- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Aranygyerek #4904 üzenetére
Szerintem azért mert olcsó és megbízható. Nem tud über dolgokat azt viszont stabilan és üzem biztosan. Ami még lenne ebben a kategóriában az msi 580-s platinuma. Az viszont a bios és a tulhúzás miatti anomáliák miatt nem javallot és drága is. Van még az asus 580-n is. Ezzel az elején voltak gondok. én úgy tudom biossal már orvosoltak rajta. A totyikját érdemes átolvasni mindkét lapnak. Itt az asrock 480. Árban tökéletes. A különbség annyi az előző lapoktól, hogy itt cf esetén 2x8 a pcie sáv, mig a föntieké 2x16 (de ez még a 2900xt-nek se kell).
VaniliásRönk: ha meg így áll a dolog akkor egy 2900pro jobb megoldás. Teljesítményben is és venti is csak egy van.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek #4904 üzenetére
Azért mert AMD chipset van rajta, nem egy kismillió buggal megtűzdelt nVidia, úgy tűnik mégis hiába téptük eddig a szánkat...
Gyuri27: A CF-t is csak poénnak szántam (bár 45k-ért két 2600Pro OC megfontolandó jelenleg, így még 2950GT előtt), mert a dual 2600-ak itthon még az egyébként is magas nyugati áruknál is többe fognak kerülni, mivel nagyon kevés jön majd be az országba... (pedig annó azt hittem lesznek majd szép számmal 40-45k magasságában, de sajnos nem úgy néz ki
)
AtHoS: Nekem is csak egy gyenge-közepes VGA kellett, 1-2 könnyen emészhető stuffhoz, hogy esténként ha kedvem szottyan legyen mivel játszogatni kicsit, a TV-ben úgy sincs semmi, minden este meg nem lehet "kijárni".
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek #4897 üzenetére
Szerintm már elég sok dolog elhangzott itt, ez a te döntésed. (talán még annyit, hogyha ASRock, akkor ALiveXFire-eSATA2)
RAM-nak mondjuk 2x1GB Kingmax 800, ha az ár fontos szempont.AtHoS: 2600XT CF?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek #4893 üzenetére
Na én pont ezért utáltam meg.
Meg annó a 256MB RAM-omnak sem tett jót a Creative meg(a)hajtója.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek #4891 üzenetére
Az USB bővítő felesleges lesz, LAN-ból viszont sajnos csak egy van az alaplapon. Az int. hang elég jó, én kivágnám a Creative-ot a gépből, de van aki ragaszkodik hozzá.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek #4889 üzenetére
Szerinted az int. VGA miatt ajánlottuk a Giga lapot, neked ez jött le?
2+ PCI mihez kell?
-
nesa
veterán
válasz
Aranygyerek #4871 üzenetére
Ha esetleg hasznalt lapra adod a fejed ezt erdemes megnezned postazni nem akarom de hatha megoldhato mashogy is.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek #4871 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- Asus Rog Ergo gamer szék
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest