- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
VaniliásRönk #942 üzenetére
mondjuk ki mostmár, én se a ram***ban sem a juven***ben nem láttam csak ASRock AM2NF3-VSTA AM2 ATX, más nincs , most sincs, nézd meg, ami meg van azon meg nics 2db ATA csati, ezt már nem is tudjuk tovább ragozni.
Teszem hozzá ha lett volna vmi megoldás Asrock verzióban akkor azt vásároltattam volna vele. Még talán ezt találtam egy hatszázadik helyen 17K-ért: Asrock AM2NF4G-SATA2 , de ennyit meg nem ért volna meg a cécó. Mint tudjok nightwish leszögezte h nem akar egyátalán tuningolni. Innentől kezdve...élvezze amije van, és használja egészséggel
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest