- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Inarus
addikt
Válassz! [link]

Ez a topic felesleges, a fenti linken valamelyikbe írd a kérdésed! Arról nem beszélve, hogy ha jól értem, akkor ez egy licence probléma, aminek az egyetlen legális megoldás - a demo újratelepítése mellett - a megvásárlás. Minden más a warez kategória ami itt tiltott. Ha tévedtem, elnézést. -
beriimi
csendes tag
lehet hogy van már téma ezzel kapcsolatban,és elnézést ha újat nyitottam de nem találtam.
Az a problémám hogy a telefonomra(Nokia 5630ra)anno feltelepitettem a Skyfire 1.5.0át.
Sajnos már nem tudom használni,sem újratelepitéssel sem egy régebbi versió felrakásával.ugyanis azt írja ki hogy 2010.07.01 el lejárt a licenc.még a demót sem engedi.mivel ez az egyetlen böngésző amivel a flash videókat lejátszotta,és tudtommal nincs másik a segitségeteket kérném.
Hol lehetne a regfilet kitörölni a telefonból,vagy hogy tudnám újra használhatóvá varázsolni a progit.
(Mivel erről a telóról vok,ha lehet direktlinket tegyetek fel)
Előre is köszöntem.
Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest