- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Ha rámutatsz, hogy hol fenyegettem kitiltással, jövök Neked egy sörrel.
Jóindulatból szóltam, hogy az efféle viselkedést a Prohardver lapcsalád házigazdái/moderátorai nem nézik jó szemmel.
Nem a topic indításra, és a termék ajánlgatására gondoltam, hanem a más konkurens gyártók elleni megnyilvánulásokra. (legyen az Samsung, ConCorde, MyAudio, WayteQ vagy bármelyik cég)
A WayteQ-el nyugodtan összeköthetsz, ez eddig sem volt titok, modder vagyok, és ezekre a készülékekre is készülnek custom szoftverek, mint még számos másikra is.Viszont olyan jellegű hozzászólásokat sem fogsz találni tőlem, ami a konkurens gyártók termékeit bármilyen szinten is negatív, lejárató, provokáló hangnemben tüntetné fel.
Remélem sikerült most már mindenkinek megértenie.Ez a topic pedig az Overmax Solution 10 3G készülékről szól, megkérnék mindenkit, hogy térjetek vissza a topic eredeti témájához.
Köszönöm! -
kelzsoca
félisten
(#38) mycsu29
(#39) CingáriuszAzzal hogy bemutat egy tabletet, vagy hogy külön topicot csinál neki, semmi probléma nincs, én sem ezért szóltam.
-
kelzsoca
félisten
válasz
csőnadrág #36 üzenetére
Én viszont nem szeretnék többször átnézni ide, és ezt látni, amit annak ellenére csinálsz, hogy megkértelek, fejezz be.
Engem nem érdekel, hogy pénzért, vagy megszállottságból ajánlgatod mind felett az Overmax gépeit, az sem érdekel van -e kapcsolatod a céggel, aki ezeket itthon forgalmazza, de ez a magatartás a Prohardver fórumain nem megengedett, és a moderátorok/közösség nem tolerálja.
Gondoltam szólok, mielőtt végleg kiraknak innen, peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged