- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Itt te vágtál fel olyan dolgokkal amire senki sem volt kiváncsi, kit érdekel hogy hol nem vagy új meg hogy volt dolgod 286-ossal.
Leírom harmadszor is, senki sem fog tudni segíteni, mert a hiba nam vassal van, hanem azzal aki összerakta, attól hogy másfél-két éve nem foglalkozol számítástechnikával, még nem durrbele stílusban kell vásárolni (pláne ha valaha tényleg ''benne voltál'', de ebbe ne menjünk bele), nekem is Socket A-s konfigom volt, nem is láttam Athlon 64-et mielőtt megvettem, mégis képes voltam utánanézni mi hogyan van, mit érdemes venni, és csak aztán szórtam el a gépre szánt összeget.
Szóval ha lusta voltál körültekintően vásárolni, akkor ne hőbörögj nekünk, és ne védekezz azzal hogy ennyi volt a keret.
Sorry az off miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest