Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Szerintem azért mert olcsó és megbízható. Nem tud über dolgokat azt viszont stabilan és üzem biztosan. Ami még lenne ebben a kategóriában az msi 580-s platinuma. Az viszont a bios és a tulhúzás miatti anomáliák miatt nem javallot és drága is. Van még az asus 580-n is. Ezzel az elején voltak gondok. én úgy tudom biossal már orvosoltak rajta. A totyikját érdemes átolvasni mindkét lapnak. Itt az asrock 480. Árban tökéletes. A különbség annyi az előző lapoktól, hogy itt cf esetén 2x8 a pcie sáv, mig a föntieké 2x16 (de ez még a 2900xt-nek se kell).
VaniliásRönk: ha meg így áll a dolog akkor egy 2900pro jobb megoldás. Teljesítményben is és venti is csak egy van.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Azért mert AMD chipset van rajta, nem egy kismillió buggal megtűzdelt nVidia, úgy tűnik mégis hiába téptük eddig a szánkat...
Gyuri27: A CF-t is csak poénnak szántam (bár 45k-ért két 2600Pro OC megfontolandó jelenleg, így még 2950GT előtt), mert a dual 2600-ak itthon még az egyébként is magas nyugati áruknál is többe fognak kerülni, mivel nagyon kevés jön majd be az országba... (pedig annó azt hittem lesznek majd szép számmal 40-45k magasságában, de sajnos nem úgy néz ki
)AtHoS: Nekem is csak egy gyenge-közepes VGA kellett, 1-2 könnyen emészhető stuffhoz, hogy esténként ha kedvem szottyan legyen mivel játszogatni kicsit, a TV-ben úgy sincs semmi, minden este meg nem lehet "kijárni".

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Szerintm már elég sok dolog elhangzott itt, ez a te döntésed. (talán még annyit, hogyha ASRock, akkor ALiveXFire-eSATA2)
RAM-nak mondjuk 2x1GB Kingmax 800, ha az ár fontos szempont.AtHoS: 2600XT CF?

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Na én pont ezért utáltam meg.
Meg annó a 256MB RAM-omnak sem tett jót a Creative meg(a)hajtója. 
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Az USB bővítő felesleges lesz, LAN-ból viszont sajnos csak egy van az alaplapon. Az int. hang elég jó, én kivágnám a Creative-ot a gépből, de van aki ragaszkodik hozzá.

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Szerinted az int. VGA miatt ajánlottuk a Giga lapot, neked ez jött le?
2+ PCI mihez kell? -
nesa
veterán
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Ha esetleg hasznalt lapra adod a fejed ezt erdemes megnezned postazni nem akarom de hatha megoldhato mashogy is.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

2+ PCI mihez kell?