- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
Igazatok van persze,
csak lesz még egy Hd 4870 is valami 1Gb-os a nagy felbontás miatt. Gondoltam egy 9950 jobban kihajtaná. Bár lehet pár hónapot el leszek Phenom nélkül is mert felesleges buknom rajta.....
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Gigabyte GA-MA790GP-DS4H vagy Asus M3A79-T Deluxe? Melyiket lenne érdemesebb és miért? Egyenlőre egy 9950 BE kerülne bele. Vagy esetleg más alternatíva?
-
Vincsó
aktív tag
Értem én ezt és venném is ha nem most költenék el egy valag pénzt egy Dell 2407wfp nonitorra
Szóval várni muszály valamennyit
Amúgy köszi a linket.... ennyire lusta nem lehetekAkkor felmerült megint egy kérdés (hátha ennek se kell utánajárni és tudja valaki élből
) látok itt ilyet hogy: AMD CrossFire(TM) Xpress 3200 Chipset illetve Chipset: AMD 690G ezek közül melyik a jobb
Mod: helyesírás...
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
A közeljövőben vagy a távoliban... szeretnék váltani Am2-re eslő kérdésem az lenne meddíg lenné rdemes várni, jön e valami új chipset AMD bácsitól? A másik meg, hogy lehete valahol kapni, szerezni, lopni... vagy akárhogy hozzájutni Sapphire deszkához ilyen chipset-el
-
Vincsó
aktív tag
Igen a casht azt én is néztem és nem volt túl bizalomgerjesztő, bár valahol azt olvastam hogy ezt jobban lehet tuningolni mint a 2*512-es társát.... de akkor azthiszem egymagos lesz egyenlőre.. de minnél hamarabb mert itt fekszik az asztal alatt egy 7900 Gs... csak nincs mibe bepakolni
-
Vincsó
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #747 üzenetére
Ezt értem, csak nem tudom mennyire lenne jó vétel 33 ezer magyar pengőért.
Meg ha ez elég sokmindenre akkor nem tuningolok... majd ha kevés lesz már
Bár a 3200+ az meg 20 lenne mondjuk ha lenne biztosítékom hogy rendesen lehet húzni...
akkor esetleg megvenném mert mégis 13 ezer pénz... csak hát nincs lehetőségem válogatni...
Jah amúgy erről váltanék: Athlon 2800+ @ 2400 MHZ Abit nf7-S
szal ehhez képest mit tud egy ilyen 3200+?
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
X2 3600+ -t érdemes venni? Van valakinek ilyen?
Véleményeket, tanácsokat elfogadok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest