Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #977 üzenetére
Lehetni lehet
Egyik fórumtárs ddr2 400!mhz-es ramot rakott bele..nem vicc..tényleg van ilyen
Tudom hogy alapból 667 a minimum, hogy pörögjön is. Arra gondoltam, hogy mivel húzom a procit, a ram is menne vele együtt, csak példa: ha 2gzh körüli semit feltolok 3000-re..sztem bírná..a ramokat is vinné felfelé, 533as tuning rammal így valszeg a ram 900 környékén ketyegne..ezek csak durva számítások..és nem kellene visszaosztani a ramot. Csak igazából tuningolni nem szoktam, csak megnézem mit tud az adott cucc
Utána már nem nagyon érdekel, mert úgyse használom ki
Az áraktól függ mik lesznek jövőre..2ghzes semi 800as ramokkal ..proci 2.5-en, ramok 1000-en...és ha még 1Tben is menne így
A teljes rendszer sebességnövelése a cél, nem az, hogy a proci az ég magasságában ketyegjen, ramok meg nagyon visszaosztva, és akkor az egész nem ért semmit. A szűk keresztmetszet a ram frekije, azt szeretném minél jobban tuningolni.Abból kiindulva hogy a 667es kingmax alapfeszen gond nélkül ment 800on, valszeg a 800-as menne 1000-en, és ezzel a verzióval tuning nélkül is pörögne a gép. Azt nem tudom, hogy a semi alapból a 800as ramot 800on hajtja-e, vagy 667en, vagy még ez is semin belül is típusfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest