- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
upsz sorry

K9A Platinum nem tom miért irtam azt... -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem fejjel akarok a falnak menni, azért is nézegetem a totyikokat,hogy mit érdemes venni. 667-es kingmaxnak alapfeszen 840 körül van a vége, majd veszek 800ast és kipróbálom nnak hol a vége. Nyilván nem garantálja a 667-es tuningpotenciálja a 800asét is, de 1 próbát megér. Corsair ramot meg nem fogok venni,a cél az hogy minél kevesebb pénzből minél bikább gépet rakjak össze
Ezért ultratuningos ram, alaplap szóba se jöhet, semiben meg azért gondolkodom, mert eddig volt 1 pár..és nem volt velük gond..hiába ''csak'' kistestvérei az athlonnak..ami abban nyilvánul meg hogy kisebb az L2, a64 meg nem L2-re gyúr, hanem órajelre.
A proci tuningpotenciálokat összehasonlítani meg értelmetlen, sok helyen láttam, olvastam,tapasztaltam, a semik jobban tuningolhatók, láttam igazán extrém eseteket is
Persze gyártástechtől is függ..jó példa volt erre a 939es 3700es sandi proci..E4 ill E6 steppinggel.
És nem az everest miatt akarom a ramokat 1000mhz környékén járatni, volt egy hivatalos teszt, valami ddr2-t 1200mhz környékén járattak, összehasonlítatlanul gyorsabb lett az összteljesítmény. Hiába ketyeg a proci magasan, ha a ramokkal nem tudja ezt közölni, és még ott van a HT is, ezek a szűk keresztmetszetek. Nyilván nem véletlenül 2 ghz környékén jelentek meg a c2d procik is, azok fsbje is már 1066 mhz ha jól tudom, bővítik az utasításkészleteket, növelik az FSB v HT sebességét, mert a proci ezen keresztül kommunikál az alaplappal. -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Lehetni lehet
Egyik fórumtárs ddr2 400!mhz-es ramot rakott bele..nem vicc..tényleg van ilyen
Tudom hogy alapból 667 a minimum, hogy pörögjön is. Arra gondoltam, hogy mivel húzom a procit, a ram is menne vele együtt, csak példa: ha 2gzh körüli semit feltolok 3000-re..sztem bírná..a ramokat is vinné felfelé, 533as tuning rammal így valszeg a ram 900 környékén ketyegne..ezek csak durva számítások..és nem kellene visszaosztani a ramot. Csak igazából tuningolni nem szoktam, csak megnézem mit tud az adott cucc
Utána már nem nagyon érdekel, mert úgyse használom ki
Az áraktól függ mik lesznek jövőre..2ghzes semi 800as ramokkal ..proci 2.5-en, ramok 1000-en...és ha még 1Tben is menne így
A teljes rendszer sebességnövelése a cél, nem az, hogy a proci az ég magasságában ketyegjen, ramok meg nagyon visszaosztva, és akkor az egész nem ért semmit. A szűk keresztmetszet a ram frekije, azt szeretném minél jobban tuningolni.Abból kiindulva hogy a 667es kingmax alapfeszen gond nélkül ment 800on, valszeg a 800-as menne 1000-en, és ezzel a verzióval tuning nélkül is pörögne a gép. Azt nem tudom, hogy a semi alapból a 800as ramot 800on hajtja-e, vagy 667en, vagy még ez is semin belül is típusfüggő. -
nightwish
csendes tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Majd pont téged foglak megkérdezni. Tele van a szakma ilyen kis mitugrálszokkal mint te!
Tuningollj tovább, ost hidd azt hogy értessz hozzá.
Csak az a helyzet hogy tévedtem a fórummal kapcsolatban.
Azt hittem reális segítséget kapok.
Nem! Na pá.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az Abit sosem rohan az új chipsetek bevezetésével, tipikusan az utolsók között jelennek meg a lapjai. Egyébként én is kíváncsi lennék egy AT9 32X vagy akár sima AT9 lapra (az A-betű fontos, μGuru nélkül nem Abit az Abit lap, Fatal1ty-t viszont nyugodtan kihagyhatják.)
-
nightwish
csendes tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Én nem mondtam hogy büfé vagy csak hogy nagyképűen viselkedsz.
Ha nem tudsz segíteni akkor ne mondd hoy gagyit vettem mert mostmár én is tudom.
A hardware nagyon gyorsan fejlődik. Nem csak a teljesítmények hanem a szabványok is változnak. Nem vagyok benne (kb. 1,5-2) éve ezért mellé nyúltam és segítséget kértem.
Te meg: ''Jó nagy szart vettél!''
Na kössz a segítséget.
Amúgy meg valszínüleg nem fogják becserélni mert nem hibás!
Ennyit erről mert gondolom hogy most sem látod mi a baj a válaszaiddal.
Akármit írsz én már nrm fogok reagálni.
Mégegyszer köszönöm hogy felvilágosítottál.
Üdv, -
nightwish
csendes tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Aha... Na akkor elmondom:
Azért írtam ebbe a fórumba mert azt vártam hogy a jelenlegi körülményekhez kapok valami épkézláb megoldást.Nem te vagy az aki erre válasz tud adni.
Osztod itt nekem az észt hogy ezt kellett volna meg azt kellett volna. Ez van és kész!
Nem vagyok tuning csávó és gondolom hogy az is normális alaplap amit nem lehet húzni, úgyhogy légyszi szálj le a témáról ha értelmeset nem tudsz mondani.
Majd valaki aki nem annyira profi ad valami használható tanácsot.
Ezek után meg hogy mit kezdtem és mikor ahhoz semmi közöd. Maradjunk annyiban hogy én még láttam belülről és szereltem is 286-ost. Csakhogy tudod a számítástechika nem csak a ''Húzzuk a procit meg a memóriát''-ból áll.
Hanyagolj légyszíves.
Üdv,
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Hali
Na basztasd már őket, ezt vették, kész. Ez így végtelen és főleg értelmetlen vita. Erre futotta. Bár valószínüleg valóban nem a legjobb választás volt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zolynet
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
mondjuk ki mostmár, én se a ram***ban sem a juven***ben nem láttam csak ASRock AM2NF3-VSTA AM2 ATX, más nincs , most sincs, nézd meg, ami meg van azon meg nics 2db ATA csati, ezt már nem is tudjuk tovább ragozni.
Teszem hozzá ha lett volna vmi megoldás Asrock verzióban akkor azt vásároltattam volna vele. Még talán ezt találtam egy hatszázadik helyen 17K-ért: Asrock AM2NF4G-SATA2 , de ennyit meg nem ért volna meg a cécó. Mint tudjok nightwish leszögezte h nem akar egyátalán tuningolni. Innentől kezdve...élvezze amije van, és használja egészséggel -
zolynet
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Hidd el körülnéztünk , nem 1-ik napról a másik percre vásárolt a kollega. Nagyker boltolás volt. Azért nem sok nyák-ot találtunk a nagykerben ameik 2xATA-val rendelkezett. Ill még az ár dominált, mint íram 13,4K fizettett érte nightwish, ennyiért ez volt. Természetesen láttunk Asrockot is, nforce3-asat /vista/, de ammegmár nem mostani chipkészlet. Voljt mojolás h mi legyen...
-
zolynet
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
teszem hozzá hogy volt egy fontos dolog amit nem minden am2-es nyák tud, mégpedig az hogy szükséges volt 2db ATA csati az alaplapon, ez is behatárolta a vásárlást, ami természetesen nem kisker boltban történt...
ill fontosabb volt 2x512mb ram, mint hogy az alaplapba öljön több pénzt...ezek voltak a háttérinfók -
nightwish
csendes tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ja és VR még mielőtt azt gondolnád hogy most kezdtem akkor megnyugtatlak:
Csak ezen a fórumon vagyok új.
Talán mégis megpróbálhatnád elmagyarázni hogy mi a bibi
.
És ne tabu! Nem akarom húzni ha nem lehet (itt meg én nem tudok olyat mondani hogy elhidd).
Üdv, -
nightwish
csendes tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Senki többet harmadszor?
Üdv, -
nightwish
csendes tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Szia VR!
Én vagyok az ismerős.
Ha már a leggyengébbet vettem akkor meg mondanád hogy miért a leggyengébb?
És ha többet ki lehet hozni belőle akkor hogyan.
Én nem akarom húzni csak beállítani hogy azokon a paramétereken működjön amiket a gyártó garantál.
Szal tudna valaki segíteni abban hogy ez egy alaplap hiba, memória hiba vagy processzor hiba? Vagy csak ennyit tud az alaplap?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Udv. -
zolynet
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Be volt szabályozva a pénzkeret, 12-13K-ból AM2-es alaplapot nagyon nem találsz, MSI nálam mindig is atomstabil volt. Azt már vásárlás előtt mondta, h tuning nem érdekli, és nem is fog tuningolni. Csak nem számítottam ilyen szerény értékekre. Ugyanis s939 és AM2 között vacilláltunk. DD2 előbbremutató ill a jövőt illetőleg az AM2 (AM3) lesz az amit majd még egy ideig kapni lehet, blalballlaaa......
Abszolut nem gondoltam miután azt olvastam h DD2 a DD1-hez képest 3-5% gyorsabb, nem úgy fest. Továbbra is kérdeés hogy akkor ez a max amit ki lehet hozni a géből?
Ill azért nem lehet tunigolni mert a bios nem engedi?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezen mit értesz? Biosban sata eszközöknél ismerte fel...és hol kell külön megmondani hogy neee?

-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
én sajna a legnagyobb memo árak közben vettem....igy lett sajna ez a K9VGM lap amire még a Mandriva 07-t se tudom ráerőszakolni....ha összejön akkor ilyen Asrock lesz alatta...sajna NV-ben nem bizom..
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
SIS hááát hogyismondjam nagyobb mint az NV...sokkal nyereségesebb részeken dolgozik...Uli-t inkább az Ati-nak kellett volna vennie igaz akkor most nem lenne AMD egyesülés...bár nem tartom kizártnak az Uli mérnökeinek jó része már az ATI chipset részlegét erősiti....
Nah vissaztérve a témához sztem az a Asrock lap megéri az árát...tunigban kb annyit tud mint a drágább NF570-es chipsetek... -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
pedig az új chipsetjük elég erősre sikeredett...kb hasonló mint anno a 735-s volt...akkor a semmiből jöttek fel...
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
az a vicc,hogy AMD notebookoknál vagy SIS vagy Ati chipsetet használlnak..USA,kelet érdekes módon ellátva SIS chipsettel..
-
T0rnad0
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A hűtő hangja milyen?Olvastam már,hogy vlkinek halk,vlkinek meg búg...
Újabb ATI chipek várhatóak mostanában?Most,hogy az AMD megvette,jó kis cuccosokat tudnak majd összehozni
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
a másik amit hiányolok a piacról EU-ban az a SIS chipsetes lapok...és ezt mégkevesebben gyártanak mint ATI-s lapot...
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
én is jobban örülnék ha pl Abit ATI chipsetes lapokat i nyomatna AM2 alá de ha nem akkor nem ...Asrock,ECS,Asus,MSI,Sapphire és ennyi
-
T0rnad0
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Kíváncsi lennék,hogy a Ninja mennyire hűtené le

Volt már valamelyik Asrock(talán a 939 dual sata-hoz) laphoz modbios,amivel több feszt lehetett adni,hátha lesz itt is... -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
hááát jah,de legtöbször elég az a kicsi Vcore emelés ,hogy a lap maximumát kihasználld...
amugy uj AMD chipsetre várok lehet szintém Asrock kiszerelésben... -
T0rnad0
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Sajna nem volt
.De ne offoljunk ennyit,most már ez van,ezt kell szeretnem 
A hűtőd hány fokon tartja a procid,így felhúzva? -
T0rnad0
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Akkor egy kérdés:ha jó fél évig nem vennél semmi fontosabbat a gépbe,akkor te mit választanál:
1, Abit lap+1Gb Geil+7300GT
2,Asus lap+1Gb Samsung+7600GT? -
kutyuska
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
4-4-4-12 beállítással 2,1 V-on el sem indul.
Olyannyira nem, hogy a CMOS törlés sem segít, csak ha megváltoztatom a konfigot. Pl. kiveszek egy mem modult, elindítom, majd visszarakom.
Asus és a Giga hasonló lapjai között ingadoztam, s ha jól emlékszem te ajánlottad az Abit-ot
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nézd nekem ez a véleményem arról a lapról....csak nagy felhajtás semmi más...akinek megér ennyit az pár plusz Mhz őrült...nem azt mondom,hogy car csak nem éri meg az árát és ezt mindenki tudja...
-
T0rnad0
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A tvtuneres gondot leszámítva nekem most elég ez a teljesítmény,tuningolni most nem fogok.Meg inkább vettem egy 7600GT-t a ''nagy spórolásból'',a Barton+6600GT után bőven meg vagyok elégedve

-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nézzük
MSI mióta használlja a CoreCell nevü csodáját azóta az olcsóbb lapokban kiveszett a tuning...bár stabilitásban még mindig elöl járnak
Asus/Asrock Asrock egy tuningra felkészitett lap csak épp nincs engedélyezve...sztem itt probállnak ki Asussék 1-2 dolgot
Giga nem ismerem,de rosszat nem hallottam még
ECS a legstabilabb alaplapok egyike igaz tuning 0 semmi felesleges dolog csakis a használlható dolgokat adják hozzá
Abit mint tudjuk elég sok füstölt el anno..szerencsére az új részvényes törődik vele
Sapphire stabil,tuning az egekig csak legyen ki megveszi
-
T0rnad0
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Abitból is volt már szutyok...
Nem az Asus-sal van gond,hanem a chipset tudásával!Nekem 15ért lett meg a lapom nagykeráron(azért írtam 19et,mert boltban ennyibe kerül.mondjuk annyiért már drága lenne nekem ezzel a tudással
).Ha tusz ennyiért vadiúj,garis Abitot,akkor értesíts
.Biztos nekem is meglenne akkor a 2565MHz 
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
hááát mivel volt már ATI chipsetem és gond nélkül felismerte a déli hidat mindenenstül...6x inkább Ati mint VIA...SIS-t még nepróbálltam mivel nem lehet erre fele nem kapni..
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
1280x1024-ben hajtja ott az LCD-t ahova eladtam az enyémet igaz ezt csak egy régi driverral értem el...az ujj 1024x767-at engedett
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Azért nem teljesen olyan mint egy guminő..szintetikus tesztek és gamek nem ezt mutatták

''Az int. VGA meg tartaléknak jó, de használni nem érdemes, mert még 2D-ben is iszonyat gagyi, legalábbis az NV csodák.''.. ha valaki nem gamelni veszi a gépet fölösleges 20k-t kidobni egy 7300GT-ért...ezek az NV csodák semmivel nem lassabbak az ati x200 int. csodáknál, sőt, szebb a megjelenítésük..a via-s integrált vga-k valóban gagyik, de én nem arról beszéltem
És ahogy mondod tartaléknak is tökéletes, ha épp nincs pénzed vga-ra gépvásárláskor..vagy ha éppen váltasz és eladtad a régit..akkor ott a tartalék
Én csak mw-t tolom a konfigommal, adataimnál levő gép szépen viszi 1024-ben...pedig ahogy a németek mondanák: nem nagy vásziszdász
Peace!
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
De ntune-nal még kis tuning is van..25%ot lehet kihozni belőle, alap 1600hoz képest proci 2ghz, ram 667@800mhz..HT 1000..és atomstabil ezen is

Én 14.5kért vettem,annyit sztem megért int.vga-val
Szerk:#803 ftc : SLI-t aki nem használja/már pedig sokan vannak ilyenek, meg aki nem tuningol olyan is/, annak tökéletes, meg aki nem gamel annak bőven elég az int.vga, most 18 bruttó az ára, szóval..
Szerk2: (#804) eL Geri: elég sok lap van ami megfelel neked..talán keress olyan árlisát ahol leírás meg link is van a cuccokról.. pl [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Hehe Am2 totyik is van
Üdv
Am2 4ever! 
-
Vincsó
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezt értem, csak nem tudom mennyire lenne jó vétel 33 ezer magyar pengőért.
Meg ha ez elég sokmindenre akkor nem tuningolok... majd ha kevés lesz már
Bár a 3200+ az meg 20 lenne mondjuk ha lenne biztosítékom hogy rendesen lehet húzni...
akkor esetleg megvenném mert mégis 13 ezer pénz... csak hát nincs lehetőségem válogatni...
Jah amúgy erről váltanék: Athlon 2800+ @ 2400 MHZ Abit nf7-S
szal ehhez képest mit tud egy ilyen 3200+?
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
memtest86 most fut ..
linux install a hardisk vezérlőig jut el utánna behal....50 50 % esély hogy vagy az alaplap vagy a hardisk szállt el... -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
vazz igy is ráfizettem erre az egészre kib... ramok végett...ha veszek legközelebb valami az január mert az árak mennek felfelé..csak tudnám miért...és csakis Ati chipsetes lapom lesz vagy SIS-es.....
VIA nem rosz,de nem tuningra való...
NF chipset ha nem lenne bugos a déli híd egész jo lenne -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
adsz rá pénzt? ...
A tuning mindig is a rizikó játéka volt vagy sikerül vagy nem...alapon betonstabil a lap...éa 2,2Ghz-ig semmi gond nem volt... -
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
yessss 120GB pápá ez az én sorsom..amott nem kaptok majd tuning eredményt....
hu az összes tom jerry elveszett áááááááááááá meg 30GB zene meg 1-2 filmecske... -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
fesz emelés csak ramnak de ezzel majdnem kimerült a ram állítás...mek kideriteni mit lehet még buherállni a ramokon..CPU-nál meg csak FSB állitási lehetőség

lehet verem ma a fejemet a falba ha elszállt az összes cumom most mivel uj win instalnál márcsak 2 patriciot látott a 6bol -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nvtune sem? bár ott már egy kis emelésnél is kiirta,hogy hiba...
-
_cirmos_
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
én kinéztem hat dolgot az xls-árlistából, de egyik sem volt a webshopban. írtam nekik mailt, azt válaszolták, hogy a webes felület feltöltést alatt van, a hatból öt cucc van a kiírt áron. holnap megyek érte.
-
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
a ht sávszélt ne vedd vissza mert elég sokat levesz a tempóbol, inkább vedd vissza a szorzót 3-ra(600)
-
Mr_Vercetti
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ja akkor lehet azért nem megy nekem se 240 fölé

Én csak 4x-esre raktam a szorzót aztán ennyi.
Na majd beállítom. -
Mr_Vercetti
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az mit jelent amúgy hogy 16/16 vagy 8/8

-
Mr_Vercetti
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
HT szorzót visszavetted?
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Pedig bizony ilyesmiről van szó. Illetve iskolakezdés. Ebben az időszakban elég sok mindenre rá lehet fogni az emelést.
-
Mr_Vercetti
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Örülök neki

-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
én 16K-t holnap kapok 800-as kingmaxot.....15K lenne a 667 Kingmax ....áremelés rulez...
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
na akkor asrock lesz a cuccból ahogy elnézem...
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
forró hmm az enyém S754 alá kb szobahőmérsékletü
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
a déli chipset milyen?
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az nF4 Ultra akár 400-500MHz-et is tud. Legalábbis s939 mellett tudta (egyéni rekordom 370MHz, persze rommá butított RAM-mal és HT szorzóval).
-
_cirmos_
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
a tököm kivan hogy vadászni kell a normális lapokra. hát mi van itt, cocializmus meg hiánygazdaság?!
-
_cirmos_
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére

és win alatt stabil a tuning? tudom, hogy az nem az igazi, dehát szegény ember vízzel főz. -
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
hát.......csak az nem derült ki hogy miért szar.kicsit lehetnél konkrétabb
-
_cirmos_
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
radeon Xpress 1600/1100 csipes lapokat lehet egyaltalan kapni nalunk? mondjatok konkretan egy (olcso) mobot, amiben jo esellyel tudom a leendo x2 3600 vagy 3800-amat legalabb 2600-2700mhz kornyeken hajtani.
-
_cirmos_
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
a la nf4... jajh nem tudom hogy fogok rendes lapot találni, pedig lassan ideje lesz.
-
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
csak rápillantok 2 nagyker listára és hopp máris ittfigyel rajta 15+fáért..kiaskerbe is van ha berendeled
-
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
mért ne lehetne kapni KN9-et?
amúgy én is e között és a giga között vacilláltam, utána pedig hát a felépítés, a firewire a giga felé döntötte az eredményt -
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Asusnál is volt ilen hülyeség, és igen ez valójában annyi volt hogy 1.5V-os alapfeszú procinál 1.55V volt a maxx míg 1.4V-osnál 1.45V...modbiosszal 1.5V-ot tudtam elérni anno, ezért adtam el..
-
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
az a baj hogy feszt alig tudsz emelni....egy 1.4V alapfeszes procinak 1.45V nem egy hú de sok, azzal olyan odabasz tuningot nem lehet elérni...lényegében ezekhez elég is a gyári hűtő, mert nem az a korlátozó....
igaz van vmod, vdimm mod, csakhát ugye nemmindenki áll neki otthon forrasztgatni -
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
jah valahogy engem se zavar hogy van egy grátisz tartalék vgam
sztem bevállalom ezt a lapot, egy 3200+-os A64-el -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
tuning nem lesz mivel eddig se volt....
-
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
sztem azért 25+fáért már most jó vétel az x2 3600+
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
most van rá zsé....és Sempron-t nem akarok a mostani után....
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nem a 2800+ csak 128k L2 míg a 3000+ 256k L2-el rendelkezik
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
anno túl sok ment vissza gariba..azt a nagyraktárok 2x is meggondolták,hogy hoznak e vagy nem...sokkal jobban mennek az MSI és Asus alaplapok....
az ECS lap amit irtam kb 16K lenne -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
felénk ..a határ túloldalán már hemzsegnek az AM2-es lapok...mondjuk Abitot én csak S939-hez láttam errefelé...
de tok szerezni NF3 AM2-es alaplapot
ASUS M2N4 SLI
ECS NFORCE4M A
Abitot felénk nem csípik se a nagy és kiskerek.. -
twollah
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ne legyel gonosz...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK MAX
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ezért ultratuningos ram, alaplap szóba se jöhet, semiben meg azért gondolkodom, mert eddig volt 1 pár..és nem volt velük gond..hiába ''csak'' kistestvérei az athlonnak..ami abban nyilvánul meg hogy kisebb az L2, a64 meg nem L2-re gyúr, hanem órajelre.
Persze gyártástechtől is függ..jó példa volt erre a 939es 3700es sandi proci..E4 ill E6 steppinggel.

.

.De ne offoljunk ennyit,most már ez van,ezt kell szeretnem
Nem az Asus-sal van gond,hanem a chipset tudásával!Nekem 15ért lett meg a lapom nagykeráron(azért írtam 19et,mert boltban ennyibe kerül.mondjuk annyiért már drága lenne nekem ezzel a tudással
).Ha tusz ennyiért vadiúj,garis Abitot,akkor értesíts
Üdv