- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Azért ha valaki a régi sapit hozzám vágná valaki akkor boldoggá tenne.
Ha a kettőböl kéne választani gondolom tudod melyiket választanámMár valahol írtam. Az amd szépen lecserélte az ati fejeseket és mostmár mennek szépen előre.
Oliverda: komolynak az is komolynak indult. Rá is rakták a platinum feliratot. Viszont a lap totyikját szenvedés volt olvasni a tulajok panasza miatt. Nem lenne rossz, ha az msi megtalálná régi önmagát. Mer akkor egy lappal többöl lehetne választani.
-
Gyuri27
félisten
-
taaz
tag
Néztem procit. van egy BE 2350 2.1gh 1m 45w 65nm
4400+ 2.3gh 1m 65w 65nm
BE 2350 -s proci energia takarékos, ez valojában valamit érhet esetleg a tuningnál?
Hmm ez az alaplap mennyire tuning barát. Nem ismerem az "ati" chipseteket.Amugy van minden komplet gép csak intelröl szeretnék váltani mert mindig is AMD párti voltam.
A komlet gépem az aláirásomban van. Onnan fogja örökölni a pricibordát majd az Amd -
diablo1984
veterán
ez a lelki állapotom feldúltságát tükrözi, azt, amit a jetway szó vált ki belőlem!
amúgy annak is tunningosnak kellett volna lenni, mert intek 965-ös chip volt rajta, olyan mint a tunningos abitokon, etc, szóval a chip csodákra lett volna képes, csak sz*r tálalásban! nemhiába a bejáratott márkákban még nem csalódtam, de azelőtt a jetwayről még nem is hallottam, de gondoltam, hogy annyira rossz nem lehet, hisz a chipset adott, az jó, mondjuk ára az aránylag(mint később kiderült) magas volt, a tartozékai meg szegényes....a szolgáltatásokról és azok minőségéről nem is beszélve!szóval szerintem lehet egy jatway-en tunning ati chip, de szvsz akkor is 0 lesz a deszka!
valaki vegye meg és cáfoljon rám! -
diablo1984
veterán
ilyen deszka volt az inteles cuccom alatt! külföldi tesztekben talán még tunningos volt, de nálam akármit állítotam rajta csak sípolt és el sem indult! az volt az utolsó hogy ilyen noname(taiwan 1. számú alaplapgyártója
) alaplapot vettem!
senkinek sem ajánlom, mert finnyás volt a ramokra, semmi húzást nem tolerál, fúúúúúúúúúúúújjjjjj! -
Gyuri27
félisten
AMD 700 chipset series
megolvastam elvileg az. Csak a 740-s szériára nem lesz.
Kell hogy bios legyen rá, máskülönben a gyárban hogyan mahinálnának vele. -
-
Gyuri27
félisten
Te vagy az igazi barát!!!
Pictures of AMD Phenom 9600 processor
A voltok mennyiségére felhívom mindenki figyelmét!!! -
Gyuri27
félisten
Lehetne. De kezdetnek megteszi.
Chaser: azért nem jellemmző rájuk, mint ahogy az sem, hogy belebonyolódsz a biosba.
Oliverda: azért mert ez nem kikericssárga, meg libafoszöld. Hanem elegance.
VaniliásRönk: most sírni fogsz állitólag a g92-ből (gondolom ati se marad le) is lesz agp. Már ha hinni lehet a szóbeszédnek.
nesa: hamarabb kidurja a pcie-t a pcie2.0.
ftc:
-
Gyuri27
félisten
Ha mindent megköszönsz amit linkelek te leszel a világon a legtöbbet köszönö ember (nem pedig Pandacsöki Boborján)
De a tréfát félretéve nekem még idén kell egy jó 7xx-s lap. A pénz már megvan csak nincs mit venni
Most a 7xx kapujában pedig nem akarok mást (igaz a jövőévet sem akarom megvátni). -
Gyuri27
félisten
Az is lehet Asus 790fx magyarul. 2-3 hét
Remélem idén nem csak brutal cuccok jönnek ki. Mert egy integrált v egy sima lap bőven elég lenne. -
Gyuri27
félisten
giga-byte.hu nézd ezt, ez működik.
-
AtHoS
nagyúr
Hát én is a 7xx szériát várom, mert nagyobb VGA-t csak akkor fogok venni, ha beszereztem egy ilyen lapot majd
Nemtom, hogy idén ideérnek-e a 7xx sorozat lapjai. ha igen, akkor lehet karácsonyra meglepem magam eggyel. Természetesen integrált VGA-ssal
Egész komfortos lesz akkor a gépezet. Legalábbis remélem
-
Gyuri27
félisten
Addigra itt lesznek. A karácsonyi dömpinget mindenki próbálja kihasználni.
A 790 lesz a felső kategória. A 780 az int vga-s (állitólag dx10s karival) remélhetőleg a gagi ebből is csinál állat lapot.
Msi, giga lap lett már linkelve igaziból a specifikációkon kívül semmi nem derült ki.
De amint lesz teszt azt itt fogod először megtalálni (erről én gondoskodom).
-
Gyuri27
félisten
Ha nem sürge nem soká itt a 7xx-s széria (1-2 hónap).
A giga mindig jó vétel, max eladod. Az, hogy van rajta int vga nem hátrány hanem előny.
PL a csoda nv vga-d meghal amíg gariztatod és vársz egy 2950pro-ra addig is műxik a lap.
Vagy beleszeretsz és nem akarod eladni veszel bele egy 45w-s cuccot és kész az otthoni mindenes (htpc, world, net).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest