marad az alternatíva-keresgélés, mint az Overmax Solution 10 3G, vagy a Colorovo CityTab Vision 10.1, ez van. -
kelzsoca
félisten
(#38) mycsu29
(#39) CingáriuszAzzal hogy bemutat egy tabletet, vagy hogy külön topicot csinál neki, semmi probléma nincs, én sem ezért szóltam.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
csőnadrág #36 üzenetére
Én viszont nem szeretnék többször átnézni ide, és ezt látni, amit annak ellenére csinálsz, hogy megkértelek, fejezz be.
Engem nem érdekel, hogy pénzért, vagy megszállottságból ajánlgatod mind felett az Overmax gépeit, az sem érdekel van -e kapcsolatod a céggel, aki ezeket itthon forgalmazza, de ez a magatartás a Prohardver fórumain nem megengedett, és a moderátorok/közösség nem tolerálja.
Gondoltam szólok, mielőtt végleg kiraknak innen, peace! -
csőnadrág
csendes tag
Hát ha átnézel a wayteq topicba...átérzem a tulajok csalódását..3 hónapig várnak egy tabletre,melynek csomó baja van...65 pénzért....szerencsétlenek..így pórul járni...és ha az elején szoftver,kijelző gondok vannak...szitázás hiányos...szóval nem sok jóra számíthatnak...de a lelkiismeretes Kelzsocát sem irigylem... nem kevés munkája van abban a projectben....a kínai mérnökök között is nagy a szórás...
-
csőnadrág
csendes tag
A készülék teljes műszaki adatait holnap tervezem megosztani.
-
csőnadrág
csendes tag
Szia! Nehéz kérdést tettél fel...Márkának( lehet hogy elfogult vagyok) de max. az Overmax, és a Wayteq nevezhető..A My Audio, és a Concord a nem ajánlott kategóriát súrolja...Egy-egy jobb termékük kicsúszik. Az Overmax termékei nem kizárólag tabletre korlátozódnak, és a Wayteq-é sem. Tablet fronton én az Overmaxot picit jobbnak gondolom. Nagyobb a választékuk, és biztosan kijelenthetem, hogy a tabletjeik többsége sikeres....Amin sürgősen javítani kell, az a support, vagyis a termék támogatás. Tudtommal lesznek változások. A facebook oldaluk friss, és segítőkész munkatársuk kezeli.( nem én, félre értések végett..) Most a két cég szinte egyszerre dobott piacra hasonló paraméterű, 10,1'-es gépet. És bár az Overmax gépe brandelt készülék, a Wayteq-é saját gyárában készült, az Overmax Solution gyártmány jobban sikerült a topicok információja alapján. Az Overmax lengyel cég, oldala már magyar nyelven is elérhető.Frissítések megtalálhatók rajta. Sőt,ha angolul kérdezel fecebook-os oldalukon, hamar válaszolnak. Összefoglalva: támogatás terén nem, de tabok terén jobbnak érzem, vélem az Overmaxot. ( Prestigio 10,1'-ek MVA Led kijelzővel szereltek, nagyon halkak, drágák, nem ajánlom őket)
-
mycsu29
tag
Mennyivel jobb márka ez mint a többi "névtelen" gyártó?
(pl: WayteQ , Prestigio, Concorde, MyAudio)
...vagy csak én nem ismerem ezeket...Nem sértés akar lenni, csak mégsem egy neves gyártóról beszélünk.
(pl: Samsung, Apple, Asus) -
zsolt500
csendes tag
Üdv!
A kamerája milyen minőségű fotót és videót készít? Tokot adnak hozzá? -
csőnadrág
csendes tag
Szia! Köszönöm az érdeklődésedet! Nagyon fontos kérdést tettél fel. Ez a tabok achilles sarka. Számomra nagy meglepetés a készülék akkumulátora. Pozitív értelemben. Csak a mai napot említem meg Neked. A töltöttség 92%-ról indult. 12 órakor kapcsoltam be. Szinte folyamatosan megy azóta.Most 20%-on van. Kerek 7 órát ment egyvégtében. Ebben 1,5 óra 3G , és kb.5-6 óra wifi van. Ez több,mint jó teljesítmény. Filmnézésre kb.7,5 órát tud. Ez sem rossz.
-
mycsu29
tag
A 7000-es akksi mire elég? Netezés, videózàs érdekelne fõleg!
-
csőnadrág
csendes tag
10 ujjas multitouch-os az érintő panelja.
-
csőnadrág
csendes tag
Többen érdeklődtek privátban. Előzetesen. Belső tárhely 16 G. Akkumulátor 7000 mAh. Pixel hiba készülékemen nincsen.Alkalmazások telepítésénél nem tapasztaltam hibát.A képeken is látható,hogy rendelkezik reset gombbal. Érintés érzékenységét kiválónak ítélem. ( ez 7. tabom ). A gyári romja tökéletes. És már van hozzá frissítés! Május 17. dátummal. 23.-án, megjelenése napján már meg is vettem.
-
mycsu29
tag
Egyébként várom a bemutatót...
-
csőnadrág
csendes tag
Mindenkinek jó szivvel ajánlom ezt topikot. Főleg azok lelhetik örömüket benne,akik megbízható, jó minőségű 3G-s tablet gépet keresnek. Nem mellékesen elegáns készükekre is vágynak. ( folyt. köv. )
-
csőnadrág
csendes tag
Hamarosan bemutatásra kerül ezen remek,kiváló érték-aránnyal bíró készüléke!
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest