Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Inarus
addikt
Válassz! [link]

Ez a topic felesleges, a fenti linken valamelyikbe írd a kérdésed! Arról nem beszélve, hogy ha jól értem, akkor ez egy licence probléma, aminek az egyetlen legális megoldás - a demo újratelepítése mellett - a megvásárlás. Minden más a warez kategória ami itt tiltott. Ha tévedtem, elnézést. -
beriimi
csendes tag
lehet hogy van már téma ezzel kapcsolatban,és elnézést ha újat nyitottam de nem találtam.
Az a problémám hogy a telefonomra(Nokia 5630ra)anno feltelepitettem a Skyfire 1.5.0át.
Sajnos már nem tudom használni,sem újratelepitéssel sem egy régebbi versió felrakásával.ugyanis azt írja ki hogy 2010.07.01 el lejárt a licenc.még a demót sem engedi.mivel ez az egyetlen böngésző amivel a flash videókat lejátszotta,és tudtommal nincs másik a segitségeteket kérném.
Hol lehetne a regfilet kitörölni a telefonból,vagy hogy tudnám újra használhatóvá varázsolni a progit.
(Mivel erről a telóról vok,ha lehet direktlinket tegyetek fel)
Előre is köszöntem.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Alkoholista nevelde
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest