Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Hát tudod Zoli nekem egy bajom van az időtállósággal.
Szerinted ha kijön az AM3-és az jó lesz már pedig ugy néz ki hogy a felmért hibákat a tervezők már orvosolni fogják benne, akkor szerinted mitől lesz ez időtálló.??
Én azt mondom, hogy jó cuccok ezek az AM2-es gépek csak kifejezetten tesztelésre vannak kitalálva.
AZ új technológiát tesztelik benne amit majd az AM3-ban fognak kihozni tökéletesítve.
Azaz szerintem nem véletlen az AM2-es motyók hiányossága azaz hogy kevés van belőllük. -
rob5
aktív tag
Igen , most feltettem a 1.5xe változatot, az fut faszán egyenlőre egy magon, mi ez az anomália majd rájövök valahogy.
Az sp 2004 fut mint ökör játékok is csak a pi szarozik, a feladatkezelőben nézve olyan mintha kikapcsolná magát néha fut/nem fut között váltakozik.
Azt hozzá kell tennem ez a régi rendszerem lementett pi je volt amin még a sandit tesztelgettem, szerintem valami fájlsérülés lehetett. -
rob210
nagyúr
Zoli nézd már meg légyszíves azokat a teszteket amiket én csináltam és azokat futtasd már le köszi

Mert így nincs összehasonlítási alap holnap majd én is megcsinálom ezt a kaki aidát meg a winrart is mert látom te erre vagy rágerjedve.
Meg annyi kérésem lenne, hogy az eredmények mellé tegyél már légyszíves mindíg 2 cpu-z képet köszi
-
nincs a VIA-val semmi gond, ha tuningolni sem akar chaser, akkor pedig főleg megveheti!
chaser: a kérdés: el akarod e adni a ddr memoidat? ha igen, akkor AM2, az a jövő, később abba olcsóbb lesz kétmagos, mert ugye abszolut az az irány ...
ha pedig most ramot is veszel, a ddr2 abban is olcsóbb már!
amugy, nézhatsz ULI/nVIDIA 1967es alaplapot is, azok is olcsók! pl. [link] MSI K9NU Neo-V
viszont, 1280x1024ben játszani nem nagyn lehet alap vga-val, max low-on ... és szvsz elirtad, mert a bf2 nem megy mx440 kártyán ;) sm2.0 alap neki ...
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
NA akkor csinálunk egy gyors tesztet mindenki kedvéért?
Mert ilyen elképzeléseim lennének , hogy everest tetszteredmények, aztán cpu- z képek, super pi eredmények, cinebench 2003, metabench,
HA valamelyik progi nincs meg szólj átküldöm ez nem lehet akadály
Holnap sajna egész nap dolgozom tehát csütörtök lesz a nagy teszt napja ha te is ráérsz akkor
illetve te most is megcsinálhatod, csak nekem ahhoz ma már nincs kanalam
-
Chaser
legenda
Most 2200+sempronom van, 64 megás mx 440nel..512 mb rammal. A BF2 gond nélkül ment 1024-ben. egyedüli game ami kifogott rajta a medal of honour legújabb része volt..ott néha beszaggatott. Ezelőtt 2000+ athlon xpm volt,256 mb rammal, azzal meg 32 megás vidkarival toltam a gameket
Nem mondom néha kevés volt, de a legtöbb ment.Az via chipsetes volt, a mostani nforce..gondom egyikkel se volt/nincs..atomstabil mind2. Én is az am2 felé hajlok, de a lap amit írtam mellé viás, nforceos 18tól kezdődik kb. 1280 meg azért kell mert 19es lcd moncsit akarok, az meg ugye úgy szép ha 1280-ban van
Igazából nem vagyok hardcore gamer
Néha-néha téli unalmas estéken valami gamet azért nyüszögetnék
Azért nem akarok drágább vidkarit venni mert nem használnám ki
De a proci árak nagyon lementek, a mostani gépen lassan 2 éves lesz..ezért cserélném le..ha mákom van még jó áron el tudom adni, teszek hozzá kis zsetont és lesz egy amd64-em 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060906/winrarteszt25_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Nem mondom néha kevés volt, de a legtöbb ment.Az via chipsetes volt, a mostani nforce..gondom egyikkel se volt/nincs..atomstabil mind2. Én is az am2 felé hajlok, de a lap amit írtam mellé viás, nforceos 18tól kezdődik kb. 1280 meg azért kell mert 19es lcd moncsit akarok, az meg ugye úgy szép ha 1280-ban van