- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
www.kepfeltoltes.hu szarakodik egy ideje. Nekem pl. opera alatt hiába töltök fel képet meg sem jelenik az oldal a feltöltött linkekkel...
Eddig viszont jó volt.
Firefox alatt megjelenik ugyan a link a feltöltött képhez, de az általad kérdezett hibás link formájában.
Azaz a link működik, csak kézzel az elejére be kell biggyeszteni, hogy: www.kepfeltoltes.hu és utána bemásolni a többit, tehát ennél a linknél ezt: 060907/am2_939_Metabench098_2900Mhzk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És voilá, meg lehet nézni a feltöltött képet
Nem tudom miért szarakodik az oldal, de most szerintem is érdemes más ilyen jellegű helyre felpakolni pl. ide: [link] (Soak kolléga
)
Üdv,
dbius -
Chaser
legenda
Thx
A BF2 meg megy a mostani gépemen mx440 kártyán
ha hiszed ha nem
Eljöhetsz megnézni ha gondolod
Lehet nem full grafikán mert, de 1024-ben szaggatás nélkül és szép volt. Azért meg hogy minden árnyék meg effekt fullosan menjen nem adok ki +30 ezret
Mostmár nagyjából képben vagyok mi a 939 és am2 között a különbség. Tuningolni igazából nem akarom, utánaolvastam ezeket nem is nagyon lehet, mármint a 3200+-t. A lényeg: AMD rlz
-
Zoli329
addikt
Nem kellett emelnem semmilyen feszt. De fesz emelés se segített semmit hogy feljebb érjek 2.6-on. Ht-visszaosztva meg memó is levéve (ez utóbbi nem is szükséges mint kiderült). Hőmérséklet pl sandra alapján. Ezt a progit nem ism. de megnézem
Egyébként visszavettem alapra a cpu-t mert bőven elég (sőt) a 7900gt-hez. -
hitman,
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest