- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt500
csendes tag
válasz
alfamate89 #158 üzenetére
A 3G hiánya miatt alacsonyabb csak az ára, ez más típusoknál is így van .
-
zsolt500
csendes tag
válasz
alfamate89 #156 üzenetére
Most próbáltam ki a HDMI kimenetét,szépen működik az is.
-
zsolt500
csendes tag
válasz
alfamate89 #153 üzenetére
STEELCORE 10+II -nek a kamerája használható képeket készít a másiké nem nagyon, ha ez szempont esetleg,könnyebb,olcsóbb,tok is van hozzá, most próbáltam ki komolyabb játékokkal is gyors nem akadozik, akkuja nagyon jól bírja
. Megsüketülni nem lehet tőle az biztos.
-
zsolt500
csendes tag
Igen, ehhez adnak tokot.OV-LC10-01 ilyen néven külön is lehet venni egyébként.Bízom benne hogy valamilyen frissítéssel a hangerőn is alakítanak majd mert tényleg halk.
-
zsolt500
csendes tag
Végül ezt a gépet választottam: (B)Overmax OV-SteelCore10+I(/B)I 10,1" alu táblagép 16Gb/4x1,0GHz+bőrtok (Android 4.1.1,WiFi,BlueTooth,HDMI .Nincs ugyan 3G beépítve, de 4magos ,a kamerája jóval szebb képeket készít. Lett hozzá egy Overmax OV-Area hordozható Wi-Fi router stick (1800 mAh,150 Mbps,USB,microUSB) és egy Overmax OV-TS-03 hangszórós asztali tablet PC tartó (Li-ion akku,5W) .A kezdeti probléma az volt hogy a tablet a hangszórós állvánnyal nem akart megszólalni,de az összekötő kábelt kicserélve ez a gond megszűnt.A tartóban egész élvezhető hangerővel szól a masina.Nélküle már nem olyan hangos de egy csendes szobában hallgatható.A gépen több program futtatása is gond nélkül megy.A külső 3G is gyorsan felcsatlakozik.A képe szép, gond nélkül viszi pl a canon eos 7D HD videóját is.Könnyebb mint a kétmagos változat , ezt érezni mikor kézbe veszi az ember. Volt a csomagban egy állványként is használható bőrtok is, használható darab
Ha valaki tud olyan 3D-s játékot aminek szép a grafikája és meg lehet kicsit tornáztatni vele a gépet írja meg mert én nem ismerem a játékfelhozatalt. A Conflex Kft-nél szereztem be a csomagot,ajánlom mindenkinek,nagyon kedvesek és készségesek voltak .Bemutatták a gépeket,van választék.Jó akciókameráik is érkeztek ha valaki olyat keres.Még egy autóba valóra benevezek a közeljövőben én is.Majd fotókat teszek föl később amik a géppel készültek.
-
zsolt500
csendes tag
Megérkezett még múlt hét csütörtökön.Azt hittem felrobbanok......visszaküldték a pixelhibás gépet egy állítólagos szerviz jegyzőkönyvvel hogy nincs pixel hiba, vegyem le a fóliát és akkor nem látszik
Na levettem , lefényképeztem ,ma meg visszavittem nekik. Basszus 2 postaköltség meg egy 300km-es út.Megjegyzem megkerestem a gép importőr cégét ( kaptam hozzá nagyon korrekt segítséget ) akinél van a szerviz ,nem is hallottak a gépemről.Most várom vissza a pénzem
-
zsolt500
csendes tag
Most látom hogy egy csomó hozzászólás meg kép el lett tüntetve a fórumból.Valakinek nagyon nem tetszik hogy nem egy gányolt gépről próbálnánk beszélgetni.Eddig azt gondoltam hogy ez egy független oldal de lassan rácáfol a nagytestvér
-
zsolt500
csendes tag
Még nem érkezett meg sajnos, már csak a jövőhéten kapom meg
-
zsolt500
csendes tag
válasz
szakonyizsol #100 üzenetére
Itt:http://www.pcdiszkont.hu
-
zsolt500
csendes tag
Most válaszoltak a pixelhiba ügyében,korrekt a cég ,visszaküldöm és küldenek másikat.Elmondták hogy még pixelhibával nem találkozta, remélem a következő már rendben lesz.
-
zsolt500
csendes tag
1 pixel fehér, nem nagy de egy új készüléken ezt nem tudom tolerálni.Már vissza dobozoltam nem nyitnám .
A fenn említett cude gép fórumára érdemes benézni vannak érdekességek. -
zsolt500
csendes tag
Azt a szuper tartót hol lehet venni a géphez és mennyi az ára?
-
zsolt500
csendes tag
Megjött délelőtt a tab.Minden jól és gyorsan működik a gépen , pl simán lejátszotta a canon 7D-vel rögzített hd videót is külső mem kártyáról.Viszont pixelhibás a gép ezért visszajuttatom a boltba.Telefont nem vették fel egész nap, pedig kicsengett.Most írtam mailt, kíváncsi vagyok hogy lesz megoldva a dolog.
-
zsolt500
csendes tag
Jövőhéten megjön a gépem akit érdekel majd elolvassa mik a tapasztalataim.
Egyébként meg neten rendelve bárki nyúzhatja 8 napig és ha valami nem OK vele vissza küldi és a pénzét visszakapja indoklás nélkül.Úgyhogy hajrá, lehet irkálni a tapasztalatokat ..jó alaposan meg kell cincálni a tabot. -
zsolt500
csendes tag
Na egyet megrendeltem , hétfőn megérkezik remélem.Egy apple ipad 2 meg ez volt versenyben
-
zsolt500
csendes tag
HD videókat simán le tudja játszani? Egyre jobban tetszik ez a masina.
A méreteit meg tudnád adni? -
zsolt500
csendes tag
Üdv!
A kamerája milyen minőségű fotót és videót készít? Tokot adnak hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest