- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
En leszedtem, de kulonbseget nem fedeztem fel.
A leiras talan azert valtozott mert most bekerultek azok is a leirasba amit anno az elso 1.4.7 tartalmazott.A GUI design jo lett, bar a nekem elegge hianyzik, hogy nem latszik az elem toltottsege illetve, hogy milyen felbontas van kivalasztva. Illetve a fullhd super view nem csinal semmit...
-
santa clause
aktív tag
Nagyon szomorú hogy egy ilyen jó kamerát elront egy ilyen hiba. Nagyon vergődik a cég hogy ilyen-olyan firmwarrel megpróbálja a hibát javítani, ahelyett hogy kiadna egy közleményt hogy az összes szar, ez van gyerekek... És a lehnagyobb gond hogy az sj6-nak megint ugyanez a hardvere, csak betokozták szépen. Talán a star ami már okés lesz, mert annak a hardvere teljesen más.
-
santa clause
aktív tag
És ettől eltűnik a célkereszt a kép közepén (pixelhiba)?? Meg a társai?
Bocs a flémért de én elhagyom ezt a hajót, 3db sj kamerám volt mind a 3-nak volt valami baja. Vagy foltos volt az objektív, persze a felvétel is, vagy nem ment a wifi, vagy tele lett egyik napról a másikra fehér pixelekkel, amit megjegyzem az ötszöri engmode sem oldott meg. Most gopro jön, remélem nem rakja rám a szopóállarcot mint ezek.
-
pmheros
őstag
Egy egyenes, és egy íves szike is javasolt a művelethez. A ragasztó hidegen igen kemény, relatív nagy erőt igényel a lefejtése. A készülékház peremének magasságától lejjebb kell darabolni, ami elég kényelmetlen művelet. Nekem 30 perc kínlódás legalább kellett hozzá. (Nálam ráadásul teljesen körbe is volt folyatva a ragasztó). Amint a tövéből kiszedtem minden ragasztót, kézzel el tudtam csavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest