Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
Felesleges Ninja-t venni, maximum 5°C-kal lenne jobb, szélsőséges esetben 10-zel, és kerül 3-4x annyiba...

Hogy egy konkrét tipushoz készül-e modbios, és hogy mikor, az lutri, sajnos nem lehet erre építeni, nem mellesleg modbios-szal is max. +0.1V érhető el, ami az én esetemben rögtön kevés is lenne. (2400MHz körül lenne a max., nekem ez a szabadság és a +100-150MHz megér 2-3k-t) -
VaniliásRönk
nagyúr
Alapon 1300 alatt pörög az AC Fan 92, így 33-37°C között ingadozik, teljes terhelés alatt valamivel 50°C fölé kúszik. (2-3 óra CS:Source után max. 55°C volt, mellesleg ez a game nem csak a legjobban fűt, de a legkisebb hibánál elszáll, jobb stabilitástesztelésre mint bármilyen teszt/nyúzóprogi
)
ftc: Nekem is tetszenek az ASRock alaplapok, mert ugyan koppintott ASUS, de legalább olcsó (nem kicsit, nagyon!
), viszont ezt sem venném meg a VCore durva limitálása miatt... 
-
VaniliásRönk
nagyúr
A Geil csak drága, semmivel sem jobb, ha minőséget akarsz kapni a pénzedért, akkor Corsair, én mondjuk a Kingmaxot kedvelem a legjobban, de arról hallottam már rosszat DDR2 fronton, ha egy helyen veszed az alaplapot és a ramot akkor mindenképpen próbáltasd ki benne.
Egyébként ezután a kis rizsa után csatlakozok ftc kollégához.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha neked ez a 3k (ennyivel kerül többe boltban a KN9 18k) megéri amit leírtál akkor egészségedre.
Volt ASUS alaplapom is régebben, nem véletlen nem szeretem. 
ftc: Annyival egészítenélek ki, hogy a GigaByte is alkalmatlan tuningra, és ahogy írtad is, ha nem akar tuningolni az ember fia, akkor tökéletesen megfelel egy ASRock/ECS alaplap is, de ha már drágábban veszek alaplapot, akkor értelme is legyen!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - SAMSUNG 16GB 2400MHz DDR4 CL19 memória modulok
- Kingston HyperX FURY RGB 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)