- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Azért nem teljesen olyan mint egy guminő..szintetikus tesztek és gamek nem ezt mutatták

''Az int. VGA meg tartaléknak jó, de használni nem érdemes, mert még 2D-ben is iszonyat gagyi, legalábbis az NV csodák.''.. ha valaki nem gamelni veszi a gépet fölösleges 20k-t kidobni egy 7300GT-ért...ezek az NV csodák semmivel nem lassabbak az ati x200 int. csodáknál, sőt, szebb a megjelenítésük..a via-s integrált vga-k valóban gagyik, de én nem arról beszéltem
És ahogy mondod tartaléknak is tökéletes, ha épp nincs pénzed vga-ra gépvásárláskor..vagy ha éppen váltasz és eladtad a régit..akkor ott a tartalék
Én csak mw-t tolom a konfigommal, adataimnál levő gép szépen viszi 1024-ben...pedig ahogy a németek mondanák: nem nagy vásziszdász
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Asus Prime Z790-A WIFI
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Gigabyte B550M DS3H
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest