- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
mondjuk ki mostmár, én se a ram***ban sem a juven***ben nem láttam csak ASRock AM2NF3-VSTA AM2 ATX, más nincs , most sincs, nézd meg, ami meg van azon meg nics 2db ATA csati, ezt már nem is tudjuk tovább ragozni.
Teszem hozzá ha lett volna vmi megoldás Asrock verzióban akkor azt vásároltattam volna vele. Még talán ezt találtam egy hatszázadik helyen 17K-ért: Asrock AM2NF4G-SATA2 , de ennyit meg nem ért volna meg a cécó. Mint tudjok nightwish leszögezte h nem akar egyátalán tuningolni. Innentől kezdve...élvezze amije van, és használja egészséggel
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest