Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
korodi1981 #143 üzenetére
Egy deka bajom nincs vele, szerintem hibátlan táblagép. Vettem rá egy gyári OV-LC10-01 tartó tokot, az is tetszik és tettem rá egy Trust kijelző védő fóliát, ami Galaxy Tab2-re van, de magassága tizedmilliméter pontosan jó a Solution10-re, viszont keskenyebb, a két szélén nem véd kb 6-6 millimétert. Így már bátran adom a kisfiamnak.
-
Poplacsek
senior tag
Pixelhibám nincs, hurrá
50/5-ös netem van és a tablet wifijével csatlakozva a TL-WR1043ND routerhez az androidos speedtest.net 33Mbps/5Mbps-es átlagot mér.
Reggel 8-kor vettem le töltőről (term. 100%), délelőtt max. fél órát volt bekapcsolva, délutántól vagy a gyerek, vagy én folyamatosan nyomkodtuk és most van 45%-on.Egy jó védőtokot és kijelző védő fólia kellene hozzá, mert kezdem félteni, mikor felkapja a kiscsávó
Tud valaki ajánlani?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
krausz dávid #126 üzenetére
Szia!
Többen kértek már tesztet a készülékről. Különösebb tesztet nem kívánok írni, mert előttem elég jól összefoglalta a lényeget csőnadrág az Overmax facebook oldalán 3 részletben. Az akku nagyon jól bírja, a kijelző szuper és mind a 10 ujjat érzékeli egyszerre, 3G-t még nem próbáltam, nem is fogom mostanában. Egyszerűen két nap használat után nincs vele semmi problémám, tök jó. A korábbi Overmax-okról olvastam hideget-meleget, viszont a Solution10 gyakorlatilag a 2012. év végén kijött Kiano Core 10.1 3G -n alapszik, így gyakorlatilag nem mondható egy friss, kezdeti hibáktól hemzsegő készüléknek, ez egy kiforrott darabnak tűnik. Aztán biztos lehet ezek közül is hibásat kifogni, mint mindenből. Én ajánlom a Solution10-et!
-
Poplacsek
senior tag
válasz
sárgalap #110 üzenetére
Már nyúzom, vagyis egyelőre kisfiam nyomja rajta az angry birds-öt!
A május 17-i szoftver ápdéttel kezdtem. A dizájn hibátlan, gyönyörű gép. Én is levettem a fényerőt szinte minimumra, mert ez is elég, a hangereje nagyon jó. Ezt már lehet tölteni, ami alap de nekem nagy megkönnyebbülés volt egy hibás Colorovo CityTab után. A kijelző érintést precízen érzékeli, nem úgy, mint a gariba visszaküldött citytab, ami összevissza érzékelt. Jó, az egy hibás darab volt. Egyelőre gyorsban ennyi, a majdnem három éves fiamnak nagyon bejön!
-
Poplacsek
senior tag
Bosszúból én is berendeltem egy ilyet!
Kíváncsi leszek rá, bár a Colorovo CityTab 10.1 olyan rövid ideig volt nálam (vissza kellett küldenem, mivel feltölthetetlen volt), hogy az igazán összehasonlítási alapnak se volt elég, de azért majd pár napos használat után én is megírom a véleményem erről a kütyüről. A Colorovo nálam a képernyő érintést össze-vissza érzékelte, de ezt ráfogtam arra, hogy töltőn kellett lennie, mert az akksija hibás volt..
-
Poplacsek
senior tag
A csomagban adnak hozzá tokot? Úgy olvastam, hogy a 8-ashoz nem, de erről a 10-esről nem találok infót, tesztet és unboxing videót se...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest