Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
benedekco #3314 üzenetére
Most az MSN régi accountot nem próbáltam, megszűntéig ment a Trillianon, de ott pont a skype régi és egyesített accountja SE megy. De ha most tényleg megy, a Skype-ot lesz*rom, mert ott senki ismerősöm és megy vissza a Trillian marha gyorsan.
Egyébként biztos, hogy nem végleges az "összedrótozás", mert a FAQ szerint újra szétválasztható ...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
benedekco #3256 üzenetére
"sok ezer, sok százezer, sok millió ember használja a skype-ot hibátlanul" - nem kell ezt a mondatot túlmisztifikálni. A Windowst is használja sok ember kékhalál, lefagyások és állandó legyalulások nélkül, pedig ki nem merném mondani, hogy 100%hibátlan, mint ahogy nem az. A Skypra sem ÚGY értettem, hogy nincs benne egy bitnyi hiba sem. Csak rácsodálkozom, hogy milyen sokan copnak vele, és nem vagyok meggyőződve, hogy ez minden esetben a program hibája volna.
-
-
-
D.Orion
veterán
válasz
benedekco #3229 üzenetére
Visszatértem egy nagyon régi 90'-es évek közepén használt szoftverhez.
aMSN a neve, jelenleg is működik, szerintem az összes általad felsorolt feltételnek megfelel.
ami be tud jelentkezni ilyen esetekben is és ugyanúgy kezeli a skype és msn accountokat egyszerre Ez megy, ezzel vagyok bejelentkezve.
továbbá működik a hang/kép/fájl átvitel Van rajta, továbbá van webcam is.
és lehet chat üzemmódban is használni Ok szintén-Több száz ismerősöm közül csak egy van online! Ő is eBuddy-ról.
-
Male
nagyúr
-
-
Male
nagyúr
válasz
benedekco #3140 üzenetére
Régen, de emlékezetes volt... azóta is vezet nálam a legundorítóbb program kategóriában
Gondolom így biztonságosabb (azok miatt, akik megjegyeztetik a jelszavukat idegen gépen, aztán kijelentkeznek, és azt hiszik így biztonságban vannak), szóval felőlem lehet ez az alap, de lehessen már ezen állítani az ilyesmit...
-
Male
nagyúr
válasz
benedekco #3138 üzenetére
A RealPlayer-ből kimaradtál?
Nem csak neked: Be lehet valahogy úgy állítani a Skypeot, hogy az ablakát bezárva kilépjen, és ne csak lecsukódjon?
A másik, hogyha kijelentkezést nyomok, akkor egy okéra be tudjon jelentkezni, és ne kelljen újra beírni a jelszót... a jelszó megjegyzése be van pipálva, de annak úgy látom csak addig van hatása, amíg nem nyomok egy kijelentkezést. (két reget szeretnék megjegyeztetni vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest