- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
ZomborDenes #4708 üzenetére
Fényképeken minden dátumozás hülyén néz ki. Mi a fenének rá? Csak elcsúfítja a képet. Én kikapcsoltam, exif adatokban úgy is benne van mikor készült.
Teszteltem most én is az új firmwaret. Az élesség még mindig fordítva van, de lehet fordítva is értelmezik. Strong-nál homályosodik, soft-nál éles, de szemcsésedik. Szvsz nekem a normál tetszik legjobban. WB-t is néztem, Auto kékes, Tungsten megfelelő felhős meg napos időben is, Cloudy sárgás. Szóval maradt a régi beállítás.
-
Real_Necro
veterán
válasz
ZomborDenes #4615 üzenetére
-
Ultraviolet
tag
válasz
ZomborDenes #4504 üzenetére
ez előzö link nem lett jó.. de egyre gondoltunk !
-
nbence94
tag
válasz
ZomborDenes #4499 üzenetére
beltéren lámpákkal minden sárga, egyik white balance se segít rajta.. talán még az auto a legjobb választás ezestben. egy custom firmware majd lehet segít rajta, elvileg már valaki dolgozik egy ilyesmin
remélem 720p 45 fps mellett csinál egy jolly joker white balance-ot ilyen problémára
--amúgy nagyon tetszik, hogy egyre több-és több dolog jön a kamerához, itt vannak a szűrők, akksik, csere előlap, lehet eljutunk arra a szintre, hogy csere lencsét/pcb vagy kijelzőt lehessen hozzá venni, klassz lenne. vagy valami hivatalos remote megoldás is érdekes lenne, mint láttuk, lehetséges!!
-
madmike
őstag
válasz
ZomborDenes #4487 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek az infot.
Ez a motion detection nálam nem igazán működik. Legalábbis brutál nagy mozgás kell hozzá, hogy beinduljon. pl ha 5cm-re a kemara elé beteszem 1 ujjam arra nem indul be, csak ha pl a komplett tenyeremet elé rakom. -
stickermajom
addikt
válasz
ZomborDenes #4486 üzenetére
Nálam most úszkál a lavórban a tok. Meglátjuk utána..
-
lolcopterlol
tag
válasz
ZomborDenes #4487 üzenetére
Motion detection ha mozgás történik a képen, akkor kezd el felvenni. Tehát ha mondjuk átmegy a kamera előtt valaki.
A car modeban akkor kezd el venni, ha ráadod a gyújtást az autóra (ekkor jelenik meg a feszültség a szivargyújtóban, ezt érzékeli - persze ehhez be kell lennie dugva).
A többi jó. -
ZomborDenes
csendes tag
válasz
ZomborDenes #4486 üzenetére
Motion detection-nek nem sok értelme szerintem, mármint ha a kép elmozdul, akkor kezdi a felvételt, szóval ha már fél mm-t el mozdítod, rögtön vesz. Car mode az az hogy ha töltőn van is tudod használni a kamerát, az OSD meg hogy a kijelzőn megjeleníti az információkat. A TV mode-ot még nem próbáltam!
-
dani88
tag
válasz
ZomborDenes #4476 üzenetére
Maga a kamera is vízálló. Valaki közülünk sikeresen eláztatta és működött utána is
-
Real_Necro
veterán
válasz
Csavarokat én nem néztem... érdemes ellenőrizni?
-
nbence94
tag
válasz
külföldi fórumon olvastam, hogy érdemes ráhúzni picit a csavarokra. de amúgy neaggódj, beázni sehogysem fog, a vízálló tok minősége egészen jó, kínai létére is
ja meg a mountokat csiszolópapírral érdesítsd be, csak így tudod jól rögzíteni a kamerát.
-
dani88
tag
válasz
ZomborDenes #4465 üzenetére
1. Szerintem rozsdamentes acél
2. Vízálló, eddigi tapasztalatok alapján. Ha jól tudom 30 méterig biztonságosan használható.
3. Este a Sharpnesst állítsd Strongra, nappal jó a Soft. Expo-n nem szoktam állítani. Fehéregyensúlyt eddig mindig Tungstenre állítottam, de most megint Autot használok, mert lusta vagyok.
4. Mindegyik felbontáson 30 FPS-t tud.
5. Szerintem érdemes, bár én power bankot vettem inkább. Az akksit sokszor nehéz cserélni, mert a burkolat nehezen pattan föl. Ügyesek kívülre teszik a kihúzócimkét.
6. Biztos nem adtak? Kifelejtették a csomagolásból?Honnan rendelted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest