Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
csőnadrág
csendes tag
Szia! Nehéz kérdést tettél fel...Márkának( lehet hogy elfogult vagyok) de max. az Overmax, és a Wayteq nevezhető..A My Audio, és a Concord a nem ajánlott kategóriát súrolja...Egy-egy jobb termékük kicsúszik. Az Overmax termékei nem kizárólag tabletre korlátozódnak, és a Wayteq-é sem. Tablet fronton én az Overmaxot picit jobbnak gondolom. Nagyobb a választékuk, és biztosan kijelenthetem, hogy a tabletjeik többsége sikeres....Amin sürgősen javítani kell, az a support, vagyis a termék támogatás. Tudtommal lesznek változások. A facebook oldaluk friss, és segítőkész munkatársuk kezeli.( nem én, félre értések végett..) Most a két cég szinte egyszerre dobott piacra hasonló paraméterű, 10,1'-es gépet. És bár az Overmax gépe brandelt készülék, a Wayteq-é saját gyárában készült, az Overmax Solution gyártmány jobban sikerült a topicok információja alapján. Az Overmax lengyel cég, oldala már magyar nyelven is elérhető.Frissítések megtalálhatók rajta. Sőt,ha angolul kérdezel fecebook-os oldalukon, hamar válaszolnak. Összefoglalva: támogatás terén nem, de tabok terén jobbnak érzem, vélem az Overmaxot. ( Prestigio 10,1'-ek MVA Led kijelzővel szereltek, nagyon halkak, drágák, nem ajánlom őket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Trollok komolyan
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Billentyűzet gondom van
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Társasjáték topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest