- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
filipsz
csendes tag
Üdv! A privát üzenetedre már nem engedett a rendszer válaszolni, mert állítólag ki vagy tiltva. Kösz az infókat, de azt nem tolerálom, hogy a másik topikban nagyon segítőkész fórumtársat így leszólod! Amúgy sokan az Overmax-ot savazzák ugyanúgy, mint te a Colorovo-t, ami szintén lengyel cég, és szinte biztos, hogy a két hardver ugyanabban a kínai gyárban készül, csak más disztribúció. Akkor miért lenne ennyivel jobb az egyik? A Wayteq-el is főleg sw gondok vannak, amire van esély, hogy megoldják.
-
-
filipsz
csendes tag
Üdv! Nagyon tisztelem a szakértelmed és a segítőkészséged technikai téren, de én sem értem, miért fenyegeted kitiltással csőnadrágot?! Lehet, hogy furán lelkes, de ő is segítőkész, és őszintén szólva te pedig gyanúsan elkötelezett vagy a Wayteq irányába.Én is pont azt szűrtem le a WayteQ xTAB-100dci 3G topikjából, mint ő, hogy az sajnos nem egy jól sikerült készülék! Mondom ezt úgy, hogy azóta olvasom-követem a topikot, hogy létrejött, és nagyon vártam azt a tabletet, meg akartam venni. De a sok késés, a nekem felesleges 3G modem miatti árnövekedés, és a hamar kiderült sw-problémák, érintés-kezelés, megjelenítés, a fedetlen SIM-foglalat, pixelhibák miatt elment a kedvem az egésztől, nem fogom megvenni. Az azért szánalmas, hogy egy alig megjelent tablet fóruma már tele van panaszokkal, szoftveres buherációkkal, ollóval vagdosott SIM-fiók betéttel! Szerintem a vásárlók 99,9%-a nem akar ilyenekkel foglalkozni, csak szeretné használni a nem fillérekért vett készülékét.
Marad az alternatíva-keresgélés, mint az Overmax Solution 10 3G, vagy a Colorovo CityTab Vision 10.1, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged