- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightwish
csendes tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Aha... Na akkor elmondom:
Azért írtam ebbe a fórumba mert azt vártam hogy a jelenlegi körülményekhez kapok valami épkézláb megoldást.Nem te vagy az aki erre válasz tud adni.
Osztod itt nekem az észt hogy ezt kellett volna meg azt kellett volna. Ez van és kész!
Nem vagyok tuning csávó és gondolom hogy az is normális alaplap amit nem lehet húzni, úgyhogy légyszi szálj le a témáról ha értelmeset nem tudsz mondani.
Majd valaki aki nem annyira profi ad valami használható tanácsot.
Ezek után meg hogy mit kezdtem és mikor ahhoz semmi közöd. Maradjunk annyiban hogy én még láttam belülről és szereltem is 286-ost. Csakhogy tudod a számítástechika nem csak a ''Húzzuk a procit meg a memóriát''-ból áll.
Hanyagolj légyszíves.
Üdv,
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő