- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbence94
tag
válasz
Meridani #1857 üzenetére
videóból készített timelapse egyértelműen sokkal szebb
szerintem megéri
---
upd.: június 20.-án este rendelt kamerám heavends-től sikeresen megérkezett. még csak most bontogatomha valaki vásárláson gondolkozik, ajánlom az eladót, mert na 10 nap alatt ittvolt
(szegény forintunk gyengesége miatt "drágul" a kamera itt, de £-ban régóta ugyanennyi )
tesztképek, és videók hamarosan. -
szabieable
aktív tag
-
LolokeBacsi
csendes tag
válasz
Meridani #1855 üzenetére
Csak videóból mind hely, mind erőforrásigényesebb ugyanazt előállítani. Igazából szükség lenne a menüben egy 0.5-1-3-5sec timelapse-re, többre nem (nem hiszem, hogy van értelme ennél többnek).
5másodpercenként 1 kép = 1 óra alatt 720 kép, 25fps-re fűzve az 28sec? Ennél többet ki akarna használni... Piszkálni kén' a gyártót, vagy elkezdeni túrni a firmware-t ész nélkül... Nagyon sok dolgot ki lehetne hozni ebből...
-
maj-viktor
őstag
válasz
Meridani #1517 üzenetére
Hello!
Tettem fel sajátkészítésű képeket, remélem így már megfelel az igényeknek...
http://hardverapro.hu/apro/gopro_sj4000_kiegeszitok_-_tartozekok__ham_monopod_fej/
-
maj-viktor
őstag
válasz
Meridani #1517 üzenetére
monopodról van fenn kép... jelenleg a fémes színűből van (nem a fekete - piros karpánttal), az univerzális flexibilis tripod, meg olyan, mint a JOBY márkájú.... hajlítható lábakkal - fényképezőgép menettel...
De majd csinálok saját képeket, csak nincs ilyenre időm... de mad pótlom, saját készítésű képekkel! -
icerockk
tag
válasz
Meridani #1062 üzenetére
Sajnos szintén zenész.... most már tényleg csak arra várok, hogy minden rendben legyen a kamerával! Május 6-án rendeltem egyébként.
Destination Country - Unknown:Tracking Consuming:0 Millisecond
Origin Country - Malaysia:Tracking Consuming:2028 Millisecond
2014-05-23 22:45, Item posted over the counter, MPC PMIH (KLIA)
2014-05-20 11:40, Dispatch Pre-Alert 20/05/2014, MPC PMIH (KLIA) -
lolcopterlol
tag
válasz
Meridani #960 üzenetére
Nyugi, én 2 hónapja küldtem vissza a Foxoffernek mivel leejtettem tok nélkül és kicsit homályos lett a kép bal oldala. Azt mondták ha megérkezik küldenek újat, de nem érkezett meg azóta se. Valahol Sanghajban elveszett. Most indítottam körözvényt 1 hete a postán, de ezt már megszívtam bármi is legyen. Azt hittem, hogy elvesztés esetén 15x-ös feladási árat fizetnek vissza (ami nekem nagyon megérte volna - 45k HUF), de mint kiderült ez csak a belföldi ajánlott levelekre vonatkozik. A külföldre küldött elveszettek miatt maximum 10k HUF-ot.
Na ehhez képest neked csak várni kell még pár napot. -
maj-viktor
őstag
válasz
Meridani #703 üzenetére
Hello!
Jelen pillanatban fejpánt van!
(sajnos - szerencsére - amilyen gyorsan jönnek a cuccok, el is kapkodják, azért is írtam, hogy igényfelmérés szakaszba vagyunk, hogy lássuk miből rendeljünk többet, miből van többre igény, hogy az mindig legyen raktáron)De most úton van, hám, fejpánt, akksi, monopod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iOS alkalmazások
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- Videó stream letöltése
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest