Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Továbbra is ott lehet belépni az Live-os accal, ahol először csináltad, és ne írj hozzá semmi extrát. Legalábbis nálam így megy.
Amúgy én is az új vagyokot választottam, mert nem emlékeztem a Skype jelszavamra, amikor csináltam. Mostmár tudom, viszont, többet meg nem kérdezi az összevonást... van még esély ezt megoldani, vagy innentől megszívtam, és csak külön tudok belépni?
-
Hát, ha akarsz egy saját magad által megadott skype nevet, akkor regisztrálhatsz egyet (gondolom ez a "gomb" akkor látszódik, mikor nem vagy bejelentkezve...), ha még nincs és azt társítod hozzá a microsoft fiókodhoz, miután szétvetted ettől a "live:valami"-től. De akkor is a Microsoft fiókkal kell belépned, ha mindkét fiók partnereit látni akarod.
-
-
torcs
csendes tag
Nos véleméynem szerint a legújabb skype nem éppen xp re lett tervezve de elképzelhető hogy csupán egy dll hiányzik
viszont olvastam több helyen hogy sok embernek van ilyen baja és őnekik a videókártya driver volt a hibás
ha tudsz angolul itt ez a link elég sok segítséget tud nyujtani
http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Skype-Problems-Troubleshooting/td-p/52260
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged