- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
filipsz
csendes tag
Üdv! Nagyon tisztelem a szakértelmed és a segítőkészséged technikai téren, de én sem értem, miért fenyegeted kitiltással csőnadrágot?! Lehet, hogy furán lelkes, de ő is segítőkész, és őszintén szólva te pedig gyanúsan elkötelezett vagy a Wayteq irányába.Én is pont azt szűrtem le a WayteQ xTAB-100dci 3G topikjából, mint ő, hogy az sajnos nem egy jól sikerült készülék! Mondom ezt úgy, hogy azóta olvasom-követem a topikot, hogy létrejött, és nagyon vártam azt a tabletet, meg akartam venni. De a sok késés, a nekem felesleges 3G modem miatti árnövekedés, és a hamar kiderült sw-problémák, érintés-kezelés, megjelenítés, a fedetlen SIM-foglalat, pixelhibák miatt elment a kedvem az egésztől, nem fogom megvenni. Az azért szánalmas, hogy egy alig megjelent tablet fóruma már tele van panaszokkal, szoftveres buherációkkal, ollóval vagdosott SIM-fiók betéttel! Szerintem a vásárlók 99,9%-a nem akar ilyenekkel foglalkozni, csak szeretné használni a nem fillérekért vett készülékét.
Marad az alternatíva-keresgélés, mint az Overmax Solution 10 3G, vagy a Colorovo CityTab Vision 10.1, ez van. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest