Új hozzászólás Aktív témák

• And

veterán

válasz _ak_ #1113 üzenetére

A másodikat természetesen nem magamnak vettem ;). Szervizeléssel nincs tapasztalat, de az mindig macerás lehet egy eBay-ről / külföldről rendelt cuccnál. Mondjuk a garanciaidőn túli hazai szervizelés sem az a csúcs.
    A telefonnak szerintem apró hiányosságai vannak, ami például nekem hiányzik, az a 802.11b/g 11-es wifi csatornán felüli működés (a 12-es és 13-as hiányzik) és a proxy-bejelentkezés (login / pass nem megadható) hiánya. Üzenetküldést és -fogadást nem támogat, ill. a webes bejelentkezésű hotspot-okat sem szereti, de ezek nekem annyira nem lényeges dolgok. Valószínűleg szoftveres úton amúgy is pótolhatók, a firmware pedig ebben a hónapban a gyakorlatban is nyílt lett, az Ipevo letölthetővé tette a GPL forráskódot. De 1-2 havonta amúgy is jön hozzá az aktuális frissítés, szerecsére ezt sem hanyagolják. Én is elég sokat kerestem úgy fél éve ilyen telefont, és meglepve tapasztaltam, hogy nem igazán kapni már a régebbi típusokat, újakat meg végképp. Aztán találtam erre a fajtára, és ezt (a korábbiakkal ellentétben) nem fikázták annyira. A wifi érzékenységét kifejezetten dícsérték, és ezt jó tulajdonságként én is megerősíthetem. Nálam állandóan online, igaz a töltőbölcsőben pihen, ami tartozék (a fülhallgató+mikrofon és az univerzális, itthon is használható mini USB-s táp szintén). Amúgy a papíron megadott 30 órás készenlétet / 4 órás beszélgetést tudja, támogatja az összes mai wifi kulcsolási algoritmust, és a Skype lényegesebb plusz szolgáltatásait: Skype-in/out, hívószám- és egyenlegkijelzés, voicemail, hívástörténet, felhasználók keresése, kontaktlista, stb. Úgyhogy egyelőre nagyon pozitív az összképem erről a kütyüről, és kifejezetten itthoni készüléknek szántam.

Új hozzászólás Aktív témák