Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanóczy
csendes tag
Szia! Pénteken kaptam meg a tabot....mit ne mondjak jól muzsikál, el ne kiabáljam. 8 napig nagyon nyúzom..De érzem, hogy nem biztos, hogy elfogult csőnadrág! Van fantázia ebben a gépben. És milyen szép a külleme. Antutut mértem .11450!! Nem semmi..Gyors. És én is kipróbáltam full HD-s anyagot. Semmi röccenés. Az IPS kijelző csodaszép. 61 rongyért, baráti. Telenoros SIM kártyám van . Semmit nem kellett állítani. 2 percig dolgozott, majd készen állt. Most már fél per alatt aktiválódik. Ja és baromi nagy a hangereje. Ezt már szeretem...Nyúzom tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Asztalos klub
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad Air 13" 2025 256GB WiFi M3 Asztroszürke (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 ÉV GARI
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest