Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob5
aktív tag
Ez így van megerősíthetlek, az x2 topicba ép most tettem képet 2700mhz viszi 1,45-1,48 között mostmár a gép .
Csak a driver és az optimizer van fenn kihagytam a különböző registry módosítást és a ms hotfixet (ami mellesleg csak angol xp hoztak ki ill még németet is találtam) -
rob5
aktív tag
Rob210 ha megkérlek megnéznéd nekem , hogy a super pi mindkét magon inditva műkszik tökéletesen szerintem ez a dual hotfix, meg optimizer szarok zavarnak be.
A gép egyszerüen kikapcsolja magát occt, minden szar amik jobban fűtenek és jobban terhelik a procit lefut ezt mostmár nem értem.
A sp2004 ( egy óráig futtatam jelenleg) egy pontos progi a sandin tapasztaltam a super pi még 2900lefutott mig a sp 2800 engedte itt volt stabil.
Mi a fene lehet ez?
[Szerkesztve] -
rob5
aktív tag
Igen , most feltettem a 1.5xe változatot, az fut faszán egyenlőre egy magon, mi ez az anomália majd rájövök valahogy.
Az sp 2004 fut mint ökör játékok is csak a pi szarozik, a feladatkezelőben nézve olyan mintha kikapcsolná magát néha fut/nem fut között váltakozik.
Azt hozzá kell tennem ez a régi rendszerem lementett pi je volt amin még a sandit tesztelgettem, szerintem valami fájlsérülés lehetett. -
rob5
aktív tag
Előfordulhat hogy összefossa a rendszer magát mivel még alapon sem fut le a két super pi ?
Valami összeakad win alatt ha mindkét magon elinditom, gépet is lekapcsolja egy idő után a táp nem lehet a ludas szerintem 450 cooler master real power.
[Szerkesztve] -
rob5
aktív tag
Na ismét feljebb egy kicsit 2700mhz 1,52volton filmeket tömörítettem , játszottam, 3dmarkok, super pi, semmi hiba az orthos fél óra után dobott egy hibát, valószinűleg így használom majd amiket én használok egyik alkalmazás sem izzasztja majd meg ennyire.
Vízet neki csak ez lehet a következő lépés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rob5
aktív tag
Hát igen a minőségi ámbár nem olcsó alkatrészek egy kicsit segíthetnek, de hát hozott anyaggal próbálja meg mindenki kihozni a legjobb eredményt, nálam ezek az eredmények már nagyon is jónak mondhatóak. Egy kis tákolgatás mindig segíthet, kérdés meri -e válalni valaki, de ezt már az asrock topicban mondtam anno.
-
rob5
aktív tag
Na itt tartok jelenleg, a g-power hűtője visszakerült 1850rpm -en használom , ja újrapasztáztam rob ahogy javasoltad ez is segített egy pár celsiust.
[link]
A asrock lapocska VID3 moddolva (max fesz 1,58 amit tudnák adni neki, mostmár) , hát sajnos az adaták nagyon hiányoznak pedig vízzel és egy jó adata rammal lehetne ezt húzni rendesen a proci bírná.
Mostmár annyira nem vagyok elkenődve féltem hogy hiányozni fog a san diego , de hát ég és föld a két proci akárhogy is nézem.
Gratula az egy éveseknek!!!

[Szerkesztve] -
rob5
aktív tag
Hát igen az a fránya államháztartás szűk volt, mint a jelenlegi országkassza.
Elérhető árú tuningramot mit ajánlottál volna?
Én ezekre gondoltam:
- adata extreme edition csak az nem tudtak szerezni
- geil value talán bírná , de olvastam hogy az 1gb nem megy valami jól
''óccsón'' akartam fejleszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)