- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
válasz
cousin333 #170 üzenetére
Nagyon ugy néz ki ezekből a tesztekből hogy tényleg nem sok értelme ehhez a vga-hoz nagyobb proccesszort venni. Akkor viszont most jobb várni a dx10-re, mivel akkor ugy is vga csere kell, s akkorra már az x2 is lényegesen olcsóbb lesz. mint mondtad az x2 2Ghz és az x2 2.7 Ghz között alig van különbség. hát nem semmi. Akkor várunk tovább, sajnos addig, hogy a plusz 1Ghz memoria is felesleges, hiszen ddr400-ról van szó. Attol félek hogy tavasszal lapcsere is kell, ami ddr2-őt jelent legalább, jaj meg a vga, jaj meg a proci.
Nekem már elegem van ebből -
törölt tag
válasz
cousin333 #169 üzenetére
Azon már nem lepődök meg, hogy vannak, akik csak faszságokat tudnak írni (ráadásul azt is csak helytelenül). De hogy telefloodoljon vele egy rakat topicot, az már kicsit sok. Az ilyeneket vágnám ki a BANatba legalább egy hétre.
''Ráadásul 4 soros az aláírás...''
Van aki szeret a tűzzel játszani. Bár inkább játszana mással... -
éN79
addikt
válasz
cousin333 #87 üzenetére
Hát pont azért ''ütött szíven'' , mert nem is állt szándékomban ellent mondani, ha gyakorlatilag egyetértek veled.
(a szívenütés meg inkább emlékképek keltése volt saját magamban az általad leírtak alapján...)
A 3800+ és 4800+ között persze van különbség, de ez kétségtelenül nem jön elő a netezés közben, ellenben videokonvertálásnál azért gyorsabb volt ''egy kicsit''. -
Ősember
őstag
válasz
cousin333 #83 üzenetére
daa-raa kollega szerint nem jelentös. intelnél biztos vagyok benne, de ugy rémlik amd-nél is jelentös. nekem egy an8 ultra volt 2*512 rammal és ugy emlékszem érezhetö volt a különbség, de lehet csak az emlékeim csalnak
igen az 1-röl 2-re az 1-röl 2 gigára váltást jelentia fene sem tudja pl am2 rendszernél mennyit jelenta dual channel, de én pl huzamosabb ideig nem maradnék 1x1 ramon... kis szerencsével el tudod adni majd a 2*512-t is ugy, hogy ne bukj az egész váltás a dolgon csak 1-2k-val többet, mintha 1x1-et vettél volna és késöbb vennél mellé még egyet.
-
éN79
addikt
válasz
cousin333 #77 üzenetére
Hmmm, bele-bele olvastam a topikba, de sok helyen ''szíven ütött'' amit írtál.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a régi ''levetett'' gépeimet az ismerőseim körében (gyakorlatilag család) viszontláthatom rendszeres időközönként.
És mit ne mondjak, mind a mai napig tökéletesen működik az első komoly Athlon XP 2000+-os gép teljesen normális teljesítménnyel. Míg a 3000+-os S754-es másfél-két éves gépem egy másik helyen mindíg megdöbbent, milyen gyors műveletvégrehajtásokra képes OS alatt, és játékok esetén se a legrosszabb alternatíva.
Szóval én nemrégiben cseréltem le a 3800+ X2-t egy 4800+ X2-re kb. fél év után, (ez kizárólag a kedvező árnak volt köszönhető), de iszonyat teljesítménybumm bizony nem történt (nem mintha erre számítottam volna ...)
A jónak mondható és gondosan kiépített S939 rendszeremet AM2-re váltani badarság lett volna a részemről, úgyhogy egyenlőre maradok az elavulandó rendszerem mellett.
Mart az újabb processzorok megjelenésekor meglátjuk mi lesz. -
Ősember
őstag
válasz
cousin333 #77 üzenetére
''1x1GB-vel elveszik a dual channel - amúgy nem túl nagy, de létező - sebességelőnye. 2x512MB-al bővítéskor lehetnek problémák.'' - biztosan használtál már single és dual channelt ugyan azon a rendszeren? szerintem marhára de nem kicsi az elönye a dual channelnek! a többivel nagyjábol egyetértek
aki 1-röl 2-re vált ram téren az ne is gondlja, hogy olcsobban jön ki... még ddr1-nél is 1-röl 2-re sok pénz, de azt hiszem ezt nem kell magyaráznom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest