- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
filipsz
csendes tag
Üdv! A privát üzenetedre már nem engedett a rendszer válaszolni, mert állítólag ki vagy tiltva. Kösz az infókat, de azt nem tolerálom, hogy a másik topikban nagyon segítőkész fórumtársat így leszólod! Amúgy sokan az Overmax-ot savazzák ugyanúgy, mint te a Colorovo-t, ami szintén lengyel cég, és szinte biztos, hogy a két hardver ugyanabban a kínai gyárban készül, csak más disztribúció. Akkor miért lenne ennyivel jobb az egyik? A Wayteq-el is főleg sw gondok vannak, amire van esély, hogy megoldják.
-
-
filipsz
csendes tag
Üdv! Nagyon tisztelem a szakértelmed és a segítőkészséged technikai téren, de én sem értem, miért fenyegeted kitiltással csőnadrágot?! Lehet, hogy furán lelkes, de ő is segítőkész, és őszintén szólva te pedig gyanúsan elkötelezett vagy a Wayteq irányába.Én is pont azt szűrtem le a WayteQ xTAB-100dci 3G topikjából, mint ő, hogy az sajnos nem egy jól sikerült készülék! Mondom ezt úgy, hogy azóta olvasom-követem a topikot, hogy létrejött, és nagyon vártam azt a tabletet, meg akartam venni. De a sok késés, a nekem felesleges 3G modem miatti árnövekedés, és a hamar kiderült sw-problémák, érintés-kezelés, megjelenítés, a fedetlen SIM-foglalat, pixelhibák miatt elment a kedvem az egésztől, nem fogom megvenni. Az azért szánalmas, hogy egy alig megjelent tablet fóruma már tele van panaszokkal, szoftveres buherációkkal, ollóval vagdosott SIM-fiók betéttel! Szerintem a vásárlók 99,9%-a nem akar ilyenekkel foglalkozni, csak szeretné használni a nem fillérekért vett készülékét.
Marad az alternatíva-keresgélés, mint az Overmax Solution 10 3G, vagy a Colorovo CityTab Vision 10.1, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Háztartási gépek
- Interactive Brokers társalgó
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest