Új hozzászólás Aktív témák
-
whriley1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Egy hónapja vásároltam egy ilyen Solution 10 1,6 Ghz/1GB Ram-os tabletet. Már az első használatnál is sokszor volt, hogy lelassult mint aki lefagyott ált és várt. Semmi plusz program se volt telepítve rá. Sokszor már fájdalmasan sokat kellett várni, és azért szerintem egy ilyen felszereltségű tabletnek nem így kellene viselkedni. A másik, hogy van 16GB tárhelye de nem tudom programok telepítésére használni azt tárhelyet azon 1GB-os tárnak a pár száz mega maradékát használja ilyenekre.
Nem értem.
Köszönöm. -
AbAtti
újonc
válasz
TransAm88 #174 üzenetére
Szia!
Sajnos és in ezzel a "lefagyási hibával bajlódom, mióta megvettem az eszközt. Alapvetően elégedett vagyok vele, csak amikor be ki kell kapcsolgatni, hogy felálljon a rendszer és akarjon dolgozni, az elég unalmas.
Nem tudom mit csináljak a géppel, mert sajnálnám a tabit. -
overmaxi
újonc
Sziasztok!
Overax Solution 10+ készülékünk van.
Keresgéltem nagyon sokat, olvastam a használati utasítást. De van egy problémám, amit nem sikerült megoldani
ugye azt írja, hogy GPS funkció... nos, és a térképhez kellene egy harmadik féltől származó/telepített térkép, hogy működjön.
Telepítettem egyet letöltve számítógépről, de ez a funkciója nem működik. Nem értem hogy miért nem lehet használni ezt a fontos funkciója,.
Kérem, ha valaki tud róla valamit, hogy lehetne megoldani, írjon.
Köszönöm. -
Balujoe
csendes tag
Még annyit az előző kérdésemhez, hogy a típus Solution 10 II.
-
Balujoe
csendes tag
Sziasztok!
Valaki frissített már firmware-t a honlapon található frissítésből? -
fer
őstag
válasz
antibes2000 #224 üzenetére
Hát a gyártó biztosan jobban tudja!
-
antibes2000
tag
sziasztok,
A Steelcore 10 III tablettel kapcsolatban kerültem dilemmába. Lengyel oldalakon olvastam, hogy van benne G-szenzor és gyorsulásmérő is. Magyar teszteben pedig azt hogy ezek nincsenek benne,
Mondjuk elég különös lenne játékra használni ezek nélkül.
most nelyik szerző tévedett, van köztetek eme készülék boldog tulajdonosa? -
mayday16
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni egy ilyen tablet majdnem boldog tulajdonosa vagyok az a problémám vele hogy nagyon sokszor lefagy és utána többször is újra kell indítanom hogy használhassam mert vagy mindjárt indulásnál lefagy vagy nem indulnak el a memoria kártyára telepített programok. mit tudok kezdeni vele? külföldön élek tehát most a szerviz sajna nem játszik kérlek segítsetek
-
szívlapát
csendes tag
válasz
solti_imre #221 üzenetére
Mit vettél helyette?
-
solti_imre
tag
Igen, pozitívan zárult az ügy - először mindenáron lyukat akartak beszélni belém, hogy ez így van rendjén, de mikor látták, hogy ez most nem jön be nekik, akkor adtak egy csereutalványt, amivel röpke egy hét alatt már vissza is kaptam a pénzem. Köszönöm a segítséget! (Az eladó amúgy nagyon pozitív gondolkodású volt: megkérdezte, hogy nem akarok-e másik Overmaxot venni, pénzvisszafizetés helyett...:-)
-
bzsolti
csendes tag
Nem találtam korlátozást arra, hogy szabad-e ilyet megosztani, hogyha nem akkor elnézést.
Kihasználatlanság miatt megválok tabletemtől:
http://hardverapro.hu/apro/overmax_solution10_1/ -
mycsu29
tag
válasz
solti_imre #218 üzenetére
Történt valami a GHz-ek miatt? Visszavették a készüléket?
-
szívlapát
csendes tag
válasz
solti_imre #216 üzenetére
Privátban kapsz infot.
-
solti_imre
tag
válasz
szívlapát #213 üzenetére
"Nyugodtan vidd vissza. Visszaveszik."
Na, erre befizetek!
(Mindenesetre tanut és hangrögzítőt viszek magammal - jártam már úgy, hogy a kedves szervizes (néhai Ready a Vadász utcában) a szemem láttára húzta végig a csavarhúzóját egy VGA kártyán, majd közölte, hogy a kártyán mechanikai sérülés található, ergo nem érvényes a garancia) A Boltpartner.kft-nél vettem, de a garanciajegyet a Conflex kft. állította ki. Akkor gondolom az ő (Hadak útja 7-9) címükre kell visszavinnem?
-
szívlapát
csendes tag
válasz
solti_imre #210 üzenetére
IBM laptopról beszélsz egyébként?
-
szívlapát
csendes tag
válasz
solti_imre #212 üzenetére
Nyugodtan vidd vissza. Visszaveszik. Mivel ismerem a céget, segíteni is tudok benne. ( Egyébként nem a 0,3-as eltéréstől lesz jó a géped. Ezen készülék hardvere MTK procira épül. Ez eleve gyengébb. Vásárlás előtt nézd meg legközelebb a tablet Soc-ját..A lényeg, hogy vidd vissza!)
-
mycsu29
tag
válasz
solti_imre #208 üzenetére
Szerintem vissza kell venniük!
Hiszen nem azt kaptad amit leírtak... -
solti_imre
tag
válasz
szívlapát #206 üzenetére
"Jól működik az Overmaxod??? Bizonyára jól"
Sajnos nem jól, mivel a gyári specifikációt nem teljesíti. Szomorú, hogy lassan már minden vásárláshoz tesztekkel felszerelkezve kell menni, mert a gyártó által megadott adatok annyit érnek, mint tavalyi naptáron a légysz@r...
Arra tudna valaki hozzáértő válaszolni, hogy a megadottaknak nem megfelelő teljesítmény miatt vissza kell-e vásárolniuk a forgalmazóknak? (Az én olvasatomban ugyanis a "4 magos, 1.5GHz-es" processzor azt jelenti, hogy az órajele 1.5GHz és nem azt, hogy annyira lenne képes!) -
szívlapát
csendes tag
válasz
solti_imre #204 üzenetére
Imre! Semmilyen átverés áldozata nem vagy! A legnevesebb gyártóknál is ez a megszokott .A procit , annak órajelét nem húzzák csutkára. Sem a Samsungnál, sem az Acer-nél. Jól működik az Overmaxod??? Bizonyára jól. Használd, és leld örömöd benne. Az óra jelnél fontosabb az optimalizáció. Ennél a tabnál ez megvan. Ez a lényeg. A Solution 10 II kiválógép.
-
fer
őstag
válasz
solti_imre #204 üzenetére
Biztos, hogy Solution10ii? Mert nálam volt egy, és az rendben ment 1,5-ön! Nem lehet, hogy más tipust kaptál?
-
solti_imre
tag
Sziasztok!
Solution10II tulajdonos vagyok, a gondom az, hogy a megadott 1,5Ghz-es órajel helyett a proci csak 1209MHz-en hajlandó ketyegni. Kipróbáltam legalább 6-7 fajta overlock progit, de mindegyik csak 1209MHz-ig enged állítani. Vajon hardveresen vagy szoftveresen van lekorlátozva? (gondolom melegedés, akku élettartam, stabilitás miatt) Van értelme visszavinni a gépet, vissza kell-e emiatt venniük (két hete vettem), vagy törődjek bele, hogy megint egy átverés szenvedő alanya lettem?
-
válasz
rikkancs77 #202 üzenetére
A ket solution soc-ja kozt azert annyi a kulonbseg meg az rk cortex a9 magokkal rendelkezik, az mtk soc pedig hiaba 4 mag mert azok cortex a7 magokkal rendelkeznek, amik ugyan akkora tempo mellett kb 30-35%-al gyengebb teljesitmenyuek, igaz cserebe nem is fogyasztanak annyit, a gpu is gyengebb egy kicsit az sgx-et veri a mali400 mp4. Olyan pedig hogy ips2 nem letezik [wikipedia]....
-
rikkancs77
újonc
Nekem Solution 10-em van. Nem a + , hanem a sima 10. Volt alkalmam a Solution 10 II
- vel összehasonlítani. IPS2 ide vagy oda , de a sima 10-es sima IPS kijelzője bizony jobb. És nem beszélve a II-es csalódást okozó MTK-s hardveréről....Sima 2 magos Solution 10 Antutuja 15300...a 4 magos Solution 10 II 13300.. Hiába a rockchip 3066 bizony jobb, a Mali 4 magos gyorsítóval. Nem is cseréltem le a sima 10-emet.Egyébként a Solution 10 az Overmax legjobb tabja.Volt, mert már nem lehet rendelni. -
Halfer
tag
Szép az IPS2, nekem láthatóan szebbek a színek, mint mondjuk a Solution10-nél amit élőben tapogattam meg. Galaxy Tab 3-ról tudok összehasonlítást adni és nem, nem éri el azt a minőséget, legalábbis színekben nem. Annyira nem teltek a színek, mint Tab-nál, de Solution10-nél minden fakóbb volt: pl. a piros nem volt igazi piros, míg Solution10II-nél valóban piros.
De nem tudom hol tudod megnézni élőben, talán a hivatalos forgalmazót próbáld meg, keress rá guglin a nevükre, fejből nem tudom.
-
-
Halfer
tag
Egyik ismerősöm vett Solution10II-t és egész sokat használtam én is. Pontosan mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban?
Pár tapasztalat:
Kijelzője szép, HD filmeket jól viszi, hangerő és hangtisztaság is jó, akksija egész jó kb 8 órát bír folyamatos wifivel és kvázi folyamatos chat-tel és böngészéssel, anyaghasználata is remek, kifogástalan, hátulsó kamera képe nem a legjobb de nem hiszem hogy sokan fotózásra akarnák használni, a sebessége pedig szintén kifogástalan. -
fer
őstag
válasz
this is life #194 üzenetére
Tegnap rendeltem egy Solution10II-t, remélem frankó lesz!
-
-
Halfer
tag
Overmax Solution10II-höz csak Overmax bluetooth billentyűzet vehető vagy jó hozzá bármilyen? Köszi.
-
rikkancs77
újonc
Solution tulajdonos vagyok.Kicsit belassult a gépem. Van a lengyel oldalon egy újabb szoftver.Hogyan tudnám fríssíteni? Nincs ezen téren tapasztalatom.
-
tgx
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Solution 10II tabot pár napja. Valóban 70k alatt volt az ára a 1.100 forinttal.
A tabhoz tartozékként hálózati töltőt, adatkábelt és OTG kábelt csomagoltak a dobozba.
Maga a gép nagyon tetszetős, aluminium hátlapos, jobb oldalán felül van egy visszagomb, alatta pedig a hangerő szabályzó.
A tetején jobboldalon a ki-be kapcs gomb, baloldalon pedig füles kimenet, micro HDMI, micro USB és a táp bemenet.A hátoldalon felül középen lepattintható fedél, alatta a két SIM-kártya foglalat, valamint a microSD helye.
Első nyúzásra 7 óra 10 percet bírt teljes idő alatt bekapcsolt navigációval. Gyorsan talál gps jelet még a belvárosban is.
Nagyon gyors gép (quad proc. és 1 giga RAM). A beletett net kártyát azonnal felismerte működik is szépen.
A saját levelező rendszere nekem nem nagyon akar működni, mert nem töltötte be a letöltött leveleket. (Ezt egy másik progival orvosoltam)
Első tapasztalatok alapján jól funkcionál az automata fényerő szabályzója is. Teljes napfényben a képernyő jól olvasható. (Élvezhető volt rajta a film) A hangszóró jól szól még nagy hangerőn sem torzít.
A telefon funkcióit nem használtam (szerintem nem is fogom)Egyelőre ennyi. Meglátásom szerint jó kis gép, multifunkciós.
-
tibi72
aktív tag
-
tibi72
aktív tag
Sziasztok!
tgx
Köszönöm a már rendeltem is egyet.!De van egy jo bosszanto történet hogy kitöl nem szabbad rendelni,vagyis én nem ajánlom öket!!
Na ugy kezdödöt hogy még nem lehetet kapni Overmax Solution 10II-est. Na mindegy rendelek a sima Solution 10-est. Meg is rendeltem a A4team tól. Meg is jött ,már másnap.
Kicsomagolás bekapcsolás,villogot,ugrált a kép,meg valami patogo hangja volt.Már furcsa volt a csomagolása olyan volt mintha ujra lettvolna csomagolva.Na vissza még az nap egy levélel és egy mail-el,meg egy telefont megeresztetem biztonság kedvért. Na ez volt 2 HETE azota semi,semi kapcsolta tartás.
Ha nem tuddnak másik ujat küldeni legalább fel ajánlanák hogy vissza küldik a pénzt de semi.De legalább anyit hogy folyamatban van valami.
Na ma felhivtam és majd nem hogy letagaták hogy én nem kültem vissza semit hivjam a szervizt mivan ,szervizelik??? 2hét után 1napos visszaküldés után szerviz????, ja a szerviz kolega az nem elérhetö,de még ök sem látták mostanában!!
Na mondtam hogy azonal utalják vissza a pénzt!!! Hát mit képzelnek 2hétig használják a pénzem és semmi visszajelzés.És mit montak na mit? várjak türelemel!! Na itt volt végem,na itt jött ki belölem az igazi paraszt.
Na szoval ne rendeljetek tölük A4team -
mycsu29
tag
Szia!
http://www.conflex.hu/
Itt érdeklődj, ők forgalmazzák Magyarországon, valószínűleg náluk lesz kapható a leghamarabb. -
tibi72
aktív tag
Hi!
Szeretnék veni egy OVERMAX SOLUTION 10II
Tuddtok mondani boltot ahol már lehet kapni!!???Köszönöm!
-
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #179 üzenetére
Szia
Mi történt tablet ügyben? -
lipibree
újonc
válasz
alfamate89 #179 üzenetére
Szia!
Sikerült venned egy új készüléket? Engem is érdekelne ez a tab. -
mycsu29
tag
Szia
Itt nézelődj szerintem:
http://www.conflex.hu/webshop/kiegeszitok/autos_kiegeszitok -
bzsolti
csendes tag
Hali! Szivargyújtós töltési lehetőségről tudtok valamit mondani?
-
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #177 üzenetére
Kicserélték?
Az új készülék milyen? Valami hiba? -
alfamate89
tag
Holnap kérem a cserét. 3. nap játssza el velem, hogy este rádugom tölteni és persze bekapcsolva hagyom, reggelre meg lefagy... Mivel senki nem számolt be hasonló hibákról, így nem akarom lehúzni a cuccot, szerintem csak én nyúltam bele 1 gyári hibásba...
-
alfamate89
tag
Az biztos, hogy az utorrentet nem kedveli, attól sosem lehet kioldani a képernyőzárat. Ezt még meg tudnám szokni, de sima netböngészés közben is kifagy. Ezt a szöveget a tabról írom és valami négyzet villog itt miközben írok. Ott ahol a kurzor van. Elég bizarr.
-
TransAm88
csendes tag
válasz
alfamate89 #173 üzenetére
Hello,
van tapasztalatod a Rootolással kapcsolatban? Merre felé lenne érdemes nézelődni? -
alfamate89
tag
Sajnos ennyi idő alatt meg tudom fogalmazni a véleményemet.
Kezdem jókkal:
Anyaghasználat és összeszerelés nagyon jó. Szerintem a hangerő rendben van, hangosabbnak vélem a galaxynál. Amikor működik, akkor gyors és jól használható, megakadást csak nagyon ritkán tapasztaltam. Kijelző betekintési szöge valóban 180 fok.
Fél nap alatti hibák:
Már bekapcsolni sem akart a tab, akármilyen hosszan is nyomtam. Gondoltam le van merülve (de miért lenne?), így hát felraktam tölteni később sikerült bekapcsolni sok-sok próbálkozással. Darabig rendben működött, el is kezdtem belakni. Aztán elkezdett fagyogatni. Ilyenkor a képernyő semmire sem reagál, várni is próbáltam, de nem volt előrelépés. Reset... Ezt egyre sűrűbben csinálta. Használom, kinyomom, leteszem és mikor visszamegyek nem kapcsol be a power nyomogatására. Megint csak a reset segít.
Firmware frissítés szépen lement, mikor végzett és a képernyőzár 1 perc után bekapcsolt megint csak nem tudtam életre lehelni. Most elindítottam az utorrentet és megint nem reagál...
Hétfőn felhívom az Ipont és megkérdem mi a lehetőség ilyenkor. Másnak nem volt/van ilyen gondja? Mert, ha ez 1edi probléma akkor kérek 1 cserét és adok neki még 1 esélyt. -
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #171 üzenetére
Ez viszont gáz...
Kiváncsi vagyok segít-e a frissítés... -
alfamate89
tag
Eddig nincs mit összehasonlítani, mert a reset gombot többször használtam mint a powert...nem tudom mi van itt, de folyamatosan lefagy. Most felraktam a firmware frissítést, ha nem menti meg akkor nagyon nagyot csalódok.
-
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #169 üzenetére
Jól hangzik, kíváncsi vagyok milyen egy Samsung termékhez képest..
-
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #167 üzenetére
Szia!
Engem érdekelne a véleményed.
Melyik típust rendelted? -
alfamate89
tag
Na Én is ráteszem a kezem 1 ilyenre. Szombaton jön meg, ha érdekel valakit még a dolog írok majd véleményt pár nap használat után.
-
mycsu29
tag
Teljesen meghalt ez a topic?
Használja még valaki ezt a gépet? -
mycsu29
tag
Hol van a 161 és 162-es hozzászólás?
Kaptam róla értesítést, hogy valaki írt, de itt semmi nincs... -
zsolt500
csendes tag
válasz
alfamate89 #158 üzenetére
A 3G hiánya miatt alacsonyabb csak az ára, ez más típusoknál is így van .
-
zsolt500
csendes tag
válasz
alfamate89 #156 üzenetére
Most próbáltam ki a HDMI kimenetét,szépen működik az is.
-
alfamate89
tag
Ha az 1gb ram nem fogja sehol sem vissza a gépet, akkor inkább maradok a jól bevált 3066-nál. Tokkal együtt kb 4500 a különbség az nem vészes. Meg aztán ki tudja, lehet egyszer kap mobilnetet is
Köszi a válaszokat!
-
zsolt500
csendes tag
válasz
alfamate89 #153 üzenetére
STEELCORE 10+II -nek a kamerája használható képeket készít a másiké nem nagyon, ha ez szempont esetleg,könnyebb,olcsóbb,tok is van hozzá, most próbáltam ki komolyabb játékokkal is gyors nem akadozik, akkuja nagyon jól bírja
. Megsüketülni nem lehet tőle az biztos.
-
válasz
alfamate89 #153 üzenetére
A negy mag ne kapraztasson el mert alwinner a31 soc ami alig erosebb mint a 2 magos rk3066 [link] inkabb a 2 magos rk3066 szereltet vedd , jol bevalt soc cortex a9 magokkal, a 4 magose cortex a7 ami alapbol ugyanolyan tempon 30-40%-al gyengebb mint a cortex a9 magok. Dea tempoja is lejjebb van veve.
-
alfamate89
tag
Nagyon hezitálok a dolgon, hogy SOLUTION 10, vagy STEELCORE 10+II. Utóbbi olcsóbb, 4magos proci, 2gb ram, jár hozzá tatyó, elvileg teljesen friss modell. De nem olvastam jókat erről a steelcore sorozatról. Neten kb semmit nem találni erről a modellről. 3G modem nekem nem kell. Mit gondoltok melyik lenne a nyerő választás?
-
zsolt500
csendes tag
Igen, ehhez adnak tokot.OV-LC10-01 ilyen néven külön is lehet venni egyébként.Bízom benne hogy valamilyen frissítéssel a hangerőn is alakítanak majd mert tényleg halk.
-
mycsu29
tag
válasz
alfamate89 #146 üzenetére
Szia!
Overmax OV-SteelCore10+I
"a csomagban egy állványként is használható bőrtok is van" -
alfamate89
tag
Szia! Adnak hozzá tokot?
-
zsolt500
csendes tag
Végül ezt a gépet választottam: (B)Overmax OV-SteelCore10+I(/B)I 10,1" alu táblagép 16Gb/4x1,0GHz+bőrtok (Android 4.1.1,WiFi,BlueTooth,HDMI .Nincs ugyan 3G beépítve, de 4magos ,a kamerája jóval szebb képeket készít. Lett hozzá egy Overmax OV-Area hordozható Wi-Fi router stick (1800 mAh,150 Mbps,USB,microUSB) és egy Overmax OV-TS-03 hangszórós asztali tablet PC tartó (Li-ion akku,5W) .A kezdeti probléma az volt hogy a tablet a hangszórós állvánnyal nem akart megszólalni,de az összekötő kábelt kicserélve ez a gond megszűnt.A tartóban egész élvezhető hangerővel szól a masina.Nélküle már nem olyan hangos de egy csendes szobában hallgatható.A gépen több program futtatása is gond nélkül megy.A külső 3G is gyorsan felcsatlakozik.A képe szép, gond nélkül viszi pl a canon eos 7D HD videóját is.Könnyebb mint a kétmagos változat , ezt érezni mikor kézbe veszi az ember. Volt a csomagban egy állványként is használható bőrtok is, használható darab
Ha valaki tud olyan 3D-s játékot aminek szép a grafikája és meg lehet kicsit tornáztatni vele a gépet írja meg mert én nem ismerem a játékfelhozatalt. A Conflex Kft-nél szereztem be a csomagot,ajánlom mindenkinek,nagyon kedvesek és készségesek voltak .Bemutatták a gépeket,van választék.Jó akciókameráik is érkeztek ha valaki olyat keres.Még egy autóba valóra benevezek a közeljövőben én is.Majd fotókat teszek föl később amik a géppel készültek.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
korodi1981 #143 üzenetére
Egy deka bajom nincs vele, szerintem hibátlan táblagép. Vettem rá egy gyári OV-LC10-01 tartó tokot, az is tetszik és tettem rá egy Trust kijelző védő fóliát, ami Galaxy Tab2-re van, de magassága tizedmilliméter pontosan jó a Solution10-re, viszont keskenyebb, a két szélén nem véd kb 6-6 millimétert. Így már bátran adom a kisfiamnak.
-
korodi1981
csendes tag
Olvasgatva más topikokat, milyen erdekes,hogy a Solution 10 nem porog...Talán azert,mert itt egy jo tabrol van szo., Tovabbra is kifogastalanul mukodik. Ha valaki szenved mas 3G-s tabbal, en csakis ezt ajánlom megvetelre. Garantalt a nyugalom, es az,hogy idegbaj nelkul lehet hasznalni. Hisz nem ezert veszunk egy keszuleket.
-
válasz
korodi1981 #141 üzenetére
Amikor irsz az uzenet mezo alatt van par gomb az egyik a link , klikk ra es a felugro ablakba kell bemasolni amit linkelni szeretnel es akkor menni fog.[link]
-
mycsu29
tag
válasz
korodi1981 #139 üzenetére
Jó videó, köszi.
-
korodi1981
csendes tag
Múlt hét csütörtökön kaptam meg a gépet. Tényleg csak jót tudok róla írni. Akik eddig dícsérték, igazuk volt. Nem ismétlem meg az előttem lévőket. Én is csak ajánlani tudom, mert valóban kiváló tab.3G-ben szerintem talán a legjobb.És ára is nagyon kedvező.http://www.youtube.com/watch?v=oxW7IOlnARg Ezt a kis video-t találtam róla.
-
mycsu29
tag
Egy rövid leírás a gépről...
-
zsolt500
csendes tag
Megérkezett még múlt hét csütörtökön.Azt hittem felrobbanok......visszaküldték a pixelhibás gépet egy állítólagos szerviz jegyzőkönyvvel hogy nincs pixel hiba, vegyem le a fóliát és akkor nem látszik
Na levettem , lefényképeztem ,ma meg visszavittem nekik. Basszus 2 postaköltség meg egy 300km-es út.Megjegyzem megkerestem a gép importőr cégét ( kaptam hozzá nagyon korrekt segítséget ) akinél van a szerviz ,nem is hallottak a gépemről.Most várom vissza a pénzem
-
Poplacsek
senior tag
Pixelhibám nincs, hurrá
50/5-ös netem van és a tablet wifijével csatlakozva a TL-WR1043ND routerhez az androidos speedtest.net 33Mbps/5Mbps-es átlagot mér.
Reggel 8-kor vettem le töltőről (term. 100%), délelőtt max. fél órát volt bekapcsolva, délutántól vagy a gyerek, vagy én folyamatosan nyomkodtuk és most van 45%-on.Egy jó védőtokot és kijelző védő fólia kellene hozzá, mert kezdem félteni, mikor felkapja a kiscsávó
Tud valaki ajánlani?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
krausz dávid #126 üzenetére
Szia!
Többen kértek már tesztet a készülékről. Különösebb tesztet nem kívánok írni, mert előttem elég jól összefoglalta a lényeget csőnadrág az Overmax facebook oldalán 3 részletben. Az akku nagyon jól bírja, a kijelző szuper és mind a 10 ujjat érzékeli egyszerre, 3G-t még nem próbáltam, nem is fogom mostanában. Egyszerűen két nap használat után nincs vele semmi problémám, tök jó. A korábbi Overmax-okról olvastam hideget-meleget, viszont a Solution10 gyakorlatilag a 2012. év végén kijött Kiano Core 10.1 3G -n alapszik, így gyakorlatilag nem mondható egy friss, kezdeti hibáktól hemzsegő készüléknek, ez egy kiforrott darabnak tűnik. Aztán biztos lehet ezek közül is hibásat kifogni, mint mindenből. Én ajánlom a Solution10-et!
-
mycsu29
tag
-
Csak a tisztánlátás végett:
- a hozzászólások többsége azért lett törölve, mert egy sokszorosan visszaeső user regisztrál vissza újra- és újra.
- ahogy a korábbi nickjein, most is szórja a hozzászólásokat, ignorálja a fórum szabályait, szerkesztés gombot nem használja (ezért került törlésre az a majd 20 kép is).
- a fórum moderátorainak senki egy büdös pennyt nem fizet, nem hogy a különböző gyártók, de maga a PH! lapcsalád sem.A továbbiakban csak a készülékkel kapcsolatos bejegyzéseket szeretnénk látni, nem a dráma szakkört, meg hogy kit és miért tiltunk ki.
-
lacuska74
tag
Itt láttam azt a képet, amin hangszóróval egybeépített tartó van a tablethez?
Nem találom sehol, pedig olyat nagyon vennék -
zsolt500
csendes tag
Most látom hogy egy csomó hozzászólás meg kép el lett tüntetve a fórumból.Valakinek nagyon nem tetszik hogy nem egy gányolt gépről próbálnánk beszélgetni.Eddig azt gondoltam hogy ez egy független oldal de lassan rácáfol a nagytestvér
-
mycsu29
tag
Szerintetek a készülék ára fog 60.000 ft alá menni?
-
zsolt500
csendes tag
Még nem érkezett meg sajnos, már csak a jövőhéten kapom meg
-
Poplacsek
senior tag
válasz
sárgalap #110 üzenetére
Már nyúzom, vagyis egyelőre kisfiam nyomja rajta az angry birds-öt!
A május 17-i szoftver ápdéttel kezdtem. A dizájn hibátlan, gyönyörű gép. Én is levettem a fényerőt szinte minimumra, mert ez is elég, a hangereje nagyon jó. Ezt már lehet tölteni, ami alap de nekem nagy megkönnyebbülés volt egy hibás Colorovo CityTab után. A kijelző érintést precízen érzékeli, nem úgy, mint a gariba visszaküldött citytab, ami összevissza érzékelt. Jó, az egy hibás darab volt. Egyelőre gyorsban ennyi, a majdnem három éves fiamnak nagyon bejön!
-
zsolt500
csendes tag
válasz
szakonyizsol #100 üzenetére
Itt:http://www.pcdiszkont.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest