Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
www.kepfeltoltes.hu szarakodik egy ideje. Nekem pl. opera alatt hiába töltök fel képet meg sem jelenik az oldal a feltöltött linkekkel...
Eddig viszont jó volt.
Firefox alatt megjelenik ugyan a link a feltöltött képhez, de az általad kérdezett hibás link formájában.
Azaz a link működik, csak kézzel az elejére be kell biggyeszteni, hogy: www.kepfeltoltes.hu és utána bemásolni a többit, tehát ennél a linknél ezt: 060907/am2_939_Metabench098_2900Mhzk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És voilá, meg lehet nézni a feltöltött képet
Nem tudom miért szarakodik az oldal, de most szerintem is érdemes más ilyen jellegű helyre felpakolni pl. ide: [link] (
Soak kolléga
)
Üdv,
dbius -
Chaser
legenda
Thx
A BF2 meg megy a mostani gépemen mx440 kártyán
ha hiszed ha nem
Eljöhetsz megnézni ha gondolod
Lehet nem full grafikán mert, de 1024-ben szaggatás nélkül és szép volt. Azért meg hogy minden árnyék meg effekt fullosan menjen nem adok ki +30 ezret
Mostmár nagyjából képben vagyok mi a 939 és am2 között a különbség. Tuningolni igazából nem akarom, utánaolvastam ezeket nem is nagyon lehet, mármint a 3200+-t. A lényeg: AMD rlz 
-
Zoli329
addikt
Nem kellett emelnem semmilyen feszt. De fesz emelés se segített semmit hogy feljebb érjek 2.6-on. Ht-visszaosztva meg memó is levéve (ez utóbbi nem is szükséges mint kiderült). Hőmérséklet pl sandra alapján. Ezt a progit nem ism. de megnézem

Egyébként visszavettem alapra a cpu-t mert bőven elég (sőt) a 7900gt-hez. -
hitman,
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Eddig viszont jó volt.
Soak kolléga
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha hiszed ha nem