Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Halfer
tag
Egyik ismerősöm vett Solution10II-t és egész sokat használtam én is. Pontosan mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban?
Pár tapasztalat:
Kijelzője szép, HD filmeket jól viszi, hangerő és hangtisztaság is jó, akksija egész jó kb 8 órát bír folyamatos wifivel és kvázi folyamatos chat-tel és böngészéssel, anyaghasználata is remek, kifogástalan, hátulsó kamera képe nem a legjobb de nem hiszem hogy sokan fotózásra akarnák használni, a sebessége pedig szintén kifogástalan. -
fer
őstag
válasz
this is life #194 üzenetére
Tegnap rendeltem egy Solution10II-t, remélem frankó lesz!
-
-
Halfer
tag
Overmax Solution10II-höz csak Overmax bluetooth billentyűzet vehető vagy jó hozzá bármilyen? Köszi.
-
rikkancs77
újonc
Solution tulajdonos vagyok.Kicsit belassult a gépem. Van a lengyel oldalon egy újabb szoftver.Hogyan tudnám fríssíteni? Nincs ezen téren tapasztalatom.
-
tgx
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Solution 10II tabot pár napja. Valóban 70k alatt volt az ára a 1.100 forinttal.
A tabhoz tartozékként hálózati töltőt, adatkábelt és OTG kábelt csomagoltak a dobozba.
Maga a gép nagyon tetszetős, aluminium hátlapos, jobb oldalán felül van egy visszagomb, alatta pedig a hangerő szabályzó.
A tetején jobboldalon a ki-be kapcs gomb, baloldalon pedig füles kimenet, micro HDMI, micro USB és a táp bemenet.A hátoldalon felül középen lepattintható fedél, alatta a két SIM-kártya foglalat, valamint a microSD helye.
Első nyúzásra 7 óra 10 percet bírt teljes idő alatt bekapcsolt navigációval. Gyorsan talál gps jelet még a belvárosban is.
Nagyon gyors gép (quad proc. és 1 giga RAM). A beletett net kártyát azonnal felismerte működik is szépen.
A saját levelező rendszere nekem nem nagyon akar működni, mert nem töltötte be a letöltött leveleket. (Ezt egy másik progival orvosoltam)
Első tapasztalatok alapján jól funkcionál az automata fényerő szabályzója is. Teljes napfényben a képernyő jól olvasható. (Élvezhető volt rajta a film) A hangszóró jól szól még nagy hangerőn sem torzít.
A telefon funkcióit nem használtam (szerintem nem is fogom)Egyelőre ennyi. Meglátásom szerint jó kis gép, multifunkciós.
-
tibi72
aktív tag
-
tibi72
aktív tag
Sziasztok!
tgx
Köszönöm a már rendeltem is egyet.!De van egy jo bosszanto történet hogy kitöl nem szabbad rendelni,vagyis én nem ajánlom öket!!
Na ugy kezdödöt hogy még nem lehetet kapni Overmax Solution 10II-est. Na mindegy rendelek a sima Solution 10-est. Meg is rendeltem a A4team tól. Meg is jött ,már másnap.
Kicsomagolás bekapcsolás,villogot,ugrált a kép,meg valami patogo hangja volt.Már furcsa volt a csomagolása olyan volt mintha ujra lettvolna csomagolva.Na vissza még az nap egy levélel és egy mail-el,meg egy telefont megeresztetem biztonság kedvért. Na ez volt 2 HETE azota semi,semi kapcsolta tartás.
Ha nem tuddnak másik ujat küldeni legalább fel ajánlanák hogy vissza küldik a pénzt de semi.De legalább anyit hogy folyamatban van valami.
Na ma felhivtam és majd nem hogy letagaták hogy én nem kültem vissza semit hivjam a szervizt mivan ,szervizelik??? 2hét után 1napos visszaküldés után szerviz????, ja a szerviz kolega az nem elérhetö,de még ök sem látták mostanában!!
Na mondtam hogy azonal utalják vissza a pénzt!!! Hát mit képzelnek 2hétig használják a pénzem és semmi visszajelzés.És mit montak na mit? várjak türelemel!! Na itt volt végem,na itt jött ki belölem az igazi paraszt.
Na szoval ne rendeljetek tölük A4team -
mycsu29
tag
Szia!
http://www.conflex.hu/
Itt érdeklődj, ők forgalmazzák Magyarországon, valószínűleg náluk lesz kapható a leghamarabb. -
tibi72
aktív tag
Hi!
Szeretnék veni egy OVERMAX SOLUTION 10II
Tuddtok mondani boltot ahol már lehet kapni!!???Köszönöm!
-
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #179 üzenetére
Szia
Mi történt tablet ügyben? -
lipibree
újonc
válasz
alfamate89 #179 üzenetére
Szia!
Sikerült venned egy új készüléket? Engem is érdekelne ez a tab. -
mycsu29
tag
Szia
Itt nézelődj szerintem:
http://www.conflex.hu/webshop/kiegeszitok/autos_kiegeszitok -
bzsolti
csendes tag
Hali! Szivargyújtós töltési lehetőségről tudtok valamit mondani?
-
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #177 üzenetére
Kicserélték?
Az új készülék milyen? Valami hiba? -
alfamate89
tag
Holnap kérem a cserét. 3. nap játssza el velem, hogy este rádugom tölteni és persze bekapcsolva hagyom, reggelre meg lefagy... Mivel senki nem számolt be hasonló hibákról, így nem akarom lehúzni a cuccot, szerintem csak én nyúltam bele 1 gyári hibásba...
-
alfamate89
tag
Az biztos, hogy az utorrentet nem kedveli, attól sosem lehet kioldani a képernyőzárat. Ezt még meg tudnám szokni, de sima netböngészés közben is kifagy. Ezt a szöveget a tabról írom és valami négyzet villog itt miközben írok. Ott ahol a kurzor van. Elég bizarr.
-
TransAm88
csendes tag
válasz
alfamate89 #173 üzenetére
Hello,
van tapasztalatod a Rootolással kapcsolatban? Merre felé lenne érdemes nézelődni? -
alfamate89
tag
Sajnos ennyi idő alatt meg tudom fogalmazni a véleményemet.
Kezdem jókkal:
Anyaghasználat és összeszerelés nagyon jó. Szerintem a hangerő rendben van, hangosabbnak vélem a galaxynál. Amikor működik, akkor gyors és jól használható, megakadást csak nagyon ritkán tapasztaltam. Kijelző betekintési szöge valóban 180 fok.
Fél nap alatti hibák:
Már bekapcsolni sem akart a tab, akármilyen hosszan is nyomtam. Gondoltam le van merülve (de miért lenne?), így hát felraktam tölteni később sikerült bekapcsolni sok-sok próbálkozással. Darabig rendben működött, el is kezdtem belakni. Aztán elkezdett fagyogatni. Ilyenkor a képernyő semmire sem reagál, várni is próbáltam, de nem volt előrelépés. Reset... Ezt egyre sűrűbben csinálta. Használom, kinyomom, leteszem és mikor visszamegyek nem kapcsol be a power nyomogatására. Megint csak a reset segít.
Firmware frissítés szépen lement, mikor végzett és a képernyőzár 1 perc után bekapcsolt megint csak nem tudtam életre lehelni. Most elindítottam az utorrentet és megint nem reagál...
Hétfőn felhívom az Ipont és megkérdem mi a lehetőség ilyenkor. Másnak nem volt/van ilyen gondja? Mert, ha ez 1edi probléma akkor kérek 1 cserét és adok neki még 1 esélyt. -
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #171 üzenetére
Ez viszont gáz...
Kiváncsi vagyok segít-e a frissítés... -
alfamate89
tag
Eddig nincs mit összehasonlítani, mert a reset gombot többször használtam mint a powert...nem tudom mi van itt, de folyamatosan lefagy. Most felraktam a firmware frissítést, ha nem menti meg akkor nagyon nagyot csalódok.
-
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #169 üzenetére
Jól hangzik, kíváncsi vagyok milyen egy Samsung termékhez képest..
-
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #167 üzenetére
Szia!
Engem érdekelne a véleményed.
Melyik típust rendelted? -
alfamate89
tag
Na Én is ráteszem a kezem 1 ilyenre. Szombaton jön meg, ha érdekel valakit még a dolog írok majd véleményt pár nap használat után.
-
mycsu29
tag
Teljesen meghalt ez a topic?
Használja még valaki ezt a gépet? -
mycsu29
tag
Hol van a 161 és 162-es hozzászólás?
Kaptam róla értesítést, hogy valaki írt, de itt semmi nincs... -
zsolt500
csendes tag
válasz
alfamate89 #158 üzenetére
A 3G hiánya miatt alacsonyabb csak az ára, ez más típusoknál is így van .
-
zsolt500
csendes tag
válasz
alfamate89 #156 üzenetére
Most próbáltam ki a HDMI kimenetét,szépen működik az is.
-
alfamate89
tag
Ha az 1gb ram nem fogja sehol sem vissza a gépet, akkor inkább maradok a jól bevált 3066-nál. Tokkal együtt kb 4500 a különbség az nem vészes. Meg aztán ki tudja, lehet egyszer kap mobilnetet is
Köszi a válaszokat!
-
zsolt500
csendes tag
válasz
alfamate89 #153 üzenetére
STEELCORE 10+II -nek a kamerája használható képeket készít a másiké nem nagyon, ha ez szempont esetleg,könnyebb,olcsóbb,tok is van hozzá, most próbáltam ki komolyabb játékokkal is gyors nem akadozik, akkuja nagyon jól bírja
. Megsüketülni nem lehet tőle az biztos.
-
válasz
alfamate89 #153 üzenetére
A negy mag ne kapraztasson el mert alwinner a31 soc ami alig erosebb mint a 2 magos rk3066 [link] inkabb a 2 magos rk3066 szereltet vedd , jol bevalt soc cortex a9 magokkal, a 4 magose cortex a7 ami alapbol ugyanolyan tempon 30-40%-al gyengebb mint a cortex a9 magok. Dea tempoja is lejjebb van veve.
-
alfamate89
tag
Nagyon hezitálok a dolgon, hogy SOLUTION 10, vagy STEELCORE 10+II. Utóbbi olcsóbb, 4magos proci, 2gb ram, jár hozzá tatyó, elvileg teljesen friss modell. De nem olvastam jókat erről a steelcore sorozatról. Neten kb semmit nem találni erről a modellről. 3G modem nekem nem kell. Mit gondoltok melyik lenne a nyerő választás?
-
zsolt500
csendes tag
Igen, ehhez adnak tokot.OV-LC10-01 ilyen néven külön is lehet venni egyébként.Bízom benne hogy valamilyen frissítéssel a hangerőn is alakítanak majd mert tényleg halk.
-
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #146 üzenetére
Szia!
Overmax OV-SteelCore10+I
"a csomagban egy állványként is használható bőrtok is van" -
alfamate89
tag
Szia! Adnak hozzá tokot?
-
zsolt500
csendes tag
Végül ezt a gépet választottam: (B)Overmax OV-SteelCore10+I(/B)I 10,1" alu táblagép 16Gb/4x1,0GHz+bőrtok (Android 4.1.1,WiFi,BlueTooth,HDMI .Nincs ugyan 3G beépítve, de 4magos ,a kamerája jóval szebb képeket készít. Lett hozzá egy Overmax OV-Area hordozható Wi-Fi router stick (1800 mAh,150 Mbps,USB,microUSB) és egy Overmax OV-TS-03 hangszórós asztali tablet PC tartó (Li-ion akku,5W) .A kezdeti probléma az volt hogy a tablet a hangszórós állvánnyal nem akart megszólalni,de az összekötő kábelt kicserélve ez a gond megszűnt.A tartóban egész élvezhető hangerővel szól a masina.Nélküle már nem olyan hangos de egy csendes szobában hallgatható.A gépen több program futtatása is gond nélkül megy.A külső 3G is gyorsan felcsatlakozik.A képe szép, gond nélkül viszi pl a canon eos 7D HD videóját is.Könnyebb mint a kétmagos változat , ezt érezni mikor kézbe veszi az ember. Volt a csomagban egy állványként is használható bőrtok is, használható darab
Ha valaki tud olyan 3D-s játékot aminek szép a grafikája és meg lehet kicsit tornáztatni vele a gépet írja meg mert én nem ismerem a játékfelhozatalt. A Conflex Kft-nél szereztem be a csomagot,ajánlom mindenkinek,nagyon kedvesek és készségesek voltak .Bemutatták a gépeket,van választék.Jó akciókameráik is érkeztek ha valaki olyat keres.Még egy autóba valóra benevezek a közeljövőben én is.Majd fotókat teszek föl később amik a géppel készültek.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
korodi1981 #143 üzenetére
Egy deka bajom nincs vele, szerintem hibátlan táblagép. Vettem rá egy gyári OV-LC10-01 tartó tokot, az is tetszik és tettem rá egy Trust kijelző védő fóliát, ami Galaxy Tab2-re van, de magassága tizedmilliméter pontosan jó a Solution10-re, viszont keskenyebb, a két szélén nem véd kb 6-6 millimétert. Így már bátran adom a kisfiamnak.
-
korodi1981
csendes tag
Olvasgatva más topikokat, milyen erdekes,hogy a Solution 10 nem porog...Talán azert,mert itt egy jo tabrol van szo., Tovabbra is kifogastalanul mukodik. Ha valaki szenved mas 3G-s tabbal, en csakis ezt ajánlom megvetelre. Garantalt a nyugalom, es az,hogy idegbaj nelkul lehet hasznalni. Hisz nem ezert veszunk egy keszuleket.
-
válasz
korodi1981 #141 üzenetére
Amikor irsz az uzenet mezo alatt van par gomb az egyik a link , klikk ra es a felugro ablakba kell bemasolni amit linkelni szeretnel es akkor menni fog.[link]
-
mycsu29
tag
válasz
korodi1981 #139 üzenetére
Jó videó, köszi.
-
korodi1981
csendes tag
Múlt hét csütörtökön kaptam meg a gépet. Tényleg csak jót tudok róla írni. Akik eddig dícsérték, igazuk volt. Nem ismétlem meg az előttem lévőket. Én is csak ajánlani tudom, mert valóban kiváló tab.3G-ben szerintem talán a legjobb.És ára is nagyon kedvező.http://www.youtube.com/watch?v=oxW7IOlnARg Ezt a kis video-t találtam róla.
-
mycsu29
tag
Egy rövid leírás a gépről...
-
zsolt500
csendes tag
Megérkezett még múlt hét csütörtökön.Azt hittem felrobbanok......visszaküldték a pixelhibás gépet egy állítólagos szerviz jegyzőkönyvvel hogy nincs pixel hiba, vegyem le a fóliát és akkor nem látszik
Na levettem , lefényképeztem ,ma meg visszavittem nekik. Basszus 2 postaköltség meg egy 300km-es út.Megjegyzem megkerestem a gép importőr cégét ( kaptam hozzá nagyon korrekt segítséget ) akinél van a szerviz ,nem is hallottak a gépemről.Most várom vissza a pénzem
-
Poplacsek
senior tag
Pixelhibám nincs, hurrá
50/5-ös netem van és a tablet wifijével csatlakozva a TL-WR1043ND routerhez az androidos speedtest.net 33Mbps/5Mbps-es átlagot mér.
Reggel 8-kor vettem le töltőről (term. 100%), délelőtt max. fél órát volt bekapcsolva, délutántól vagy a gyerek, vagy én folyamatosan nyomkodtuk és most van 45%-on.Egy jó védőtokot és kijelző védő fólia kellene hozzá, mert kezdem félteni, mikor felkapja a kiscsávó
Tud valaki ajánlani?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
krausz dávid #126 üzenetére
Szia!
Többen kértek már tesztet a készülékről. Különösebb tesztet nem kívánok írni, mert előttem elég jól összefoglalta a lényeget csőnadrág az Overmax facebook oldalán 3 részletben. Az akku nagyon jól bírja, a kijelző szuper és mind a 10 ujjat érzékeli egyszerre, 3G-t még nem próbáltam, nem is fogom mostanában. Egyszerűen két nap használat után nincs vele semmi problémám, tök jó. A korábbi Overmax-okról olvastam hideget-meleget, viszont a Solution10 gyakorlatilag a 2012. év végén kijött Kiano Core 10.1 3G -n alapszik, így gyakorlatilag nem mondható egy friss, kezdeti hibáktól hemzsegő készüléknek, ez egy kiforrott darabnak tűnik. Aztán biztos lehet ezek közül is hibásat kifogni, mint mindenből. Én ajánlom a Solution10-et!
-
mycsu29
tag
-
Csak a tisztánlátás végett:
- a hozzászólások többsége azért lett törölve, mert egy sokszorosan visszaeső user regisztrál vissza újra- és újra.
- ahogy a korábbi nickjein, most is szórja a hozzászólásokat, ignorálja a fórum szabályait, szerkesztés gombot nem használja (ezért került törlésre az a majd 20 kép is).
- a fórum moderátorainak senki egy büdös pennyt nem fizet, nem hogy a különböző gyártók, de maga a PH! lapcsalád sem.A továbbiakban csak a készülékkel kapcsolatos bejegyzéseket szeretnénk látni, nem a dráma szakkört, meg hogy kit és miért tiltunk ki.
-
lacuska74
tag
Itt láttam azt a képet, amin hangszóróval egybeépített tartó van a tablethez?
Nem találom sehol, pedig olyat nagyon vennék -
zsolt500
csendes tag
Most látom hogy egy csomó hozzászólás meg kép el lett tüntetve a fórumból.Valakinek nagyon nem tetszik hogy nem egy gányolt gépről próbálnánk beszélgetni.Eddig azt gondoltam hogy ez egy független oldal de lassan rácáfol a nagytestvér
-
mycsu29
tag
Szerintetek a készülék ára fog 60.000 ft alá menni?
-
zsolt500
csendes tag
Még nem érkezett meg sajnos, már csak a jövőhéten kapom meg
-
Poplacsek
senior tag
válasz
sárgalap #110 üzenetére
Már nyúzom, vagyis egyelőre kisfiam nyomja rajta az angry birds-öt!
A május 17-i szoftver ápdéttel kezdtem. A dizájn hibátlan, gyönyörű gép. Én is levettem a fényerőt szinte minimumra, mert ez is elég, a hangereje nagyon jó. Ezt már lehet tölteni, ami alap de nekem nagy megkönnyebbülés volt egy hibás Colorovo CityTab után. A kijelző érintést precízen érzékeli, nem úgy, mint a gariba visszaküldött citytab, ami összevissza érzékelt. Jó, az egy hibás darab volt. Egyelőre gyorsban ennyi, a majdnem három éves fiamnak nagyon bejön!
-
zsolt500
csendes tag
válasz
szakonyizsol #100 üzenetére
Itt:http://www.pcdiszkont.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest