- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
Felesleges Ninja-t venni, maximum 5°C-kal lenne jobb, szélsőséges esetben 10-zel, és kerül 3-4x annyiba...
Hogy egy konkrét tipushoz készül-e modbios, és hogy mikor, az lutri, sajnos nem lehet erre építeni, nem mellesleg modbios-szal is max. +0.1V érhető el, ami az én esetemben rögtön kevés is lenne. (2400MHz körül lenne a max., nekem ez a szabadság és a +100-150MHz megér 2-3k-t) -
VaniliásRönk
nagyúr
Alapon 1300 alatt pörög az AC Fan 92, így 33-37°C között ingadozik, teljes terhelés alatt valamivel 50°C fölé kúszik. (2-3 óra CS:Source után max. 55°C volt, mellesleg ez a game nem csak a legjobban fűt, de a legkisebb hibánál elszáll, jobb stabilitástesztelésre mint bármilyen teszt/nyúzóprogi
)
ftc: Nekem is tetszenek az ASRock alaplapok, mert ugyan koppintott ASUS, de legalább olcsó (nem kicsit, nagyon!), viszont ezt sem venném meg a VCore durva limitálása miatt...
-
VaniliásRönk
nagyúr
A Geil csak drága, semmivel sem jobb, ha minőséget akarsz kapni a pénzedért, akkor Corsair, én mondjuk a Kingmaxot kedvelem a legjobban, de arról hallottam már rosszat DDR2 fronton, ha egy helyen veszed az alaplapot és a ramot akkor mindenképpen próbáltasd ki benne.
Egyébként ezután a kis rizsa után csatlakozok ftc kollégához. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha neked ez a 3k (ennyivel kerül többe boltban a KN9 18k) megéri amit leírtál akkor egészségedre.
Volt ASUS alaplapom is régebben, nem véletlen nem szeretem.
ftc: Annyival egészítenélek ki, hogy a GigaByte is alkalmatlan tuningra, és ahogy írtad is, ha nem akar tuningolni az ember fia, akkor tökéletesen megfelel egy ASRock/ECS alaplap is, de ha már drágábban veszek alaplapot, akkor értelme is legyen!
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest