- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Vincsó #11673 üzenetére
Mért, a másik lapba olcsóbb a proci?
Viccet félretéve, szerintem is az asust válaszd. És igaza van a kollégának, minnél magasabb órajelű X2-t bele, mert ha játszol az az elsődleges szempont. Aztán március elején, nem hinném, hogy sokkal drágább lesz a X4 940, mint most a 9950. Azzal meg meglehet a 4GHz, ha most beruházol még egy jobb hűtőbe, Ninja2, vagy 120as ultra előzetes infók alapján vinni fogja léggel.
-
Geffry
aktív tag
Ez csak egy gyorsválasz, nem néztem utána szal szorri ha tévedek, de abból kiindulva h a crossfire az az ati féle sli szal dual vga, így ez valószínű ezt a funkciót támogatja, úgyhogy ha erre gyúrsz akkor ez a lapod. Az AMD 690G pedig ha emlékeim nem csalnak integrált kártyát vezérel, szal mATX-ben van jelen.
Dell 2407wfp OMFG! UTFG! BKV! Le a kalappal, elfelezhetnénk
[Szerkesztve] -
Geffry
aktív tag
Szerintem nincs mire várni, a DDR2 a békasegge alatt, az AM2-es procik ára annyira lent van hogy a billegő asztallábat is azzal támaszthatnánk ki, stb... Chipset ügyében nemhiszem hogy érdemes várni, csak amiatt szinte biztos hogy nem. Bár nem értettem a szavaidat, AMD chipsetes lapot keresel vagy csak valami nagyon ütős nforce akármennyit?
Saphire lapot meg még nem nagyon láttam kis hazánkban, szerintem néhány üzlet hajlandó berendelni, de kell hozzá egy marék szerencse... itt szegeden az X86-ban a srác tuti megcsinálná.Mindenesetre nézz körül a honlapjukon hátha van rendelés. [link]
Hát ennyi... sok sikert!
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
A különbség ég és föld.
Általában nem szokott gond lenni a húzással, nekem egy mezei 3000+ van és simán megy 2500MHz felett.
Most semmivel sem vagy rövidebb, ha csak egymagos rendszered van. Jövő év elején meg jönnek majd a 65nm-es CPU-k, amiket lazán lehet majd 3GHz felett hajtani. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha kimondottan dualcore kell, akkor igen, egyébként még felesleges X2-be ölni a pénzt, mire értelme lesz úgyis sokkal olcsóbban kapsz gyorsabbat is, egy 3200+ csak a 2/3-ába kerül, egy 3000+ meg már majdnem fele annyiba, és ezt is rendesen meg lehet húzni.
(Én is hasonló konfigot cseréltem pár hete.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest