Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Itt te vágtál fel olyan dolgokkal amire senki sem volt kiváncsi, kit érdekel hogy hol nem vagy új meg hogy volt dolgod 286-ossal.
Leírom harmadszor is, senki sem fog tudni segíteni, mert a hiba nam vassal van, hanem azzal aki összerakta, attól hogy másfél-két éve nem foglalkozol számítástechnikával, még nem durrbele stílusban kell vásárolni (pláne ha valaha tényleg ''benne voltál'', de ebbe ne menjünk bele), nekem is Socket A-s konfigom volt, nem is láttam Athlon 64-et mielőtt megvettem, mégis képes voltam utánanézni mi hogyan van, mit érdemes venni, és csak aztán szórtam el a gépre szánt összeget.
Szóval ha lusta voltál körültekintően vásárolni, akkor ne hőbörögj nekünk, és ne védekezz azzal hogy ennyi volt a keret.
Sorry az off miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Video digitalizálás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Görkoris topic
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest