Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - iPhone topik
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kelzsoca
félisten
Üdv!
Ha rámutatsz, hogy hol fenyegettem kitiltással, jövök Neked egy sörrel.

Jóindulatból szóltam, hogy az efféle viselkedést a Prohardver lapcsalád házigazdái/moderátorai nem nézik jó szemmel.
Nem a topic indításra, és a termék ajánlgatására gondoltam, hanem a más konkurens gyártók elleni megnyilvánulásokra. (legyen az Samsung, ConCorde, MyAudio, WayteQ vagy bármelyik cég)
A WayteQ-el nyugodtan összeköthetsz, ez eddig sem volt titok, modder vagyok, és ezekre a készülékekre is készülnek custom szoftverek, mint még számos másikra is.Viszont olyan jellegű hozzászólásokat sem fogsz találni tőlem, ami a konkurens gyártók termékeit bármilyen szinten is negatív, lejárató, provokáló hangnemben tüntetné fel.
Remélem sikerült most már mindenkinek megértenie.Ez a topic pedig az Overmax Solution 10 3G készülékről szól, megkérnék mindenkit, hogy térjetek vissza a topic eredeti témájához.
Köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
 - iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
 - Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával

- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
 - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
 - Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő