Új hozzászólás Aktív témák
-
csőnadrág
csendes tag
Antutu benchmark : 11.300
-
csőnadrág
csendes tag
Az SD kártyára felmásoltam egy 23 Gb-os mt2s-es file-t. Ugye ez már full HD-s blu ray kvázi. Minden akadás nélkül gördülékenyen viszi. Ez is jelzi,hogy a hardver bikajó.
-
csőnadrág
csendes tag
Hát ha átnézel a wayteq topicba...átérzem a tulajok csalódását..3 hónapig várnak egy tabletre,melynek csomó baja van...65 pénzért....szerencsétlenek..így pórul járni...és ha az elején szoftver,kijelző gondok vannak...szitázás hiányos...szóval nem sok jóra számíthatnak...de a lelkiismeretes Kelzsocát sem irigylem... nem kevés munkája van abban a projectben....a kínai mérnökök között is nagy a szórás...
-
csőnadrág
csendes tag
A készülék teljes műszaki adatait holnap tervezem megosztani.
-
csőnadrág
csendes tag
Szia! Nehéz kérdést tettél fel...Márkának( lehet hogy elfogult vagyok) de max. az Overmax, és a Wayteq nevezhető..A My Audio, és a Concord a nem ajánlott kategóriát súrolja...Egy-egy jobb termékük kicsúszik. Az Overmax termékei nem kizárólag tabletre korlátozódnak, és a Wayteq-é sem. Tablet fronton én az Overmaxot picit jobbnak gondolom. Nagyobb a választékuk, és biztosan kijelenthetem, hogy a tabletjeik többsége sikeres....Amin sürgősen javítani kell, az a support, vagyis a termék támogatás. Tudtommal lesznek változások. A facebook oldaluk friss, és segítőkész munkatársuk kezeli.( nem én, félre értések végett..) Most a két cég szinte egyszerre dobott piacra hasonló paraméterű, 10,1'-es gépet. És bár az Overmax gépe brandelt készülék, a Wayteq-é saját gyárában készült, az Overmax Solution gyártmány jobban sikerült a topicok információja alapján. Az Overmax lengyel cég, oldala már magyar nyelven is elérhető.Frissítések megtalálhatók rajta. Sőt,ha angolul kérdezel fecebook-os oldalukon, hamar válaszolnak. Összefoglalva: támogatás terén nem, de tabok terén jobbnak érzem, vélem az Overmaxot. ( Prestigio 10,1'-ek MVA Led kijelzővel szereltek, nagyon halkak, drágák, nem ajánlom őket)
-
csőnadrág
csendes tag
Szia! Köszönöm az érdeklődésedet! Nagyon fontos kérdést tettél fel. Ez a tabok achilles sarka. Számomra nagy meglepetés a készülék akkumulátora. Pozitív értelemben. Csak a mai napot említem meg Neked. A töltöttség 92%-ról indult. 12 órakor kapcsoltam be. Szinte folyamatosan megy azóta.Most 20%-on van. Kerek 7 órát ment egyvégtében. Ebben 1,5 óra 3G , és kb.5-6 óra wifi van. Ez több,mint jó teljesítmény. Filmnézésre kb.7,5 órát tud. Ez sem rossz.
-
csőnadrág
csendes tag
10 ujjas multitouch-os az érintő panelja.
-
csőnadrág
csendes tag
Többen érdeklődtek privátban. Előzetesen. Belső tárhely 16 G. Akkumulátor 7000 mAh. Pixel hiba készülékemen nincsen.Alkalmazások telepítésénél nem tapasztaltam hibát.A képeken is látható,hogy rendelkezik reset gombbal. Érintés érzékenységét kiválónak ítélem. ( ez 7. tabom ). A gyári romja tökéletes. És már van hozzá frissítés! Május 17. dátummal. 23.-án, megjelenése napján már meg is vettem.
-
csőnadrág
csendes tag
Mindenkinek jó szivvel ajánlom ezt topikot. Főleg azok lelhetik örömüket benne,akik megbízható, jó minőségű 3G-s tablet gépet keresnek. Nem mellékesen elegáns készükekre is vágynak. ( folyt. köv. )
-
csőnadrág
csendes tag
Hamarosan bemutatásra kerül ezen remek,kiváló érték-aránnyal bíró készüléke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest