- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #704 üzenetére
A hipertransrportnak nem csak szorzója van, hanem sávszélessége is oda/vissza, most HT 3x 8/8 biten 9x266 (2400) a vége, de lehet még finomítani, de most ennyi sikerélmény is elég.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #700 üzenetére
Nem, nem gondoltam hogy ilyen harmatos ''tuningnál'' is bezavar, most 4x 8/8-on van és már 2385MHz-nél járok, de még folyamatban van a dolog, lehet hogy a sávszélt nem is kell csökkenteni, mindjárt kiderül.
-
törölt tag
válasz
Mr_Vercetti #699 üzenetére
PC Health Status -> Fan EQ Control. (Ahogy szinte minden szabvány Award BIOS-os lapon.)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #688 üzenetére
Csak azért mondtam mert én személy inkább boltban veszem meg ha csak ennyi a difi.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #681 üzenetére
Én 12900-ért 667-es Corsairt vettem boltban...
-
_cirmos_
őstag
válasz
Mr_Vercetti #681 üzenetére
nincs a listáján 533-as ram, de majd rákérdezek. bár 22k-ért van neki 667-es kingston, ez az a-data sem jön ki jobban
ű
egyébként itt az apróm, itt fog összeállni az új sárkány:
[link] -
_cirmos_
őstag
válasz
Mr_Vercetti #679 üzenetére
mármint az 533-asok? nagyon elszálltak a ram árak, minden legalább 40%-al drágább mint három hete
. a többi cucc is drágább lett, de nem ennyivel.
-
_cirmos_
őstag
válasz
Mr_Vercetti #677 üzenetére
szívesen vennék én olyan 533-asokat
-
ftc
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #672 üzenetére
az energia beállitásnál kapcsold át max baterry-ra......akkor kapcsol be és nézdmega biost is hogy engedélyezve mert eddig alapbol kivolt kapcsolva mindenhol
-
ftc
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #669 üzenetére
DDR2 is most szál az egekbe...
A lapodhoz kérdés: a biosban mutatja azt a hőmérsékleti értéket?vagy everestben?
sima az oldallap...korom fekete...
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
válasz
Mr_Vercetti #666 üzenetére
látom, 25k nem is olyan vészes. kételyek emésztenek: nem vagyok benne biztos, hogy kell nekem a dual core. és ha nincs dual core, akkor teljesen jó a s939 is. több és olcsóbb lap van hozzá, a ram meg ugyan annyi. nemtom mit csináljak...
-
_cirmos_
őstag
válasz
Mr_Vercetti #657 üzenetére
tuningot próbáltál?
és hol kapok kn9 ultrát? csak sli-t látok boltokban, az 30k körül van, ráadásul sosem lesz két vga-m, szóval inkább néznék ultrát (vagy maradok a sima kn9-nél).
szerk:
nem találok abitnál memória-kompatibilitási listát...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest