Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Továbbra is ott lehet belépni az Live-os accal, ahol először csináltad, és ne írj hozzá semmi extrát. Legalábbis nálam így megy.
Amúgy én is az új vagyokot választottam, mert nem emlékeztem a Skype jelszavamra, amikor csináltam. Mostmár tudom, viszont, többet meg nem kérdezi az összevonást... van még esély ezt megoldani, vagy innentől megszívtam, és csak külön tudok belépni?

-
Hát, ha akarsz egy saját magad által megadott skype nevet, akkor regisztrálhatsz egyet (gondolom ez a "gomb" akkor látszódik, mikor nem vagy bejelentkezve...), ha még nincs és azt társítod hozzá a microsoft fiókodhoz, miután szétvetted ettől a "live:valami"-től. De akkor is a Microsoft fiókkal kell belépned, ha mindkét fiók partnereit látni akarod.
-
-
torcs
csendes tag
Nos véleméynem szerint a legújabb skype nem éppen xp re lett tervezve de elképzelhető hogy csupán egy dll hiányzik
viszont olvastam több helyen hogy sok embernek van ilyen baja és őnekik a videókártya driver volt a hibás
ha tudsz angolul itt ez a link elég sok segítséget tud nyujtani
http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Skype-Problems-Troubleshooting/td-p/52260
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

viszont olvastam több helyen hogy sok embernek van ilyen baja és őnekik a videókártya driver volt a hibás