- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Ha rámutatsz, hogy hol fenyegettem kitiltással, jövök Neked egy sörrel.
Jóindulatból szóltam, hogy az efféle viselkedést a Prohardver lapcsalád házigazdái/moderátorai nem nézik jó szemmel.
Nem a topic indításra, és a termék ajánlgatására gondoltam, hanem a más konkurens gyártók elleni megnyilvánulásokra. (legyen az Samsung, ConCorde, MyAudio, WayteQ vagy bármelyik cég)
A WayteQ-el nyugodtan összeköthetsz, ez eddig sem volt titok, modder vagyok, és ezekre a készülékekre is készülnek custom szoftverek, mint még számos másikra is.Viszont olyan jellegű hozzászólásokat sem fogsz találni tőlem, ami a konkurens gyártók termékeit bármilyen szinten is negatív, lejárató, provokáló hangnemben tüntetné fel.
Remélem sikerült most már mindenkinek megértenie.Ez a topic pedig az Overmax Solution 10 3G készülékről szól, megkérnék mindenkit, hogy térjetek vissza a topic eredeti témájához.
Köszönöm! -
kelzsoca
félisten
(#38) mycsu29
(#39) CingáriuszAzzal hogy bemutat egy tabletet, vagy hogy külön topicot csinál neki, semmi probléma nincs, én sem ezért szóltam.
-
kelzsoca
félisten
válasz
csőnadrág #36 üzenetére
Én viszont nem szeretnék többször átnézni ide, és ezt látni, amit annak ellenére csinálsz, hogy megkértelek, fejezz be.
Engem nem érdekel, hogy pénzért, vagy megszállottságból ajánlgatod mind felett az Overmax gépeit, az sem érdekel van -e kapcsolatod a céggel, aki ezeket itthon forgalmazza, de ez a magatartás a Prohardver fórumain nem megengedett, és a moderátorok/közösség nem tolerálja.
Gondoltam szólok, mielőtt végleg kiraknak innen, peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest