- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
A SJCAm oldalán ajánlott 64GB -os típus: Sandisk Extreme Pro 64GB
Gyárilag ExtFat a kártya, SJ5000X -be téve Wrong Format hibaüzenet. Menüből formázva Fat32 -őt csinál, onnantól dolgozik szépen.
-
pmheros
őstag
Egy egyenes, és egy íves szike is javasolt a művelethez. A ragasztó hidegen igen kemény, relatív nagy erőt igényel a lefejtése. A készülékház peremének magasságától lejjebb kell darabolni, ami elég kényelmetlen művelet. Nekem 30 perc kínlódás legalább kellett hozzá. (Nálam ráadásul teljesen körbe is volt folyatva a ragasztó). Amint a tövéből kiszedtem minden ragasztót, kézzel el tudtam csavarni.
-
pmheros
őstag
Üdv!
Azt hiszem hiszem expozíciós idő néven fut az amiről kérdezni akarok. Elegendő fény áll rendelkezésemre, szeretném ha kevésbé mosódna az elmozdulás, és nem baj ha emiatt sötétebb lesz a kép.
Ha jól sejtem a menu -ben EV néven szerepel ez a beállítás. Az általam kívánt hatáshoz a -1/3 vagy a +2/3 -ad irányba menjek el ?Ha nem ez a beállítás éri el a kívánt hatást akkor arra az infóra is vevő vagyok !
Előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest