- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Hát tudod Zoli nekem egy bajom van az időtállósággal.
Szerinted ha kijön az AM3-és az jó lesz már pedig ugy néz ki hogy a felmért hibákat a tervezők már orvosolni fogják benne, akkor szerinted mitől lesz ez időtálló.??
Én azt mondom, hogy jó cuccok ezek az AM2-es gépek csak kifejezetten tesztelésre vannak kitalálva.
AZ új technológiát tesztelik benne amit majd az AM3-ban fognak kihozni tökéletesítve.
Azaz szerintem nem véletlen az AM2-es motyók hiányossága azaz hogy kevés van belőllük. -
rob5
aktív tag
Igen , most feltettem a 1.5xe változatot, az fut faszán egyenlőre egy magon, mi ez az anomália majd rájövök valahogy.
Az sp 2004 fut mint ökör játékok is csak a pi szarozik, a feladatkezelőben nézve olyan mintha kikapcsolná magát néha fut/nem fut között váltakozik.
Azt hozzá kell tennem ez a régi rendszerem lementett pi je volt amin még a sandit tesztelgettem, szerintem valami fájlsérülés lehetett. -
rob210
nagyúr
Zoli nézd már meg légyszíves azokat a teszteket amiket én csináltam és azokat futtasd már le köszi
Mert így nincs összehasonlítási alap holnap majd én is megcsinálom ezt a kaki aidát meg a winrart is mert látom te erre vagy rágerjedve.
Meg annyi kérésem lenne, hogy az eredmények mellé tegyél már légyszíves mindíg 2 cpu-z képet köszi -
nincs a VIA-val semmi gond, ha tuningolni sem akar chaser, akkor pedig főleg megveheti!
chaser: a kérdés: el akarod e adni a ddr memoidat? ha igen, akkor AM2, az a jövő, később abba olcsóbb lesz kétmagos, mert ugye abszolut az az irány ...ha pedig most ramot is veszel, a ddr2 abban is olcsóbb már!
amugy, nézhatsz ULI/nVIDIA 1967es alaplapot is, azok is olcsók! pl. [link] MSI K9NU Neo-V
viszont, 1280x1024ben játszani nem nagyn lehet alap vga-val, max low-on ... és szvsz elirtad, mert a bf2 nem megy mx440 kártyán ;) sm2.0 alap neki ...
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
NA akkor csinálunk egy gyors tesztet mindenki kedvéért?
Mert ilyen elképzeléseim lennének , hogy everest tetszteredmények, aztán cpu- z képek, super pi eredmények, cinebench 2003, metabench,
HA valamelyik progi nincs meg szólj átküldöm ez nem lehet akadály
Holnap sajna egész nap dolgozom tehát csütörtök lesz a nagy teszt napja ha te is ráérsz akkor
illetve te most is megcsinálhatod, csak nekem ahhoz ma már nincs kanalam -
Chaser
legenda
Most 2200+sempronom van, 64 megás mx 440nel..512 mb rammal. A BF2 gond nélkül ment 1024-ben. egyedüli game ami kifogott rajta a medal of honour legújabb része volt..ott néha beszaggatott. Ezelőtt 2000+ athlon xpm volt,256 mb rammal, azzal meg 32 megás vidkarival toltam a gameket
Nem mondom néha kevés volt, de a legtöbb ment.Az via chipsetes volt, a mostani nforce..gondom egyikkel se volt/nincs..atomstabil mind2. Én is az am2 felé hajlok, de a lap amit írtam mellé viás, nforceos 18tól kezdődik kb. 1280 meg azért kell mert 19es lcd moncsit akarok, az meg ugye úgy szép ha 1280-ban van
Igazából nem vagyok hardcore gamer
Néha-néha téli unalmas estéken valami gamet azért nyüszögetnék
Azért nem akarok drágább vidkarit venni mert nem használnám ki
De a proci árak nagyon lementek, a mostani gépen lassan 2 éves lesz..ezért cserélném le..ha mákom van még jó áron el tudom adni, teszek hozzá kis zsetont és lesz egy amd64-em
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest