- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti_imre
tag
Igen, pozitívan zárult az ügy - először mindenáron lyukat akartak beszélni belém, hogy ez így van rendjén, de mikor látták, hogy ez most nem jön be nekik, akkor adtak egy csereutalványt, amivel röpke egy hét alatt már vissza is kaptam a pénzem. Köszönöm a segítséget! (Az eladó amúgy nagyon pozitív gondolkodású volt: megkérdezte, hogy nem akarok-e másik Overmaxot venni, pénzvisszafizetés helyett...:-)
-
zsolt500
csendes tag
Megérkezett még múlt hét csütörtökön.Azt hittem felrobbanok......visszaküldték a pixelhibás gépet egy állítólagos szerviz jegyzőkönyvvel hogy nincs pixel hiba, vegyem le a fóliát és akkor nem látszik
Na levettem , lefényképeztem ,ma meg visszavittem nekik. Basszus 2 postaköltség meg egy 300km-es út.Megjegyzem megkerestem a gép importőr cégét ( kaptam hozzá nagyon korrekt segítséget ) akinél van a szerviz ,nem is hallottak a gépemről.Most várom vissza a pénzem
-
kanóczy
csendes tag
Szia! Pénteken kaptam meg a tabot....mit ne mondjak jól muzsikál, el ne kiabáljam. 8 napig nagyon nyúzom..De érzem, hogy nem biztos, hogy elfogult csőnadrág! Van fantázia ebben a gépben. És milyen szép a külleme. Antutut mértem .11450!! Nem semmi..Gyors. És én is kipróbáltam full HD-s anyagot. Semmi röccenés. Az IPS kijelző csodaszép. 61 rongyért, baráti. Telenoros SIM kártyám van . Semmit nem kellett állítani. 2 percig dolgozott, majd készen állt. Most már fél per alatt aktiválódik. Ja és baromi nagy a hangereje. Ezt már szeretem...Nyúzom tovább....
-
csőnadrág
csendes tag
Szia! Nehéz kérdést tettél fel...Márkának( lehet hogy elfogult vagyok) de max. az Overmax, és a Wayteq nevezhető..A My Audio, és a Concord a nem ajánlott kategóriát súrolja...Egy-egy jobb termékük kicsúszik. Az Overmax termékei nem kizárólag tabletre korlátozódnak, és a Wayteq-é sem. Tablet fronton én az Overmaxot picit jobbnak gondolom. Nagyobb a választékuk, és biztosan kijelenthetem, hogy a tabletjeik többsége sikeres....Amin sürgősen javítani kell, az a support, vagyis a termék támogatás. Tudtommal lesznek változások. A facebook oldaluk friss, és segítőkész munkatársuk kezeli.( nem én, félre értések végett..) Most a két cég szinte egyszerre dobott piacra hasonló paraméterű, 10,1'-es gépet. És bár az Overmax gépe brandelt készülék, a Wayteq-é saját gyárában készült, az Overmax Solution gyártmány jobban sikerült a topicok információja alapján. Az Overmax lengyel cég, oldala már magyar nyelven is elérhető.Frissítések megtalálhatók rajta. Sőt,ha angolul kérdezel fecebook-os oldalukon, hamar válaszolnak. Összefoglalva: támogatás terén nem, de tabok terén jobbnak érzem, vélem az Overmaxot. ( Prestigio 10,1'-ek MVA Led kijelzővel szereltek, nagyon halkak, drágák, nem ajánlom őket)
-
csőnadrág
csendes tag
Szia! Köszönöm az érdeklődésedet! Nagyon fontos kérdést tettél fel. Ez a tabok achilles sarka. Számomra nagy meglepetés a készülék akkumulátora. Pozitív értelemben. Csak a mai napot említem meg Neked. A töltöttség 92%-ról indult. 12 órakor kapcsoltam be. Szinte folyamatosan megy azóta.Most 20%-on van. Kerek 7 órát ment egyvégtében. Ebben 1,5 óra 3G , és kb.5-6 óra wifi van. Ez több,mint jó teljesítmény. Filmnézésre kb.7,5 órát tud. Ez sem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest