Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Értem én, de még az ő gépe is közel van ahhoz, hogy másik rendszerrel menjen a Skype 8.
Core2 laptop T5250 2GB RAM, ez viszi a Skype 8-at és az Office 365-öt is, pedig papíron elég halovány.Mivel gondolom a P4-e 32-bites, ezért a Linuxra váltás neki nem opció. De asszem Windowsra van 32-bites webapp Skype, lehet úgy elmenne neki, ha feltenne egy Win7 Startert.
Csak SSE2 és 512MB RAM a minimum gépigény. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Nem gondoltam volna, hogy ide valaha írni fogok, de most megtörténik.
Évek óta használok Skype-ot a Budapesti ismerősökkel való videóbeszélgetésekre gond nélkül. Mai napon ismét beszélni akartunk velük, na de itt előjött egy hiba amivel nem tudok mit kezdeni. megy a program, jelez ha hívnak jelez ha hívok, létre is jön a kapcsolat képileg és hangilag is, de pár másodperc és megszakítja a kapcsolatot minden formában. Dell laptopról van szó Win7 x64 és legfrissebb verziójú Skype.
Egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma.Korábban mikor beszéltünk velük még Invitel volt az internet szolgáltatónk, de most már Telekom, ha ez számít valamiben is, de kétlem, hogy ez lenne a hiba oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest