- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én nemrég abit kn9-et vettem, az első lap, amire azt mondom, hogy tökéletes- kopp-kopp
- frankón lehet vele tuningolni, stabil, és jól néz ki, bár ez szubjektív
ott van még a biostar TF550, azt még nem próbáltam, arról is csak jókat hallottam, vagy a GB-nek az új 690g-s lapja. Van egy asus 690g-s lapom is, az is elég korrekt, tuningban is, csak az időzítésaeket nem lehet állítani sajnos, talán majd egy újabb BIOS-szal megoldják.
Sztem ez a progi amd chipes lappal nem műxik, ez annak szól, aki eziránt érdeklődött.
szerk: #4381 Mercutio_: az nv ntune nevű progijára gondolsz, 250-ig lehet vele FSB-t emelni, nem rossz találmány.
szerk2: #4386 Gyuri27: nem csúcsgépről beszéltem, hanem tökéletesről
ami nálam: olyan lap ami tetszik tuningban, színben
meg úgy általában, hozzá faxa proci, nem kell túl nagy, a mostani x2-esem is bőven sok, faxa ramok, halk hűtő, esetleg egy erősebb vga, amit szintén nem tudom minek vennék, meg egy frankó ház..
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- frankón lehet vele tuningolni, stabil, és jól néz ki, bár ez szubjektív
ott van még a biostar TF550, azt még nem próbáltam, arról is csak jókat hallottam, vagy a GB-nek az új 690g-s lapja. Van egy asus 690g-s lapom is, az is elég korrekt, tuningban is, csak az időzítésaeket nem lehet állítani sajnos, talán majd egy újabb BIOS-szal megoldják.
meg úgy általában, hozzá faxa proci, nem kell túl nagy, a mostani x2-esem is bőven sok, faxa ramok, halk hűtő, esetleg egy erősebb vga, amit szintén nem tudom minek vennék, meg egy frankó ház..

én Asus M2N-E -t tudnék ajánlani vagy egy másik változatot de NE mATX-eset!nekem 1 M2N-MX-m van naon nem vok vele megelégedve... bár ha nem akarsz tuningolni és everest memo írás sebesség sem érdekel akkor jo választás leeht ez a lap is...